- Konu Sahibi mertugce35
- #1.581
Amh kac cnmBen 33 yaşındayım ama ,çift emb. Olacak biraz hastanın durumuna da baglii amh düşük benim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amh kac cnmBen 33 yaşındayım ama ,çift emb. Olacak biraz hastanın durumuna da baglii amh düşük benim
Ben 33 yaşındayım ama ,çift emb. Olacak biraz hastanın durumuna da baglii amh düşük bsnjmCanım her klinik aynı mı prosedür mü uyguluyor bilmiyorum ama 35 yaş altı hastalara tek embriyo transferi yapılabilirmiş.35 yaş üstü hastalara çift de koyabiliyorlarmış bana öyle demişlerdi
0.43 e düştü 3 ay önce 0.73 tü hızla düşüyorAmh kac cnm
Aynen insan sürekli kendinde farklı biseyler olsun anlayalım istiyorHafif kramp benimkisi suan yok cok şükür
Insalah canim ya kafaya kalmıycak diyorum ama elimde değil
Nette cok bakınıyorum ondan heralde geriliyorum
3 gün icinde tutunuyor diyorlar canim tutunma sebebimi degilmi diye kafami yoruyorum ona dinlemek istemiyorum kendimi ama elimde değil ya
Kan testi yapmadan kese ve kalp atışı için gün veriyorlar demek bizimkiler illa kan testi istiyor ne zaman transfer olmıstunuzYok canim Dr gerek yok dedi almanyadayim ben ama hergün idrardan bakiyorum benayin 2sinde randevum var insallah kese ve kalp atisi icin
Aynen kana gerek yok test pozitifse dedi Dr. 6 subatta olmustu transferKan testi yapmadan kese ve kalp atışı için gün veriyorlar demek bizimkiler illa kan testi istiyor ne zaman transfer olmıstunuz
Hayırlı olsunAynen kana gerek yok test pozitifse dedi Dr. 6 subatta olmustu transfer
Merhaba canım geçmiş olsun bu sefer pozitifi görürsün insalhHerkese merhaba. Benimde 2. Transferim. Bundan önce ki transfer malesef negatif olarak sonuclandi. Bugun transferimin 2. Gunu, 2 adet embriyo transferi yapildi. Umarim butun bu ugraslarimizin sonuclarini en guzel sekilde aliriz
Insan ister istemez belirti ariyor, dusunuyor... pozitif sonuc alan arkadaslar testlerinizi kacinci gun yaptiniz ?![]()
MerhabaMerhaba canım geçmiş olsun bu sefer pozitifi görürsün insalhnegatif olan denemende belirtilerin varmıydı?
Ben 6. Günde pozitifi gördüm 5. Gün embriyosu 2 adetti yarın test günüm bekliyorumHerkese merhaba. Benimde 2. Transferim. Bundan önce ki transfer malesef negatif olarak sonuclandi. Bugun transferimin 2. Gunu, 2 adet embriyo transferi yapildi. Umarim butun bu ugraslarimizin sonuclarini en guzel sekilde aliriz
Insan ister istemez belirti ariyor, dusunuyor... pozitif sonuc alan arkadaslar testlerinizi kacinci gun yaptiniz ?![]()
Yani tam emin değilim ben bir kez muayene esnasında doktorum sorduğunda hemşire 6.gün embriyosu dedi sanki ama doktorum sey dedi 5.gün görünümlü 6.gün embriyosu mu falan öğren iyice dedi hemşireye ama hayal meyal konuşmalar ben 5.gün embriyosu diye biliyorum ama belki de 6. Gün embriyosudur benimkiler bana kaliteleri için de sadece biri iyi hemen tutunacak gibi demişti embriyolog diğeri orta demişti bakalım kızlar hayırlısı artikBenim de bir tanecik 6. Gün embriyom varİyi kalitede 6BC dedi embriyoloğumuz umarım iyidir
Siz transfer oldunuz mu, süreç hakkında bilgi verebilir misiniz
![]()
Cok sevindimBen 6. Günde pozitifi gördüm 5. Gün embriyosu 2 adetti yarın test günüm bekliyorum
Erken yapmışsınız artar umarımMerhabalar, benim 9 şubatta tek embriyo 3.gün transferim olmuştu bugün kanda baktırdım, bhcg 5 çıktı, test günüm haftaya pazartesiydi ama dayanamadım, cumaya bir daha bakılacak, sizce tutmuş mudur? Çok gerildim ya düşük gibi geldi sanki tahlilde 0.5 altı negatif diyor ama içim de rahat değil açıkçası
AminnCok sevindim6. Gun baya erken gostermis. Insallah 2side tutmustur. Idrar testi mi yaptin 6. Gun ?
İkiz olabilir o yüzden o kadar erken çıkmıştır belki deAminnevwt canım idrar testinde çıktı
Yarın test günüm bakalım değerlerüm nasıl arttı lekelenmem oldu birde tek taraflı kasık batması o yüzden stresliyim çok dua edinnnİkiz olabilir o yüzden o kadar erken çıkmıştır belki de![]()
Lekelenmem benim de oldu kahverengi ve pembe senin nasıldı zeynepYarın test günüm bakalım değerlerüm nasıl arttı lekelenmem oldu birde tek taraflı kasık batması o yüzden stresliyim çok dua edinnn
Şuan 2-2 şeklinde 5.gün donmuş embriyon mu var yani? İnşallah sınanmayız. Yumurta sayın gerçekten çok iyiymiş ama . İnş gebe kalırsın kalırız tez zamandaOlsun büyük sıkıntı değil bu. En azından sperm ve yumurta kaliteli zaten bu da en önemlisi. Bizim erkek kaynaklı. Azosperm değil ama neredeyse kapıya dayanmış değerler çok kötü ameliyattan sonra da pek düzelme olmadı . Morfoloji hakkında da hiç bişey bilmiyoruz. Sanırım tahlillerde değerlendirmemişler. Ben pko yum. 29 yumurtadan elimizde sadece 4 embriyo kaldı ve donduruldu. Embriyolarım 5. Güne gelmeye çalışırken, 9 tane aa kalite embryo 3. Gün ölmüş . Yani elimde 4 embriyo var kaliteli dediler ama 3. Günde ölen 9 embriyo da kaliteliymiş. Umutlanmaya korkuyorum arkadaşlar. Uzun uzun sınanmaktan korkuyorum.
Bnim hiç kanmam olmadı snrada olmaz insallh bsey demedi transferin supr oldu dediler ins.oyledr başka yok cikmca iğne yptilr progestn ve hamilelik serumu yptilr üç saat e yakın yattım iki saat sanrm snra dgrulup yemk ydim dnlnip ciktimSize ne dediler? İlk 2-3 gün normal telaşlanma dedi, ondan sonrası için bir damla bile görsen haberleşelim dedi, progynex iğne yazdı. Bize ulaşamazsan da reçetenle git yaptır iğneyi dedi. Ben az ilaç kullanıyorum, hormonu sadece fitil olarak alıyorum, şu an iğnem yok yani. Gerek görmediler. Belki onun için en ufak bişeyde hormon takviyesine başlarız diye düşündüler, bilemedim![]()