2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Bugün yazışmaları kaçırdığım oldu Rabbim pozitif sonuç alan arkadaşların tamamına ermesini nasip etsin pozitif olmayan arkadaşlarımda umutlarını yitirmesin Rabbim onlara maddi manevi güç versin inşallah bu yola henüz çıkmaya hazırlanan arkadaşlarım da inşallah güzel haberler alırsınız Rabbim hepimizin gönlünün muradını versin inşallah :dua: :dua::dua:

Sabah kahve rengiydi sonra pihtili şekilde geldi af edersin idralimi yaparken zorlaniyorum devamlı yapma isteği ve rahimde agri var doktoruma danıştım yarin durumu değerlendirelim dedi neden olduğunu söylemedi okadar ilac kullandım umarim hepsi boşa gitmez cok korkuyorum transfer olmasam diye offf 😭😫
Canım bende arzu hocanın hastasıyım. Bu dediğin idrar yolu enfeksiyonu olabilir. O şimdi çok önemsemez belki var böyle huyları. Arzu hoca ne derse desin sabah transferden önce muhakkak idrar tahlili yaptır. Bu konuda imtihanım büyük ,idrar yolu enfeksiyonunu iyi tanırım. Artmadan çaresine bak.

Canım bende arzu hocanın hastasıyım. Bu dediğin idrar yolu enfeksiyonu olabilir. O şimdi çok önemsemez belki var böyle huyları. Arzu hoca ne derse desin sabah transferden önce muhakkak idrar tahlili yaptır. Bu konuda imtihanım büyük ,idrar yolu enfeksiyonunu iyi tanırım. Artmadan çaresine bak.
Aynen çok umursamaz bugun aşırı sinir oldum ona aradim cevap vermedi mesaj attim önemli birseymi diye kanama olması normalmi diye yarin değerlendiririz dedi sadece ve bi ilac ismi verdi enfeksiyon ilaciydi oda alamadım sorun şuki ben senin hastanim beni bilgilendirmen ve yatıştırman lazim öyle degilmi ben panikledim ve korktum veriyorlar ilaçları günde 7 adet hap ve üstüne iğne vuruluyorum bizde insanız ama insan muamelesi göremiyoruz ben paramla gelmişim yanına benle ilgilenmek mecburiyetindesin yarin gidip tepkimi göstericem zaten bugün cok stresli ve karma karışık bi durumdayım

Yarin transfer günüm canim bakıcam belki olmaya bilirde olmasamda çektiğim ağrılar acılar yanıma kâr kalacak tekrar sıfır bastan devam ınslh öyle bisey olmaz estrofem kanama yatırıyormuş canim araştırdım da simdi ıyim şükür ne kanamam var nede idrar yapmada zorluk düzeldim gibi

Aynen çok umursamaz bugun aşırı sinir oldum ona aradim cevap vermedi mesaj attim önemli birseymi diye kanama olması normalmi diye yarin değerlendiririz dedi sadece ve bi ilac ismi verdi enfeksiyon ilaciydi oda alamadım sorun şuki ben senin hastanim beni bilgilendirmen ve yatıştırman lazim öyle degilmi ben panikledim ve korktum veriyorlar ilaçları günde 7 adet hap ve üstüne iğne vuruluyorum bizde insanız ama insan muamelesi göremiyoruz ben paramla gelmişim yanına benle ilgilenmek mecburiyetindesin yarin gidip tepkimi göstericem zaten bugün cok stresli ve karma karışık bi durumdayım
Anlıyorum canım. Bende salı günü dondurulmuş embriyo transferi için hazırlığa başlıycaz. Napıcam bilmiyorum. Gerçekten bu konuda çok tecrübeli bilgli bir kadın ama bu ilgisizliği bizim tedavimizde önceden alableceğimiz önlemleri engelliyor. Ve birşey soramuyorsun. Hep bi fırça çekme edasıyla konuşuyor. Eğer bu transferim olumsuz sonuçlanırsa semih zeki uludağ a geçiş yapıcam ikinci dondurulmuş transferine inşaallah gerek kalmasın ama bizim biraz sıkıntılı umutlu değilim. Bu doktorla da umudum daha da azaldı. Keşke enfeksiyon ilacını kullanmaya başlasaydın alıp. Hangi hapı dedi sana al diye .

Randevum saat 14.00 da saglik ocağında yaptira biliyormuyuz acaba erken saate orda yaptrsam olurmuki?

Yarin transfer günüm canim bakıcam belki olmaya bilirde olmasamda çektiğim ağrılar acılar yanıma kâr kalacak tekrar sıfır bastan devam ınslh öyle bisey olmaz estrofem kanama yatırıyormuş canim araştırdım da simdi ıyim şükür ne kanamam var nede idrar yapmada zorluk düzeldim gibi
Ama yeterki düzelsin de.. yanma yoktu değil mi idrsr yaparken. Enfeksiyon belirtisi yanma oluyo çünkü ve sürekli tuvalete çıkma isteği. Belki de stresten ve yediğin acı ekşi bişey varsa ondan olmuş olabilir. Ve bol su içmelisin. İnşaallah yarın herşey çok güzel olur senin için canım.🙏🙂

Back
X