- 7 Kasım 2017
- 2.642
- 3.547
- 133
- Konu Sahibi mertugce35
-
Amin canım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalımTransfer günümüz ayni hakkımızda hayirlisi
Zaten erken daha canım 5. Gün embriyosu kaç tane transfer edildi canım?Çok teşekkür ederimşuan bişey yok gibi bir iki kez kasıklarımda ağrı hissettim o kadar bende merakla bekliyorum
1 taneZaten erken daha canım 5. Gün embriyosu kaç tane transfer edildi canım?
Yumurtlamanın gerçekleştiğine işaret canım o okuduğum kadarıyla bildiğim. Yani kasıklarda ağrılar batmalar yaparmış yumurtlamaKızlar şuan yumurtlama dönemindeyim iğne yaptığım zamanlar gibi ağrım ve batmalar var kasiklarimda sizdede oldumu ?
Ilk defa oluyor canim ya igne vurdugumda yumurtalar büyüyüp agri yapar ya aynı o ağrıları yaşıyorum ınslh kotu birsey değildir doktorumda adete kadar gelme dediYumurtlamanın gerçekleştiğine işaret canım o okuduğum kadarıyla bildiğim. Yani kasıklarda ağrılar batmalar yaparmış yumurtlama
Sanmıyorum canım değildir, gene yumurtaların büyüdüğü içindir bence yumurtluyorsunIlk defa oluyor canim ya igne vurdugumda yumurtalar büyüyüp agri yapar ya aynı o ağrıları yaşıyorum ınslh kotu birsey değildir doktorumda adete kadar gelme dedi
5AA kalitede çok iyi kalitede bı embriyo dedi ama hayırlısı bakalımOhh missiçlerinden en güçlüsü odur inşallah
Hadi inşallah canım bizi de haberdar et güzel haberlerine sevinelim beraber inşallah5AA kalitede çok iyi kalitede bı embriyo dedi ama hayırlısı bakalım
Yaa inşallahHadi inşallah canım bizi de haberdar et güzel haberlerine sevinelim beraber inşallah
Yanlız değilsin canım benim transferime 1 aydan az kaldı senin yaşadığın duyguların aynısını yaşıyorum hem heycan hem korku karışık duygular içerisindeyimKizlar ya transferime nerdeyse 2ay var çok sabirsizlaniyorum dusununce heyecanlaniyorum inşallah sonu husran olmaz korkuyorumda ayni zamanda birsuru duyguyu ayni anda yasiyorum boyle olan bi benmiyim
Bi olacakmiş gibi hissediyorum bi olmayacakmiş gibi engel olamiyorum dusunmeyeYanlız değilsin canım benim transferime 1 aydan az kaldı senin yaşadığın duyguların aynısını yaşıyorum hem heycan hem korku karışık duygular içerisindeyim
Canım işte insanın aklına ve kalbine bu evlat isteği girdi mi çıkmıyor.. elde değil düşünmeyelim rahat olalım diyoruz yine de olmuyor. Allahım inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasınKizlar ya transferime nerdeyse 2ay var çok sabirsizlaniyorum dusununce heyecanlaniyorum inşallah sonu husran olmaz korkuyorumda ayni zamanda birsuru duyguyu ayni anda yasiyorum boyle olan bi benmiyim
Stres etkiliyormus embriyonun tutunmasini cok stres yaparimda etkilerim diye de korkuyorum ama bi yandan da nasipte varsa herturlu beni bulur diyorumCanım işte insanın aklına ve kalbine bu evlat isteği girdi mi çıkmıyor.. elde değil düşünmeyelim rahat olalım diyoruz yine de olmuyor. Allahım inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin insalah canım hayirlisiysa rabbim bize nasip eder bol bol dua edelimBi olacakmiş gibi hissediyorum bi olmayacakmiş gibi engel olamiyorum dusunmeyeinşallah hayirlisi olur rabbim yuzumuzu guldurur
Amiin amiiinAmin insalah canım hayirlisiysa rabbim bize nasip eder bol bol dua edelim
Aynen canım hepimizin içinden geçenler hemen hemen aynı.. stres dene bişey hiç olmasa keşke ama ne yazık ki herşeyi kafamıza takıyoruz. Biraz gamsız olmak lazım bu hayatta ama ben de yapamıyorumStres etkiliyormus embriyonun tutunmasini cok stres yaparimda etkilerim diye de korkuyorum ama bi yandan da nasipte varsa herturlu beni bulur diyorumamiiin inşallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?