2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Dün akşam çok şiddetli kasık ve bacak ağrım vardı dayanamadım parol içtim bayılcam sandım sabahta bir kaç dakika ağrı çektim bu sefer fazla sürmedi böyle olan varmı özellikle sol taraf patlayacak sandım

Hayırlısıyla inşallah herşey yolunda gider de başka embriyolara ihtiyacımız kalmaz benim de tek embriyom kaldı
Amin inşallah canım bu sefer kucağımıza almak nasip olsun.
Maşallah kalitesi iyi inşallah güzel sonuçlanır
Amin teşekkürler inşallah iyidir ben kalite konusunu hala çözemedim gerçekten önceki 5ab idi şimdi 4ab ondan daha ı geride aynı gibi mi çözemedim 5. Gün donduruldu aynı zaman da

Amin inşallah canım bu sefer kucağımıza almak nasip olsun.

Amin teşekkürler inşallah iyidir ben kalite konusunu hala çözemedim gerçekten önceki 5ab idi şimdi 4ab ondan daha ı geride aynı gibi mi çözemedim 5. Gün donduruldu aynı zaman da
Aslında 5 ab daha iyi ama 4 ab de iyi sizin tüp bebek sebebiniz neydi

Hahahaha ama sen hakettin gördün sonucta testte. ben görsem aramaz doktora gider zorla kan aldirirdim 😂
Yaa öyle olmuyor işte hala acaba diyorum herkes tebrik ediyor ama yalan söylemişim gibi hissediyorum herkese doktor demeden inanamıcam o kdr ilaç kullandık hiç bişi normal degl günde 3 kere progestan yapıyorm fitil oda betahcgyi arttıyorms mesela kafamda deli sorular😂😂 bde gelene kdr kilonu tart dedi bana doktor nye onuda anlamadm 🤔

Yaa öyle olmuyor işte hala acaba diyorum herkes tebrik ediyor ama yalan söylemişim gibi hissediyorum herkese doktor demeden inanamıcam o kdr ilaç kullandık hiç bişi normal degl günde 3 kere progestan yapıyorm fitil oda betahcgyi arttıyorms mesela kafamda deli sorular😂😂 bde gelene kdr kilonu tart dedi bana doktor nye onuda anlamadm 🤔
Canim o bhcg yi arttirmiyor catlatma ignesi arttiriyor ben de 200lük 3 defa fitil kullaniyorum opudan beri ciksa simdi de cikardi. Inanamaman cok normal 😍. Kilo niye acaba cidden ben de merak ettim belki tecrübesi olan vardir. Test günün ne zamanki cok yoktur heralde gününe

Canim o bhcg yi arttirmiyor catlatma ignesi arttiriyor ben de 200lük 3 defa fitil kullaniyorum opudan beri ciksa simdi de cikardi. Inanamaman cok normal 😍. Kilo niye acaba cidden ben de merak ettim belki tecrübesi olan vardir. Test günün ne zamanki cok yoktur heralde gününe
Yok kuzum 15 subat pazartesi testim 🥰 aynen bilen vardır belki😁

Erkek infertilitesi morfoloji ve ileri hız 0 malesef. Daha önceden 3. Gün embriyosundan 1 kızım var 5 yaşında
Maşallah Rabbim kızına sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah benim eşimde azosperm 6 ay tedaviden sonra 15 adet sperm alındı mikro tese ile oda yerinde hareketli

Back
X