2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Mrb kızlar... bu ay regl döneminde ilk kontrole gidip yol belirliycez inşallah. Martta alınır. Nisandada transfer yapılır diye umuyorum. Geçen yıl 2 negatifim var😟 Kendimi psikolojik olarak yeni toparlayabildim inşallah bu sefer rabbim evladımı kucağıma almayı nasip eder.
İnşallah güzel haberler alırsın stres yapma bu konuda çok önemli

Benim sonucum 15 çıktı 8. Günüm bugün 3. Gün embiriyosu
Hadi gozun Aydın canım benim 😘
Mrb kızlar... bu ay regl döneminde ilk kontrole gidip yol belirliycez inşallah. Martta alınır. Nisandada transfer yapılır diye umuyorum. Geçen yıl 2 negatifim var😟 Kendimi psikolojik olarak yeni toparlayabildim inşallah bu sefer rabbim evladımı kucağıma almayı nasip eder.
Mrb canım yeni tedavin hayırlı olsun inşallah bu tedavin ile müjdeni vermek nasip olsun

İyiyim canım benim sen nasılsın? Yapıyo canım bende göğüs hassasiyeti ve sürekli ağız kuruluğu ağızda metalik tat yaptı

Yok canım yapmadı bende ama bugün firilden olduğunu düşündüğüm sütlü kahve renginde sulu tortulu bir akıntım oldu
Sabah kahve rengiydi sonra pihtili şekilde geldi af edersin idralimi yaparken zorlaniyorum devamlı yapma isteği ve rahimde agri var doktoruma danıştım yarin durumu değerlendirelim dedi neden olduğunu söylemedi okadar ilac kullandım umarim hepsi boşa gitmez cok korkuyorum transfer olmasam diye offf 😭😫

Sabah kahve rengiydi sonra pihtili şekilde geldi af edersin idralimi yaparken zorlaniyorum devamlı yapma isteği ve rahimde agri var doktoruma danıştım yarin durumu değerlendirelim dedi neden olduğunu söylemedi okadar ilac kullandım umarim hepsi boşa gitmez cok korkuyorum transfer olmasam diye offf 😭😫
Yok yok korkma Allah ın izniyle kanama olmadığı sürece korkacak birşey yok belki de yerleşmedendir canım 😑

Back
X