- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 35
- Konu Sahibi mertugce35
-
Bende de bekleyis var canim, sanirim benim Mart ayina kalicak bu ay Kür deniyorumBen hic bisey kullanmıyorum transfer gününü beklemeye devam sende nasil gelişmeler
Hayirlisiyla olur insallah canim, daha önceki denemen ne zamandi?Ben de mart basi ortasi gibi dondurulmus embriyo transferi olacagim rabbim nasip ederse inşallah olumlu olur hepimizin
Amiin inşallahh. İlk denemem olacak canimHayirlisiyla olur insallah canim, daha önceki denemen ne zamandi?
Hadi hayırlısı ınslh faydasını görürsünBende de bekleyis var canim, sanirim benim Mart ayina kalicak bu ay Kür deniyorum
Insallah canim aminnHadi hayırlısı ınslh faydasını görürsün
Yumurtalar ne zaman toplandi?Amiin inşallahh. İlk denemem olacak canim
6 ocakta canimYumurtalar ne zaman toplandi?
Kac adetti cnaim? Kac tanesi döllendi?6 ocakta canim
19taneydi 18i 5.gune geldiKac adetti cnaim? Kac tanesi döllendi?
Masallaah baya kalitelilermis canim güzel ilerlemisler19taneydi 18i 5.gune geldi
Evet canim şukurler olsunnMasallaah baya kalitelilermis canim güzel ilerlemisler
MerhabaMerhaba kizlarbende tüp bebek tedavisi görüyorum 11.01.2021 de 5. Gün gün embriyo transferim yapıldı günler geçmek bilmiyor çok heyecanlıyım doktorum 22 sinde kan tahlili istedi dilerim Allah kimsenin kucağını boş bırakmaz sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim
Sorma canim transfer gününü iple çektim bende transfer oldu şimdi sonucu iple çekiyorumBenim daha transfer günüme var simdiden heycan var seni düşünemiyorum bilerabbim emeklerini boşa çıkarmasın canım ilk denemenmi tup bebege yönlenme sebebin neydi
Hayirli ugurlu olsun canim minik bebisin sana sımsıkı tutunur dilerimMerhaba kizlarbende tüp bebek tedavisi görüyorum 11.01.2021 de 5. Gün gün embriyo transferim yapıldı günler geçmek bilmiyor çok heyecanlıyım doktorum 22 sinde kan tahlili istedi dilerim Allah kimsenin kucağını boş bırakmaz sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim
Test gününe pekte bisey kalmamış müjdeli haberini bekliyoruz ınslh seninle beraberdir bebişinSorma canim transfer gününü iple çektim bende transfer oldu şimdi sonucu iple çekiyorumamin inşallah hiç birimizin emeği boşa çıkmasın ben ciddi polikistik over hastasıyım ilk adet gördüğüm günden beri ilaç kullanıp öyle adet oluyordum zaten ilk tüp bebek denemem
Yaa çok teşekkür ederim inşallahTest gününe pekte bisey kalmamış müjdeli haberini bekliyoruz ınslh seninle beraberdir bebişin
Çok teşekkür ederimHayirli ugurlu olsun canim minik bebisin sana sımsıkı tutunur dilerimnasılsın var mı hissettiğin bir değişiklik falan?
Transfer günümüz ayni hakkımızda hayirlisiMerhaba kızlar,ben de Allah nasip ederse şubat 15-20 arası transfer olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?