2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Memorial Kayseri tüp bebek merkezinde tedavi oluyoruz. Açıkçası kayseri deki en iyi tüp bebek merkezi burası. Labaratuvar açısından kayserideki diğer doktorlarında parmakla gösterdiği bir merkez olduğu için tercih ettik. Bence laboratuvar değil canım. Eşimin değerleri düzelmedi pek ameliyattan önce sadece 80.000 sperm vardı. Ameliyattan 4 ay sonra bür gün bile aksatmadığı takviye ilaçlara rağmen 800.000 e yükselmiş ileri hız hala 0 biz hiç dna hasarı testi de yaptırmadık. Off bilmiyorum kafam çok karışık. Doktora çok az embriyo elde ettk dediğimde eşinde problem var ama biliyosun o yüzden burdasınız zaten dedi. Haklıydı bişey diyemedim.senin

Belki senin bazi yumurtalarin da kaliteli olmamis olabilir. Doktorum bana e2 testi yaptirdi gonolef aldığımda. Yumurta kalitesi olcmek icin. . Hani 40 yumurtada boyutlari kaloteleri de onemli. Yani seni o 40 yumurtanin sadece 12 tanesi dolu olmus oluyir digerleri de bos. Benim 7 taneydi doktor 2 tanesi kucik tutmaz dedi tutmadi mesela 5 tane dollendi. 4 tanesi 5. Gune yetisti 1 gen taramasindan gecemedi onu eledik. 1 tanesi de transfer sirasinda öldu. 2 tane transfer yaptik.

Günaydın kızlar dün akşam farkettim bu grubu ama yazıları okurken uyuya kalmışım 🙈 en başından beri okumak çok heyecanlı ama sonunda bir kaç arkadaşın haberini de okudum çok mutlu oldum güzel bir hamilelik geçirin inşallah 🥰 Bende bugün transfer olacağım inşallah.. benim gibi bugün yarın transfer olan arkadaşlarıma rabbimden gönüllerinden geçeni nasip etmesini diliyorum. Hayırlısıyla bize tutunup sağlıkla dünyaya getirdiğimiz günlere şahit olalım 🙏🏻 Sizde dua ederseniz çok memnun olurum 🌸

Canım benim eşimde azosperm tese ile 15 sperm bulundu 5 yumurtadan 3 döllendi 1 taneside 3. Gün dondurdular diğerleri gelişmedi şimdi o bir tane bana umut oldu stres yapma sen inşallah bebeğin sana gelir
Ya evet bunlar bana umut oluyor gerçekten. Bir yanım korkuyor ama çok şükür umudumda var. Nasip kısmet bu iş buna inanıyorum. İnşaallah sende sağlıkla hayırla kucağına al bebeğini 🤗

Evet canım 1 tane kalitesi kötü dondurulmuş 4. Gün embriyom var 3 sene öncesinden kalan. O dönemden olan bir de kızım var Allah bağışlarsa🤲🏼🤲🏼🤲🏼 Çok şükür bir evladım var, tek derdim yalnız büyümemesi bir kardeşi olması.. nasipte varsa olur inşallah. Allah herkese nasip etsin. Bu defa olmazsa sonra gene denerim olana kadar🤲🏼❤️
Canım hiç kötü demek bak kızın oldu yumurtalarla maşallah yine olur neden olmasın 🥰 bol şanslar
Günaydın kızlar dün akşam farkettim bu grubu ama yazıları okurken uyuya kalmışım 🙈 en başından beri okumak çok heyecanlı ama sonunda bir kaç arkadaşın haberini de okudum çok mutlu oldum güzel bir hamilelik geçirin inşallah 🥰 Bende bugün transfer olacağım inşallah.. benim gibi bugün yarın transfer olan arkadaşlarıma rabbimden gönüllerinden geçeni nasip etmesini diliyorum. Hayırlısıyla bize tutunup sağlıkla dünyaya getirdiğimiz günlere şahit olalım 🙏🏻 Sizde dua ederseniz çok memnun olurum 🌸
Canım hayırlı olsun inşallah bugün bebeklerine en yakın olduğun an ve herşey çok güzel gidecek Rabbim emeklerinin karşılığını versin haydi güzel haberlerle dön inşallah dualarımdasın ❤️
Günaydın 8 Şubat ta transfer olmuştum bu sabah idrar testi yaptım negatif 😞kan testim var çarşamba günü
Canım daha zamanın var lütfen canını sıkma 🌸 inşallah gebesindir birkaç gün sonra daha net belli olur inşallah
Merhaba bu gün 4 gün yumurta toplamasını aricaklr yarın gidip gitmeyeceğimz için geciktiler ya bn mi arasam catlicam heyecan panik
Merhaba canım 3. Güne kadar geldilerse 4. Gün rahatsız etmemek için embriyoları açmıyorlar sadece 5. Gün eğer taze transfer olacaksan saat ve ne yapman gerektiğini söylemek için arıyorlar korkma bugün değilse bile yarın muhakkak ararlar ❤️

Back
X