2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Transeferden iki gun sonra adet sancilari gbi kramplariniz oldumu kizlar dunden belli var bende tutunmadimi yoksa 😔
Merhaba, dün transfer oldum henüz ağrı ya da leke olmadı. Ama ağrı olabileceğini telaşlanmamamı söyledi hemşire. 3. günden sonra olabilecek her lekeyi haber ver mutlaka dediler. Olursa iğne yaptıracakmışım. Bekliyoruz bakalım.

Merhaba, dün transfer oldum henüz ağrı ya da leke olmadı. Ama ağrı olabileceğini telaşlanmamamı söyledi hemşire. 3. günden sonra olabilecek her lekeyi haber ver mutlaka dediler. Olursa iğne yaptıracakmışım. Bekliyoruz bakalım.
Bnde dün oldum bsey diyn olmadı öyle 🤔

Hayırlı olsun benim 6. Gün lekelenmem oldu bana da ekstra iğne verdi

Bnde dün oldum bsey diyn olmadı öyle 🤔
Size ne dediler? İlk 2-3 gün normal telaşlanma dedi, ondan sonrası için bir damla bile görsen haberleşelim dedi, progynex iğne yazdı. Bize ulaşamazsan da reçetenle git yaptır iğneyi dedi. Ben az ilaç kullanıyorum, hormonu sadece fitil olarak alıyorum, şu an iğnem yok yani. Gerek görmediler. Belki onun için en ufak bişeyde hormon takviyesine başlarız diye düşündüler, bilemedim 🤷🏻‍♀️

Kızlar bende transferimin 2. Günündeyim yani transfer sonrası birinci gün sayılıyor dimi ☺️ sizin mesajları okuyunca ister istemez bende kendimi dinlemeye çalışıyorum ama bir şey duyamıyorum 😂 gebelik elde Edenler en azından transfer sonrasındaki 5 gün için de neler hissetmişlerdi paylaşsalar 🙈

Kızlar bende transferimin 2. Günündeyim yani transfer sonrası birinci gün sayılıyor dimi ☺️ sizin mesajları okuyunca ister istemez bende kendimi dinlemeye çalışıyorum ama bir şey duyamıyorum 😂 gebelik elde Edenler en azından transfer sonrasındaki 5 gün için de neler hissetmişlerdi paylaşsalar 🙈
Ne hissedebilirsiniz ki daha çok yeni🙈🙈🙈

Daha hicbisey duymazsin canim 1günün daha dün transfer olmussun 😊 ben 3 ve 4. Gün kasik agrilarim oldu evin icinde biraz yürüsem agri giriyordu genelde uzanip tv bakiyordum. Gögüslerimde hicbisey olmadi progestan yüzünden zaten agrim vardi ekstra olduysa hissetmedim. 5.gün test yaptim negatif cikti 8.gün yaptim pozitif.

Daha hicbisey duymazsin canim 1günün daha dün transfer olmussun 😊 ben 3 ve 4. Gün kasik agrilarim oldu evin icinde biraz yürüsem agri giriyordu genelde uzanip tv bakiyordum. Gögüslerimde hicbisey olmadi progestan yüzünden zaten agrim vardi ekstra olduysa hissetmedim. 5.gün test yaptim negatif cikti 8.gün yaptim pozitif.
Kan testi yaptınız mı yaptıysanız kaç çıktı

Hafif kramp benimkisi suan yok cok şükür
Asıl o ağrılar oluyr gebelikte canm
Insalah canim ya kafaya kalmıycak diyorum ama elimde değil 😫
Ben de hiçbir belirti yok. Sen de sıkma bence canını daha çok erken tutunması veya tutunmaması için .
Nette cok bakınıyorum ondan heralde geriliyorum 😔
Kasik ağrısı hafif var ama biseye yormuyorum ya henüz çok erken değil mi belirtiler için☺️
3 gün icinde tutunuyor diyorlar canim tutunma sebebimi degilmi diye kafami yoruyorum ona dinlemek istemiyorum kendimi ama elimde değil ya

Bugün 3 günüm bendede kasik agrisi ve kramplar vardi simdi yok insalah benimde pozitif çıkar 🤲

Canım her klinik aynı mı prosedür mü uyguluyor bilmiyorum ama 35 yaş altı hastalara tek embriyo transferi yapılabilirmiş.35 yaş üstü hastalara çift de koyabiliyorlarmış bana öyle demişlerdi
Ben 33 yaşındayım ama ,çift emb. Olacak biraz hastanın durumuna da baglii amh düşük benim

Back
X