- 6 Şubat 2017
- 1.263
- 1.737
- 133
- 42
- Konu Sahibi mertugce35
- #1.041
Rabbim bu yolda olan herkesin elini boş çevirmesini inşallahHadi bakalıminşallah bebişin seninle annesiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim bu yolda olan herkesin elini boş çevirmesini inşallahHadi bakalıminşallah bebişin seninle annesiii
İnşallah canım benim İnanki bu pozitifleri gördükçe insanlar mutlu oluyor. Her birimiz bu yolda mücadele veriyoruz. İnşallah tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarimiz olur kucagimiz dolarRabbim bu yolda olan herkesin elini boş çevirmesini inşallah
İnşallah canım![]()
Mesudee sen hamilesin bin şükürYorumlarmısınız
Güno fıstıkGünaydın kızlar![]()
Amin canımRabbim bu yolda olan herkesin elini boş çevirmesini inşallah
Açıkça ben buradayım diyor .Şimdiden hayırlı olsun senin adına çok sevindimYorumlarmısınız
Bence Sen de var canım belli belirsiz.Yeni diye silik çıkmış sadece
Hayırlı olsun ben gördüm kaçıncı gününüzdü
Kızlarr inşallah vardır darısı da başınıza olurrrrrCanim gözün aydinyarin yine yap
![]()
Bencede var canım bir de bu testler çok erken gebelik testi bile değilken böyle belirgin çıkmış
Ah ne güzel bir duaBencede var canım bir de bu testler çok erken gebelik testi bile değilken böyle belirgin çıkmışRabbim inşallah gönlümüze göre versin
Kucağına aldığın günleri gör inşallah
![]()
Valla beni sen gaza getirdin açıkçasıSende hamilesin![]()
Telefonla fotoğraflayınca daha az belirgin duruyor , bugün 6. Günümdü 5. Gün embriyosu 2 tane konmuştuilaçların etkisi olamaz dimi yaa
Ne mutlu bana vesile olmuşumValla beni sen gaza getirdin açıkçasısenden etkilendim gittim yaptım testt
Zeyneppp gözün aydın canımm çok mutlu oldum Allah sağlıkla ilerletsin
Evet canım olmadım çatlatma iğnesi dondurulmuş embriyo olduğu içinÇatlatma iğnesi falan olmadığımız için sanmıyorum ben ilaçların etkisi olacağını![]()
Çok teşekkür ederimm aminnn cümlemize nasip etsin inşallahhhhZeyneppp gözün aydın canımm çok mutlu oldum Allah sağlıkla ilerletsin
Transferden sonra çatlatma iğnesi vurmadın sen di mi