2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Hosbuldum canim, ben 3 yil once film cektirmistim sorun yoktu ancak embriyo transferi oncesi doktorum tuplerde sivi birikimi varmi emin olmak istedi tutunmayı engelliyormus geri sivi akisi o yüzden tekrar cektiricem
Anladım canım ınslh temiz çıkar sonuçların dertsiz tasasız bebişine kavuşursun ınslh

Merhaba bacım konun hayırlı olsun inşallah bu sefer hayırlı haberler alırız senden. Takipteyim transfer günü kesinleşince bana haber ver dua okuyayım

Merhaba bacım konun hayırlı olsun inşallah bu sefer hayırlı haberler alırız senden. Takipteyim transfer günü kesinleşince bana haber ver dua okuyayım
Allah razı olsun canım inşallah tüm isteyenlere rabbim hayırlısıyla nasip etsin Sağolasın veririm tabi haber sen nasılsın canım son durum ne? En son bebişlerin biri geriden geliyordu merak içindeyim ben de seni ama göremedim kaç zamandır

Ay sorma seni görünce bi hayırlı olsuna geleyim dedim benimkilerin biri gerideydi sonra birbirini yakaladılar. Son kontrolde geriden gelen öne geçmiş şimdi de. Rekabeti seviyorlar zaar.
Kaç embriyo koyacaklar tek mi çift mi? Adet oldun mu başladınız mı rahim hazırlığına?

Merhaba.Benim de 27 kasımda yumurtalarım toplandı.5 tane 5.gün 2 tane 3.gün yumurtam var.Bu 3.denemem olucak sıfırdan başladık bu denemeye.ilki kimyasal olmuştu 2.si hiç olmadı.İnşallah bunda olur.Şubat ortasından sonra olucak benim de transferim bir sorun olmazsa.Lucrinle adeti baskılayıp transfer yapıcaklar.Yeni tur yeni şans.Heyecanımı hiç kaybetmiyorum.İnşallah allahım isteyen herkese verir

Bende varim şubat ,mart gibi transfer olucam insallah suan 5 embiriyonun pgt den gelmesini bekliyorum saglikli embiyomuz gelirse ilk adetle hsg çekinirim sonraki ay transfer
Merhaba bişi sorucam.embriyoları pgt ye hangi durumda gönderiyorlar?

Merhaba bayanlar bende inşallah Şubat ayında transfer olacağım. Benim 5. denemem PKO ve tüplerimde tıkanıklık vardı. Tüplerim alındı öyle başladık tüp bebek tedavisine 15 yıllık evliyim 35 yaşındayım hep 3. gün transferi yapıldı sonuç hep olumsuzdu. Eşimden de bazı daha detaylı testler istendi ve sperm morfolojisinde çok olmasada sorun çıktı. Bu kez gitmiş olduğum doktorum mikroçip ve genetik tarama önerdi farklı ilaçlar kullandım ve çok şükür ilk kez 5. güne kalan 2 embriyom oldu. Genetik taramadan da sağlıklı geldi. Şimdi adet olmayı bekliyorum sonra transfer hazırlıklarına başlayacağız. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Arada girip okuyorum yazılanları ve hep dua ediyorum güzel haber verenleri görünce çok mutlu oluyorum. Sanki ben pozitif haberi almışım gibi. Allah bu yolda yürüyen herkesi tez vakitte sevindirsin inşallah.

Merhaba bişi sorucam.embriyoları pgt ye hangi durumda gönderiyorlar?
Daha önce birkaç kez başarısız tüp bebek denemesi olan ve embriyo kalitesi çok iyi olmayan ,yaşı ileri olan kişilere ve kromozom anomalisi olan kişilere yapıldığını biliyorum. Sağlıklı olmayan embriyo tutunamıyor veya düşükle sonuçlanıyor. Bunu engelleyip en kaliteli embriyoyu seçip başarı şansını artıran bir yöntem.

Cok güzel canim hersey hazir sen de hazirsin allahim hayirlisiyla bu defa simsiki tutunmus sana minik bebislerin canim kac tane Transfer olucak karar verdin mi

Hey masallah tosuncuklara ya Evet hayat boyu insallah rekabeti birakmasinlar seni hep sasirtsinlar canim yok baslamadi daha canim, ben bu ay cörekotu kürü denedim simdi adetimin gelmemesini ümit ederek beklemedeyim bakalim Eger gelirse hemen ariycam merkezi baslicaz. Tek embriyo kalmisti canim onu Transfer ettiricem

Canim insallah 15 yillik bekleyisin dilerim artik hayirlisiyla ne güzel sekilde son bulur Cok sükür bak bu defa ilerlemisler demek ki baya da sagliklilar, simdi tutunmalari icin dua etmek kaldi.. icini ferah tut allahim insallah bu defa nasip eder cok mutlu olursunuz canim

Kızlar merhaba banada gecen sene tam pandemı donemi mart 2020de erken menopoz teshısı kondu tabi her yer kapanınca tedaviye başlayamadım. Sonra haziran ayında merkezler acılınca apar topar acıkcası bilgim olmadan Bahceci fulyada basladım. Doktor ne dediyse he dedık. 4 yumurta toplandı 3ü 5.gune gıttı 1i donduruldu. Taze transfer oldum malesef negatifle sonuclandı. Doktor negatifle sonuclanınca rahım fılmı istedi malesef rahim y seklındeydı. Bunu ilk basta ısrarla rahım fılmı istiyorum dedıgım halde gerek yok bizim sorunumuz erken menopoz demıstı. Tabı olan 5.gun emrıyoma oldu. Cok uzuldum. Sonra 2 3 ay kafamı topladım tatil yaptım akısına bıraktım. Bu sefer akıllandım iyice arastırdım. Rapor hakkım oldugunu ogrendım. Zeynep kamılden 3 ay zorlu Bı surecden gecıp rapor cıkarttım. umut bahcecide cem celık doktoru arastırıp orda ıkıncı tedaviye basladım. Hem indirim oldu hemde ılacların %80 ı karsılandı Burda hem hısteroskopı oldum. (Y seklınde rahım düzeltildi.) Hemde yumurta toplama ıslemı oldu. Malesef bu sefer 1 yumurta olustu dollendı ama gebelık vadetmedıgı ıcın ıptal oldu. Histereskopiden 2 ay sonra tekrar tedavıye baslıcaktım malesef sonrada korona gecırdım. Tekrar tedavim ertelenınce bende bu sefer hazır raporum varken( cunku maddi manevi cidden cok yorulduk.) Kasım ayında Zeynep kamılden gun aldım. Bu seferde devlette denıcem. Malesef covıdden dolayı ayda tup bebek alımlarıda yarıya dusmus sımdı mart ayını beklıyorum. Allah hepımızın gonlune gore versin cidden yıpratıcı surec.. Sorusu olan varsa cvplarım

Canim baya zor seyler yasamissin maddi annecim gercekten cok zor. Ben yurtdisindayim burda türkiyedeki kadar detayli islemiyor sprechen maalesef. Mart ayinda tekrar bastan mi baslicakmis tedavine yoksa kaldi mi 1 adet duruyor mu? Insallah hayirlisi olsun hakkinda

Hadi inşallah rabbim emeklerinin karşılığını versin

Cok güzel canim hersey hazir sen de hazirsin allahim hayirlisiyla bu defa simsiki tutunmus sana minik bebislerin canim kac tane Transfer olucak karar verdin mi
Henüz vermedim canım.bu ay opu sonrası küçük bi kist oldu şubata erteledk.perşembe kontrolüm var konuşucam bakalım.hayırlısı inşallah allah hepimizi sevindirsin

Bize de genetik testi istediler verdik bekledik 1 ay.sonra sıkıntı yok dediler embriyolar için istemediler ondan sordm.teşekkürler

1 tane duruyor cnm. Tekrar bastan baslıcam tedaviye bakalım bu sefer umutluyum. Eger olmazsa dondurulmusu transfer olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…