- Konu Sahibi mertugce35
- #1.081
Büyük ihtimal yoksa 6. Günde bu kadar net çıkmazdıÖyle mi dersinn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük ihtimal yoksa 6. Günde bu kadar net çıkmazdıÖyle mi dersinn![]()
Maşallah bugün pozitifler günüKizlar ben de yaptim pozitif 8.günüm bugün 1-2 haftalik gözüküyor![]()
Bu da mı test nasıl test böyle
Yaaaaaa çpk sevindimmm ayyy ne kadar uğulu bir gün bugünKizlar ben de yaptim pozitif 8.günüm bugün 1-2 haftalik gözüküyor![]()
Evet ben de çok şaşırdım sanırım başka ülkenin testleriBu da mı test nasıl te
Bu da mı test nasıl te
Evet canim almanyadayim ama tr de de vardir kesinEvet ben de çok şaşırdım sanırım başka ülkenin testleri
Ay aynen canimYaaaaaa çpk sevindimmm ayyy ne kadar uğulu bir gün bugünrabbim daim etsin sağlıkla kucağına da al inşallahhh
Belki vardır ama hiç denk gelmedim defalrca test yapmış biri olarakEvet canim almanyadayim ama tr de de vardir kesin
Aminnnİlk tedavimde çok sitresliydim duygusaldım bunda hep normal doğal bişey yaşıyor gibi düşünmemeye çalıştım stres yapma çok önemli inşallah bebişin sana tutunsun ve hiç bırakmasın
Mutlu haberler peş peşe geliyor darısı bize
Benimde eğer yumurta ii ilerlerse salı transfer bu gn üçüncü günü aradilr daha nasıl durumda bilmiormYaaaBenimde salı günü transferim var inşallah güzel sonuçlarımızı bizde seninle buradan paylaşırız
![]()
Insalah canim rabbim bizede nasip eder insalh gelişmelerden haberdar etYaaaBenimde salı günü transferim var inşallah güzel sonuçlarımızı bizde seninle buradan paylaşırız
![]()
Taze transfer yapacaklar ozaman size değil mi?Benimde eğer yumurta ii ilerlerse salı transfer bu gn üçüncü günü aradilr daha nasıl durumda bilmiorm
Tabi tabi ederim sende etInsalah canim rabbim bizede nasip eder insalh gelişmelerden haberdar et![]()
Aynen canım onların mutluluğuna ortak olduk darısı bizeBu arada pozitiflere aşırı sevindim içim açıldı resmen ck stresliyimyumrta kötü olcak die ne güzel haberler böyle rabbim kucağıniza almayida nasip etsin inşallah![]()
Amin canim stres yapma nolur hayirlisiyla hersey güzel olacak diye düsünBu arada pozitiflere aşırı sevindim içim açıldı resmen ck stresliyimyumrta kötü olcak die ne güzel haberler böyle rabbim kucağıniza almayida nasip etsin inşallah![]()
Evet bir yumurtam dollendi ck stresliyim perişan oldum bu sekol olacağıni düşünmemiştim szin dondrulmusmuTaze transfer yapacaklar ozaman size değil mi?