2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Yumurtlamanın gerçekleştiğine işaret canım o okuduğum kadarıyla bildiğim. Yani kasıklarda ağrılar batmalar yaparmış yumurtlama
Ilk defa oluyor canim ya igne vurdugumda yumurtalar büyüyüp agri yapar ya aynı o ağrıları yaşıyorum ınslh kotu birsey değildir doktorumda adete kadar gelme dedi

Ilk defa oluyor canim ya igne vurdugumda yumurtalar büyüyüp agri yapar ya aynı o ağrıları yaşıyorum ınslh kotu birsey değildir doktorumda adete kadar gelme dedi
Sanmıyorum canım değildir, gene yumurtaların büyüdüğü içindir bence yumurtluyorsun

Kizlar ya transferime nerdeyse 2ay var çok sabirsizlaniyorum dusununce heyecanlaniyorum inşallah sonu husran olmaz korkuyorumda ayni zamanda birsuru duyguyu ayni anda yasiyorum boyle olan bi benmiyim

Kizlar ya transferime nerdeyse 2ay var çok sabirsizlaniyorum dusununce heyecanlaniyorum inşallah sonu husran olmaz korkuyorumda ayni zamanda birsuru duyguyu ayni anda yasiyorum boyle olan bi benmiyim
Yanlız değilsin canım benim transferime 1 aydan az kaldı senin yaşadığın duyguların aynısını yaşıyorum hem heycan hem korku karışık duygular içerisindeyim

Yanlız değilsin canım benim transferime 1 aydan az kaldı senin yaşadığın duyguların aynısını yaşıyorum hem heycan hem korku karışık duygular içerisindeyim
Bi olacakmiş gibi hissediyorum bi olmayacakmiş gibi engel olamiyorum dusunmeye inşallah hayirlisi olur rabbim yuzumuzu guldurur

Canım işte insanın aklına ve kalbine bu evlat isteği girdi mi çıkmıyor.. elde değil düşünmeyelim rahat olalım diyoruz yine de olmuyor. Allahım inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Canım işte insanın aklına ve kalbine bu evlat isteği girdi mi çıkmıyor.. elde değil düşünmeyelim rahat olalım diyoruz yine de olmuyor. Allahım inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Stres etkiliyormus embriyonun tutunmasini cok stres yaparimda etkilerim diye de korkuyorum ama bi yandan da nasipte varsa herturlu beni bulur diyorum amiiin inşallah canim

Bende varim şubat ,mart gibi transfer olucam insallah suan 5 embiriyonun pgt den gelmesini bekliyorum saglikli embiyomuz gelirse ilk adetle hsg çekinirim sonraki ay transfer

Stres etkiliyormus embriyonun tutunmasini cok stres yaparimda etkilerim diye de korkuyorum ama bi yandan da nasipte varsa herturlu beni bulur diyorum amiiin inşallah canim
Aynen canım hepimizin içinden geçenler hemen hemen aynı.. stres dene bişey hiç olmasa keşke ama ne yazık ki herşeyi kafamıza takıyoruz. Biraz gamsız olmak lazım bu hayatta ama ben de yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…