2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Merhaba arkadaşlar hayırlı günler tüp bebek süreciniz hayırlısı ile gerçekleşmesini herkesin evladını kucağına almasını Allahım nasip etsin. Bende mart ayında tüp bebek sürecine başlayacağım allahım nasip ederse. Birçok süreçten geçtim ve en sonunda tedavi aşamasına ulaştım. Bu süreçte rabbim herkesin yardımcısı olsun😌🤲
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🤲💕hoşgeldin

Hanımlar iyi akşamlar,dün farkettim burayı ve dünden beri sizleri takip ediyorum.
2 Şubat'ta dondurulmuş 5.gun embriyosu transfer edildi ve bu 5.tup Bebek denememdi🤗 ilk denememde hamile kalmıştım lakin 2 aylıkken düşüğüm gerceklesti ve sonraki 3 denememde de hiç tutunmadi bebislerim bana.
Bugün kan testi verdim ve sonuç pozitif şükür 🙏 Rabbim isteyen çabalayan herkese hayırlı,sağlıklı sıhhatli,aklı fikri yerinde evlat ve evlatlar nasip etsin inşallah .Ben asla pes etmeyi düşünmüyordum o yüzden kizlar olumsuz sonuç alsanizda- alsakta pes etmeyin devam edin 🙃🤗

Merhaba arkadaşlar hayırlı günler tüp bebek süreciniz hayırlısı ile gerçekleşmesini herkesin evladını kucağına almasını Allahım nasip etsin. Bende mart ayında tüp bebek sürecine başlayacağım allahım nasip ederse. Birçok süreçten geçtim ve en sonunda tedavi aşamasına ulaştım. Bu süreçte rabbim herkesin yardımcısı olsun😌🤲
Tedaviniz hayırlı olsun inşallah 😍

Hanımlar iyi akşamlar,dün farkettim burayı ve dünden beri sizleri takip ediyorum.
2 Şubat'ta dondurulmuş 5.gun embriyosu transfer edildi ve bu 5.tup Bebek denememdi🤗 ilk denememde hamile kalmıştım lakin 2 aylıkken düşüğüm gerceklesti ve sonraki 3 denememde de hiç tutunmadi bebislerim bana.
Bugün kan testi verdim ve sonuç pozitif şükür 🙏 Rabbim isteyen çabalayan herkese hayırlı,sağlıklı sıhhatli,aklı fikri yerinde evlat ve evlatlar nasip etsin inşallah .Ben asla pes etmeyi düşünmüyordum o yüzden kizlar olumsuz sonuç alsanizda- alsakta pes etmeyin devam edin 🙃🤗
Sizin adınıza çok sevindim. Evladınız size sımsıkı tutunsun ve sizi hiç bırakmasın sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😍

Bugün hep pozitif haberler aldık ama ben o güzel haberi veremiyecegim malesef negatif oldu benim ki.2. denemem de olumsuz.Geriye kalanlar inşallah pozitifi görürsünüz
Canım 😔 üzülmemek elde değil ama hayırlısı böyleymiş. İnşallah son negatif in olur geri kalan embriyo ların sana bebek olarak gelsin inşallah

Maşallah Allah tamamına erdirsin

Harika haber 😍 Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin 🤗🌸
Kızlar selam 😊 yarın bende tedaviye başlıyorum mart başı inşallah transfer olurum 😊
Selam canım hayırlı olsun şimdiden 🤗🌸

Back
X