- 20 Eylül 2018
- 455
- 534
- 103
- Konu Sahibi mertugce35
- #1.101
Ayyy ayyy hadi insalahhhTabi tabi ederim sende etİnşallah seneye bebeğimiz uyuyor uyumuyor gazı var gibi konuları konuşuruz buradan
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy ayyy hadi insalahhhTabi tabi ederim sende etİnşallah seneye bebeğimiz uyuyor uyumuyor gazı var gibi konuları konuşuruz buradan
![]()
Ya inan elimde değil gece sıcak basmasıyla uyandım ağlayıp drdum elimde değil yapamıyorum çok üzülüyorumAmin canim stres yapma nolur hayirlisiyla hersey güzel olacak diye düsün
Evet dondurulmuş da bu kadar stres yapma bana doktorum tek yumurta olsun iyi olsun dedi. Stres çok etkiler herşeyi akışına bırakmaya çalış elimizde değil amaEvet bir yumurtam dollendi ck stresliyim perişan oldum bu sekol olacağıni düşünmemiştim szin dondrulmusmu
Ama tamamda bu halde transfere mi gideceksin ben inaniyorum yumurtan seni bekliyor ama böyle bagisiklik sistemini cökertirsen nasil evladin tutuncak öyle düsün git güzeeel bi dus al rahatla keyfini yerine getir sonra git günü gelince cocugunu al ordanYa inan elimde değil gece sıcak basmasıyla uyandım ağlayıp drdum elimde değil yapamıyorum çok üzülüyorum
HaklısınızEvet dondurulmuş da bu kadar stres yapma bana doktorum tek yumurta olsun iyi olsun dedi. Stres çok etkiler herşeyi akışına bırakmaya çalış elimizde değil ama![]()
Tamam sakin olmaya çalışıyorum inan üçüncü gün aricaz dediler ama aramadiler sizleri aradilrmiydiAma tamamda bu halde transfere mi gideceksin ben inaniyorum yumurtan seni bekliyor ama böyle bagisiklik sistemini cökertirsen nasil evladin tutuncak öyle düsün git güzeeel bi dus al rahatla keyfini yerine getir sonra git günü gelince cocugunu al ordan![]()
Sıkmayın canınızı ne güzel sonu bebekle biten hikayeler var hep olumlu düşününHaklısınız![]()
Tebrik ederimmmEvet canim almanyadayim ama tr de de vardir kesin
Benimde tek yumurtayı 3. Gün 7 hücreyle dondurdularEvet bir yumurtam dollendi ck stresliyim perişan oldum bu sekol olacağıni düşünmemiştim szin dondrulmusmu
Hmm dogrudur hic bilmiyorum. Cok tesekkürlerTebrik ederimmm
Clearblue 5 sene önce vardı tr de çekildi sonra, Ovulasyon testini çok aradım ondan biliyorumsadece amazon ali ekspres ten falan getirtilebiliyor
Yok canim beni kimse aramadi toplandi 1 gün sonra aradilar 7 toplandi 5i döllendi 5gün sonra su saatte gel dediler gittim 2 tane kalmis ikisini de transfer ettilerTamam sakin olmaya çalışıyorum inan üçüncü gün aricaz dediler ama aramadiler sizleri aradilrmiydi
Birde olmasaydi ararlardi yeni tedavi plani icin cagirirlardi niye bekletsinlerTamam sakin olmaya çalışıyorum inan üçüncü gün aricaz dediler ama aramadiler sizleri aradilrmiydi
Sagol canim hepimiz insallahPozitif gorenleri tebrik ediyorum saglicakla kucaginiza alin inşallahh kizlar umut oluyorsunuz bizlere de![]()
Canım sen ne yaptın gittin mi kan testineBenimde tek yumurtayı 3. Gün 7 hücreyle dondurdular
Pozitif canım hayırlı olsunYorumlarmısınız
Canım pozitif hayırlı olsun ben yarın sabah yapacağım hayırlısı olsunTelefonla fotoğraflayınca daha az belirgin duruyor , bugün 6. Günümdü 5. Gün embriyosu 2 tane konmuştuilaçların etkisi olamaz dimi yaa