2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Yaa orası öyle ben nasıl iğne vururum kendime derken hemşire oldum bildiğin 🙈 Acılar geçer tabi sonu güzel olsun da🤲 Transfer günün ne zaman canım senin? İlk deneme mi? Hangi doktor?
Yarin transfer günüm canim heycan sıcaklık simdiden başladı evet ilk denemem kayseri arzu hanımla gidiyorum

Bu da durmuş hali baya baya çıktı . Kızlar ben çok merak ederdim sizede yazayım hiç bir belirtim olmadı göğüslerim büyüdü biraz ama o da her adet öncesi olurdu ben de zaten . İnşallah devamı gelir bakalım

Eklentiler

• 25D73BA8-44E3-40D3-B853-BB1B1B4145BF.webp
    25D73BA8-44E3-40D3-B853-BB1B1B4145BF.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 71
Yarin transfer günüm canim heycan sıcaklık simdiden başladı evet ilk denemem kayseri arzu hanımla gidiyorum
İlk tedavimde çok sitresliydim duygusaldım bunda hep normal doğal bişey yaşıyor gibi düşünmemeye çalıştım stres yapma çok önemli inşallah bebişin sana tutunsun ve hiç bırakmasın

Yaaa🙈 Benimde salı günü transferim var inşallah güzel sonuçlarımızı bizde seninle buradan paylaşırız 🥰
İlk tedavimde çok sitresliydim duygusaldım bunda hep normal doğal bişey yaşıyor gibi düşünmemeye çalıştım stres yapma çok önemli inşallah bebişin sana tutunsun ve hiç bırakmasın
Gülrüba aynı mesaj senin içinde geçerli :)

Şimdilik perşembeyi beklicem diyorum ama nasip bakalım inşallah beklerim 😂😂
Aslında predictor muydu neydi erken gebelik testi var duruma göre pazartesi birde ondan yaparsın🥰 Benimde iki tane önceden alıp kullanmaya nasip olmayan senin yaptığın testlerden var sabırsızlıkla yapmayı bekliyorum 🙈

Aslında predictor muydu neydi erken gebelik testi var duruma göre pazartesi birde ondan yaparsın🥰 Benimde iki tane önceden alıp kullanmaya nasip olmayan senin yaptığın testlerden var sabırsızlıkla yapmayı bekliyorum 🙈
Ayy inşallahhh o testler ilkinde pozitifi gösterirr canım benim , stres yapma transfer en kolayı bu süreçte

Ayy inşallahhh o testler ilkinde pozitifi gösterirr canım benim , stres yapma transfer en kolayı bu süreçte
İnşAllah güzel sonuçlarla gelirim 😊 Bir kaç yerde transfer sonrasında telefondan uzak durun falan diye okudum ama siz ne yaptınız? Telefonla oyalanmadan vakit nasıl geçer ki🙈

Arkadaşlar birde ilaçlar yapar mı bilmiyorum ama 2 gün var transfere hafif kasığım ağrıyor 🤐 ilaçların etkisi mi acaba?

Back
X