2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Aynen canım hepimizin içinden geçenler hemen hemen aynı.. stres dene bişey hiç olmasa keşke ama ne yazık ki herşeyi kafamıza takıyoruz. Biraz gamsız olmak lazım bu hayatta ama ben de yapamıyorum
Ya biz de hakliyiz aslinda nasil stres olmayalim ki dunyanin en guzel duygusu tatmak istiyoruz bu yolda ugrasiyoruz gozyasi dokuyoruz evlat kokusunu bizde duymak istiyoruz inşallah hepimize nasip eder rabbim

Hoşgeldin canım hsg flimi neden cekineckesin merak ettim ?
Hosbuldum canim, ben 3 yil once film cektirmistim sorun yoktu ancak embriyo transferi oncesi doktorum tuplerde sivi birikimi varmi emin olmak istedi tutunmayı engelliyormus geri sivi akisi o yüzden tekrar cektiricem

Bugün gonal f ile başladım ilk denemem olacak :) Süreç hakkında çok cahilim ama araştırdıkca da stres yapıyorum gibi geliyor bu yüzden araştırmıyorum şimdilik hepimizin hakkında hayırlısı olsun

O tatlı stres heyecan panik hep oluyor canım ileri boyuta gidip kendimize zarar vermesin yeter

Canım hayırlı olsun senin de inşallah dondurulmuş mu olacak senin. Benim dondurulmuş transfer yaparız demişti doktorum
galiba tecrübelisin bu süreçte dikkat etmem gereken bir şey var mı acaba ? Doktorun vermiş olduğu folik asit omepaya falan devam etmeliyim demi

galiba tecrübelisin bu süreçte dikkat etmem gereken bir şey var mı acaba ? Doktorun vermiş olduğu folik asit omepaya falan devam etmeliyim demi
Opu zamanına kadar devam ettim ben canım folik asiti hamileliğin belli bir haftasına kadar devam edebilirsin zararı olmaz

Evet canım 3 transfer yaşadım bu tedaviden önce. Gebelik kaybı falan yaşadım bu süreçte. Şimdi başka merkez başka bir doktorla yeniden başladık

Evet canım 3 transfer yaşadım bu tedaviden önce. Gebelik kaybı falan yaşadım bu süreçte. Şimdi başka merkez başka bir doktorla yeniden başladık
oyy inşallah onlar da unutulup gidecek canım hepsi geride kalacak, bebeğinle çok mutlu olacaksın

Folik asiti gebelik sonuna kadar hatta gebelik sonrası emzirme sürecinde de devam ediliyor canım hiç bir zararı yok aksine faydası var

Amin canım hayırlısıyla inşallah devamı gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…