2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Transferim dun gerceklesti. 7 yumurtam vatdi 2 si bos cikti. 5 tanesinden2 tanesi 5. Güne ulasti. 1.kalite gen taramasi yaptik. 25 i test günüm. Bence transfer üzerinden en az 8 gun gecmeden ev testi yapmayin çünkü çatlama ignesi pozitif gosterebiliyor. 2 denemem ilkinde 12 gun bthg 16 cikmisti 4 gun sonra 11 oldu sonra bir daha trst yapmadim zaten sonra da adet oldum.

Transferim dun gerceklesti. 7 yumurtam vatdi 2 si bos cikti. 5 tanesinden2 tanesi 5. Güne ulasti. 1.kalite gen taramasi yaptik. 25 i test günüm. Bence transfer üzerinden en az 8 gun gecmeden ev testi yapmayin çünkü çatlama ignesi pozitif gosterebiliyor. 2 denemem ilkinde 12 gun bthg 16 cikmisti 4 gun sonra 11 oldu sonra bir daha trst yapmadim zaten sonra da adet oldum.
Rabbim tamamına erdirsin inşallah taze transfer oldun sanırım çift embiriyo mu koydular

Watsp grububu olusturursaniz ben de katilirim
Bir kaç arkadaşımız da teklif etmişti test sonuçlarımız çıktığında ki ruh halimize göre buna karar verebiliriz belki bu süreçte olup olmama kararı farklı olan arkadaşlarımız da olabilir inşallah hepimizin moreli yüksek olsun güzel sonuçlar alalım ve bunları paylaşmaya devam edelim Rabbim hepimize nasip etsin inşallah :dua:

Bir kaç arkadaşımız da teklif etmişti test sonuçlarımız çıktığında ki ruh halimize göre buna karar verebiliriz belki bu süreçte olup olmama kararı farklı olan arkadaşlarımız da olabilir inşallah hepimizin moreli yüksek olsun güzel sonuçlar alalım ve bunları paylaşmaya devam edelim Rabbim hepimize nasip etsin inşallah :dua:
Amin canım burada test yapanlar belirtisi ya da şikayeti olanlar hepimiz paylaşıyoruz burda karışıyor o sebeple önermiştim ama tabiki herkes hassas hepimizin yaklaşımı farklı

Ben perşembe günü tranafer oldum ama normal tüp bebek canım. İnşallah bu ay müjdeni alırsın 😍

Kuzucum çok erken daha test için . İkiz tutsa da kana geçmesi en erken 5. Günde olur kaldı ki idrar daha uzun sürer

Canım gözün aydın 🤗❤️ Beklemek ne heyecanlı değil mi? Ben de perşembe günü transfer oldum inşallah hepimiz pozitifi görürüz

Üzülme canım sana lazım olan kaliteli bir adet yumurta inşallah o da tutunacak sana dualarımdasın 🤲🏻

CAnım ben 22 sinde test yapıcam inşallah pozitifi görürüZ 🥰
Hemde çok heyecanlı için icime sığmıyor 😂 sona geldik artık inşallah sonucu da güzel olucak 🤲😍

Burda denk geldim bir kişi vatsap grubu oluşturalım demişti o kişiye uyari gelmişti bilmediginizden dolayi hesabinizi kapatmıyoruz ama tekrarlarsanız hesabınızı kapaticaz denilmişti o yuzden uyarmak istedim 🤗
O şeyi yapsak mı diye bir şifre kelime kullanırsak kim bilcek ki :KK48:

Burda denk geldim bir kişi vatsap grubu oluşturalım demişti o kişiye uyari gelmişti bilmediginizden dolayi hesabinizi kapatmıyoruz ama tekrarlarsanız hesabınızı kapaticaz denilmişti o yuzden uyarmak istedim 🤗
Sağ ol canım teşekkürler

Teşekkürler canım

Back
X