- 21 Şubat 2019
- 116
- 157
- 33
- Konu Sahibi mertugce35
- #1.021
Bir sonrakine onu diyeyimYavaş vurulması gerekiyor dağılmıyor sonra

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir sonrakine onu diyeyimYavaş vurulması gerekiyor dağılmıyor sonra
göz kırpmaya başlamış annesiYorumlarmısınız
Ben çok silik ama gördüm hayırlı olsun yarın tekrarlarsın inşallah daha net belli olurYorumlarmısınız
Yaa cok sevindimmm ben ikinci çizgiyi gördümmm hayırlı olsun tamamına er inşallahYorumlarmısınız
İnşallahBen çok silik ama gördüm hayırlı olsun yarın tekrarlarsın inşallah daha net belli olur
göz kırpmaya başlamış annesiilk testin negatifti değil mi, çok mutlu oldum senin adına
Sağlıkla ilerlesin inşallah
![]()
Ben çok silik ama gördüm hayırlı olsun yarın tekrarlarsın inşallah daha net belli olur
Çok teşekkür ederim kızlar içim kıpır kıpırYaa cok sevindimmm ben ikinci çizgiyi gördümmm hayırlı olsun tamamına er inşallah![]()
Gördüm gördüm ikinci cizgiyii tebrik ederim canım böyle testleri görünce umut doluyor icim yaaYorumlarmısınız
Bugün son vuruluşum yürümeme bIle engel oldu ınslh bidaha vurulmam allah yardımcımız olsun canım ya çok zor vallaEvet bende de var maalesef vurulduktan sonra pek bişey yokYatıyorum kalkarken kalkamıyorum ağrıdan
Hastene de söyledim hatta ama yağlı iğne olur dediler
![]()
Belirtilerin nelerdi hemen yazzzÇok teşekkür ederim kızlar içim kıpır kıpır
Amin canımBugün son vuruluşum yürümeme bIle engel oldu ınslh bidaha vurulmam allah yardımcımız olsun canım ya çok zor valla![]()
Herkez transferden sonra kullanıyorsa ozaman doktor banada yazarAmin canımBenim gebelik testine kadar gün aşırı devam edecek canım
Korkum transfer olduktan sonra ne yapacağım böyle
![]()
Benim ilk iki gün çok acıdı ama sonra geçti çok şükürAmin canımBenim gebelik testine kadar gün aşırı devam edecek canım
Korkum transfer olduktan sonra ne yapacağım böyle
![]()
Herkez transferden sonra kullanıyorsa ozaman doktor banada yazarteste kadar sıkacaksın dişini mutlu haberi aldıkdan sonra ne agri kalır ne
İnşAllah bizimde vücudumuz tez alışırBenim ilk iki gün çok acıdı ama sonra geçti çok şükür
Benim sadece şiddetli kasık ağrım oldu iki gün ağrı kesici kullandım başka bir belirtim olmadıBelirtilerin nelerdi hemen yazzz![]()
Ben de gördümYorumlarmısınız
Hadi bakalımAyanamadım hastaneye geldim![]()
Amin inşallahBen de gördümkan verin bence sağlıkla ilerlesin inşallah