- 20 Eylül 2018
- 455
- 534
- 103
- Konu Sahibi mertugce35
-
- #1.061
Ayy sende de varr allahım ne güzel ya bugun müjdeli haberlerle geliyorsunuz rabbim kucaklariniza almayi nasip etsin
Ayy sende de varr allahım ne güzel ya bugun müjdeli haberlerle geliyorsunuz rabbim kucaklariniza almayi nasip etsin
Bildiğim kadar kullandığımız ilaçlarda betahcg yok zaten bence siz hamilesinizEvet canım olmadım çatlatma iğnesi dondurulmuş embriyo olduğu için
Yarin transfer günüm canim heycan sıcaklık simdiden başladı evet ilk denemem kayseri arzu hanımla gidiyorumYaa orası öyle ben nasıl iğne vururum kendime derken hemşire oldum bildiğinAcılar geçer tabi sonu güzel olsun da Transfer günün ne zaman canım senin? İlk deneme mi? Hangi doktor?
Şimdilik perşembeyi beklicem diyorum ama nasip bakalım inşallah beklerimBildiğim kadar kullandığımız ilaçlarda betahcg yok zaten bence siz hamilesinizAma hemen kan vermeyin bir kaç gün sabredin nasıl olacaksa
İkizler geliyorBu da durmuş hali baya baya çıktı . Kızlar ben çok merak ederdim sizede yazayım hiç bir belirtim olmadı göğüslerim büyüdü biraz ama o da her adet öncesi olurdu ben de zaten . İnşallah devamı gelir bakalım
YaaaYarin transfer günüm canim heycan sıcaklık simdiden başladı evet ilk denemem kayseri arzu hanımla gidiyorum
İlk tedavimde çok sitresliydim duygusaldım bunda hep normal doğal bişey yaşıyor gibi düşünmemeye çalıştım stres yapma çok önemli inşallah bebişin sana tutunsun ve hiç bırakmasınYarin transfer günüm canim heycan sıcaklık simdiden başladı evet ilk denemem kayseri arzu hanımla gidiyorum
YaaaBenimde salı günü transferim var inşallah güzel sonuçlarımızı bizde seninle buradan paylaşırız
Gülrüba aynı mesaj senin içinde geçerli :)İlk tedavimde çok sitresliydim duygusaldım bunda hep normal doğal bişey yaşıyor gibi düşünmemeye çalıştım stres yapma çok önemli inşallah bebişin sana tutunsun ve hiç bırakmasın
Bence transfer en kolayı bu süreçin hiiiç stres yapma anlamadan bitiyor sonrası sabırla beklemeeeYarin transfer günüm canim heycan sıcaklık simdiden başladı evet ilk denemem kayseri arzu hanımla gidiyorum
Aslında predictor muydu neydi erken gebelik testi var duruma göre pazartesi birde ondan yaparsınŞimdilik perşembeyi beklicem diyorum ama nasip bakalım inşallah beklerim
Ayy inşallahhh o testler ilkinde pozitifi gösterirr canım benim , stres yapma transfer en kolayı bu süreçteAslında predictor muydu neydi erken gebelik testi var duruma göre pazartesi birde ondan yaparsınBenimde iki tane önceden alıp kullanmaya nasip olmayan senin yaptığın testlerden var sabırsızlıkla yapmayı bekliyorum
Bende öyle düşünmemeye çalışıyorum aslında ama elimde değilGülrüba aynı mesaj senin içinde geçerli :)
İnşAllah güzel sonuçlarla gelirimAyy inşallahhh o testler ilkinde pozitifi gösterirr canım benim , stres yapma transfer en kolayı bu süreçte
Ay ben tam bir telefon koliğim hep elimdedir benim ama uzak durup dinlenebilirsin canımİnşAllah güzel sonuçlarla gelirimBir kaç yerde transfer sonrasında telefondan uzak durun falan diye okudum ama siz ne yaptınız? Telefonla oyalanmadan vakit nasıl geçer ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?