2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Yarınki testten sonra doktorla görüşeceğim ilk sonuçla ilgili tek veya ikiz gibi bir yorum yapmadılar hayırlısı artık sabredebiliyorsan perşembeyi beklemeni öneririm inşallah pozitif sonuç görürsün 🌺🌺
Inşallah canim nejlicem ya bu kadar bekledim 1 gün kaldı inşallah hayırlı haberler alırım

Insallah herkezin istedigi olur bende ayin 10unda transfer oldum 4.gun embriyosu taze 2 tane benimde 2.tup bebek denemem ilkinde kese buyumedi doktor almak zorunda kaldi.
6ci gun idrarda cikmaz dimi cumartesi kantesti gunum sizce yapsammi idrar testi
Kimisi çıkıyor diyor ama ben negatif çıkar da etkilenirsem diye yapmadım o yüzden kan testi günümü bekliyorum bence sen de bekle canim stres yapma boşuna idrarda çıkmazsa.. biliyorum saatler günler geçmiyor ama dayanıcaz.. az kalmış senin de hayırlı haberler alalım hepimizinşallah

Bana 3 adet verdiler sabah oglen aksam estrofemde 3 vakit 2 şer tane aliyorum neden bukadar cok ilac kullanıyorum ben :skandal:
Ben de fitil 3 tane estrofem 3 tane ayrıca iğneler de var bana da çok gibigeldi ama vardır elbet bir bildikleri .. elimizden geleniyapalım gerisi Allaha tevekkül artık.. inşallah arka arkaya hepimize güzel haberler almak nasip olur

Kızlar peki konu dışı belki ama ben günde 2 hatta bazen 3 kahve içen biriydim sigara da kullanıyordum çok şükür sigara o kadar zorlamadı ama kahvesizlik baya zorladı transferden sonra iki üç gün içmedim ama sonrasında günde 1 tane falan içtim kahve.. sizde durumlarnedir

Ben de fitil 3 tane estrofem 3 tane ayrıca iğneler de var bana da çok gibigeldi ama vardır elbet bir bildikleri .. elimizden geleniyapalım gerisi Allaha tevekkül artık.. inşallah arka arkaya hepimize güzel haberler almak nasip olur
6 ilac kutusu günde fitille beraber 13 tane hap alıyorum iğnem bitti 3 günde bir yapılacak 3 paket iğnem var sadece ilaçtan nefret eden ben şimdide icim dışım ilac oldu :KK70:

6 ilac kutusu günde fitille beraber 13 tane hap alıyorum iğnem bitti 3 günde bir yapılacak 3 paket iğnem var sadece ilaçtan nefret eden ben şimdide icim dışım ilac oldu :KK70:
Dolorexi bile zor yutanbiriydim ..migrenim yatağa düşürmedikçe ağrıdan onu bile almamaya çalışıyordum ama ben de şaşırıyorumşimdi bu duruma Rabbim kolaylığını veriyor bir şekilde inşallah bu acıların mükafatı çok güzel olur..

Dolorexi bile zor yutanbiriydim ..migrenim yatağa düşürmedikçe ağrıdan onu bile almamaya çalışıyordum ama ben de şaşırıyorumşimdi bu duruma Rabbim kolaylığını veriyor bir şekilde inşallah bu acıların mükafatı çok güzel olur..
Aynen canım insalh guzel haberlerimizi alip bu zor zamanlarımızı bize unutursun rabbim 🤲

Yarınki testten sonra doktorla görüşeceğim ilk sonuçla ilgili tek veya ikiz gibi bir yorum yapmadılar hayırlısı artık sabredebiliyorsan perşembeyi beklemeni öneririm inşallah pozitif sonuç görürsün 🌺🌺
Hayırlı uğurlu olsun canım, sag salim kucağına al inşallah 😊 😘

Kızlar iğne için hastaneye mi gideceksiniz yoksa eve mi biri gelecek😔 Dışarıda fena kar var nasıl gidilir yapılır yarın bilmiyorum 😔

Back
X