2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Evet canım kan testi yaptırdım 9. Günüm 5. Gün dondurulmuş embriyo 58 çıktı sonucum

Canım hayırlı olsun Benim de 9.gün değerim 286 çıktı 🥰 senin tek embriyo muydu
Hayırlısı olsun rabbim bizlerede o güzel günleri göstersin 🙏🙏 birşey danışmak istiyorum neler yediniz neler yaptınız? İnsan yanlış bişey yiyip içmekten korkuyorda 😔

Naptın canım transfer oldun mu bugün. İnşaallah iyi geçmiştir günün😌
Dünkü yaşadığım sorunda bisey cikmadi canim hersey guzel dedi enfeksiyon ilaci yazdi fitil verildi 3 günde bi iğne verildi ilaçlarına devam insalh sonucun guzel olur bu arada ogrendimki embriyoları çift dondurmuşlar biri boşa gitti canim 1 tane tek koydu ona canim sıkıldı biraz

Canım hiç kötü demek bak kızın oldu yumurtalarla maşallah yine olur neden olmasın 🥰 bol şanslar

Canım hayırlı olsun inşallah bugün bebeklerine en yakın olduğun an ve herşey çok güzel gidecek Rabbim emeklerinin karşılığını versin haydi güzel haberlerle dön inşallah dualarımdasın ❤️

Canım daha zamanın var lütfen canını sıkma 🌸 inşallah gebesindir birkaç gün sonra daha net belli olur inşallah

Merhaba canım 3. Güne kadar geldilerse 4. Gün rahatsız etmemek için embriyoları açmıyorlar sadece 5. Gün eğer taze transfer olacaksan saat ve ne yapman gerektiğini söylemek için arıyorlar korkma bugün değilse bile yarın muhakkak ararlar ❤️
Çok teşekkür ederim canım Şükür güzel geçti transfer evimdeyim artık bol dua ve tefekkür 🥰🙏🏻

Back
X