- 2 Aralık 2015
- 4.558
- 18.567
- 208
- Konu Sahibi mertugce35
Kız o idrar testi yaptı pozitif çok şükürVe hala test nasıl yapmadınnnnn 10 kere yapmıştım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız o idrar testi yaptı pozitif çok şükürVe hala test nasıl yapmadınnnnn 10 kere yapmıştım![]()
Belirtileriniz nelerKızlar geçiyor merak etmeyin sabır insallah sonu güzel olacaktransferdn snra 11.günüm bgn
Inşaallah canimİnşallah onlar sağlıklı gelir transferin gerçekleşir bebeğine kavuşursun canım
Amin çiçeğim inşallah yaBenmde hemen hemen aynı insallah ikimizde görürüz pozitifi tatlım![]()
Canikom ben lutinus fitil kullanıyorum çok az fitil de geliyor geri ama bazen azcık idrr kaçırmışsın gibi sulu bir akıntı oluyor bendeSu gb akinti nasil oluyor fitil kullanmiyormusunuz. Yani benden gelen hep fitil![]()
Yok canım yaptım ben 6 tane falanVe hala test nasıl yapmadınnnnn 10 kere yapmıştım![]()
Canım eğer blast ise 6. Gün idrar tesindr görülebiliyormuş çatlatma iğnesinin etkisi pek olmuyormuşYok canım yaptım ben 6 tane falan![]()
Gögslerde hassasiyet ve kasık batmasıBelirtileriniz neler
Blast nedir kuzumCanım eğer blast ise 6. Gün idrar tesindr görülebiliyormuş çatlatma iğnesinin etkisi pek olmuyormuş
Hadi insallah canim Merakla bekliyorum bomba haberleriniYarin yapmayi düsünüyorum 8.gün olacak bakalim insallah güzel haber veririm![]()
Ben transfer olmadim canim. Bu adetimle baslicaktim ama galiba diger aya ertelicem sinir oldum hep bir sorun cikiyorValla 3. 4. Gün yapanlar var haliyle negatifbekliyoruz canım var mı belirtin
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin hamileliğinizGögslerde hassasiyet ve kasık batması
Üzülme hayırlısı olsun geç olsun güç olmasınBen transfer olmadim canim. Bu adetimle baslicaktim ama galiba diger aya ertelicem sinir oldum hep bir sorun cikiyorevde tadilat var baya büyük sorun cok is olcak pesinden temizlik vs kalcak sanirim
![]()
Kantesti vermedim daha insallah pozitiftirHayırlı olsun sağlıkla ilerlesin hamileliğiniz
İnşallahKantesti vermedim daha insallah pozitiftir
5. Gün embriyosu canımBlast nedir kuzum
Evet canim öyle dogru diyorsun hersey de bir hayir vardirÜzülme hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın
Yaptınız mı testKızlar geçiyor merak etmeyin sabır insallah sonu güzel olacaktransferdn snra 11.günüm bgn