- 6 Şubat 2017
- 1.263
- 1.737
- 133
- 42
- Konu Sahibi mertugce35
9. Gün yapınca varsa çıkıyor demekkiHahahaha ama sen hakettin gördün sonucta testte. ben görsem aramaz doktora gider zorla kan aldirirdim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9. Gün yapınca varsa çıkıyor demekkiHahahaha ama sen hakettin gördün sonucta testte. ben görsem aramaz doktora gider zorla kan aldirirdim![]()
Aynen öyle gözüküyor9. Gün yapınca varsa çıkıyor demekkiben bunu anlıyorum
Tatlım transfer gününü saymıcaksın ertesi günden saymaya başlayacaksın neyseki çok erken test yapmışsın en azından 6 gün daha beklemelisin deneme testleri içinTransfer günüyle beraber 4. Günüm![]()
Baya erken olmuş canım üzülme inş hepimiz göreceğiz çift çizgiyiTransfer günüyle beraber 4. Günüm![]()
Benim var ama cok hareket edince oluyor sadece.Kasık ağrısı olan var mı
Bende yemek için falan kalkıyorum dediğin gibi dolanınca ağrı giriyorBenim var ama cok hareket edince oluyor sadece.
İlk transferim de öyle olmuştu beze oluştu 6 ay geçmedi.Oturup kalkmıyordum bile.Bu sefer elimde iyice ısıtıp götürdüm ve hemşireye çok yavaş enjekte etmesini yağlı olduğunu hatırlattim.İkinci kutuyu vuruluyorum şükür bu sefer olmadı.Tabi kendini çok kasmamak lazım tam batırma esnasında derin nefes alınca da acımıyor.Kizlar dün progesterona basladik bugün ikinci vuruşum agri ve şişkinlik oluştu af edersiniz oturamıyorum bile sizdede böyle bi durum oldumu ?
Vurulduğu zaman acımıyor 2 3 saat geçtikten sonra ağrı ve kasılmalar başlıyor hemsireninde eli hafif vurduğunu bile his etmiyorumİlk transferim de öyle olmuştu beze oluştu 6 ay geçmedi.Oturup kalkmıyordum bile.Bu sefer elimde iyice ısıtıp götürdüm ve hemşireye çok yavaş enjekte etmesini yağlı olduğunu hatırlattim.İkinci kutuyu vuruluyorum şükür bu sefer olmadı.Tabi kendini çok kasmamak lazım tam batırma esnasında derin nefes alınca da acımıyor.
Transferden sonra da bu iğneyi vuruluyormuyuz canım?İlk transferim de öyle olmuştu beze oluştu 6 ay geçmedi.Oturup kalkmıyordum bile.Bu sefer elimde iyice ısıtıp götürdüm ve hemşireye çok yavaş enjekte etmesini yağlı olduğunu hatırlattim.İkinci kutuyu vuruluyorum şükür bu sefer olmadı.Tabi kendini çok kasmamak lazım tam batırma esnasında derin nefes alınca da acımıyor.
Sonuç belli olmada üç ay kullanılıyor bildiğim kadarıyla ayrıca göbekten vurulan progesteron dex var biraz pahalı ama rahat oluyorİlkin de sadece transfer sonrası kullandım.Bu sefer progesteron düşük çıkınca transferden 2 gün önce başladım transferin 7. Günü hala devam ediyorum.Sonuc belli olana kadar devam
İlkin de sadece transfer sonrası kullandım.Bu sefer progesteron düşük çıkınca transferden 2 gün önce başladım transferin 7. Günü hala devam ediyorum.Sonuc belli olana kadar devam
Diğer sefer pozitif göremediğim için devam mı tamam mı bir şey söylenmedi haliyle.Bu sefer olursa devam derler galiba.Bekleyip göreceğiz artıkSonuç belli olmada üç ay kullanılıyor bildiğim kadarıyla ayrıca göbekten vurulan progesteron dex var biraz pahalı ama rahat oluyor
Bu uğurda dayanamam dedigmiz nelere dayandık.Buna da dayaniriz elbet sonu güzel olsun dayandigimiza değsin yeter kiinsalh benimkisi 5 günlüktür yoksa dayanılacak gbi değil
![]()
En önemlisi yavaş vurulması ki ilaç dağılsın dağılmazsa ağrı oluyorinsalh benimkisi 5 günlüktür yoksa dayanılacak gbi değil
![]()
İnşallah tüm engelleri aşar siz de bebeğinize kavuşursunuzMaşallah Rabbim kızına sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah benim eşimde azosperm 6 ay tedaviden sonra 15 adet sperm alındı mikro tese ile oda yerinde hareketli
Amin inşallahİnşallah tüm engelleri aşar siz de bebeğinize kavuşursunuz![]()
Benim transfer öncesi başladım 5 tane vuruldum ve hala devam 15 tane olacak önemli olan yavaş vurması ve sıralı vurdurursan canım daha rahat olur benim ilk vurulanlar sağlık ocağında oldu hala mosmor iğne yerleriminsalh benimkisi 5 günlüktür yoksa dayanılacak gbi değil
![]()