2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
hanımlar ayın 10 nunda transferim olmustu Bugün çok hafif kahverengi akıntı gördüm normal midir? Doktoru aradım meşgul döner mutlaka ama ben panik oldum. Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı
Canım panik yapma öncelikle, bunlar olabilme ihtimali olan şeyler, bende de oldu önce pembe leke sonra kahverengi akıntı ben progesteron dan olabileceğini düşünmüştüm. Doktoruma haber vermiştim tabi ilaçlarına devam et dedi 😊 ben pozitif gördüm. Hatta ondan bi kaç gün sonra yine aynısı oldu. Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah hepimize🙏

Canım hiç kötü demek bak kızın oldu yumurtalarla maşallah yine olur neden olmasın 🥰 bol şanslar

Canım hayırlı olsun inşallah bugün bebeklerine en yakın olduğun an ve herşey çok güzel gidecek Rabbim emeklerinin karşılığını versin haydi güzel haberlerle dön inşallah dualarımdasın ❤️

Canım daha zamanın var lütfen canını sıkma 🌸 inşallah gebesindir birkaç gün sonra daha net belli olur inşallah

Merhaba canım 3. Güne kadar geldilerse 4. Gün rahatsız etmemek için embriyoları açmıyorlar sadece 5. Gün eğer taze transfer olacaksan saat ve ne yapman gerektiğini söylemek için arıyorlar korkma bugün değilse bile yarın muhakkak ararlar ❤️
Transfer oldum bu gn 5.gundu iyi kliteliymis ins tutaar ck heyecnliyim hala hastadeyim

Ay çok teşekkür ederim 🥰 İçim rahatladı tecrübeli biriyle paylaşınca🙈
Ne demek canım ❤️
Yok canım 2 de gidicem dua et 🤲
Canım sen şimdi transfer oluyorsundur Rabbim sizi bir daha hiç ayrılmamak üzere birleştirsin ❤️🤲🏻 Dualarımız seninle
hanımlar ayın 10 nunda transferim olmustu Bugün çok hafif kahverengi akıntı gördüm normal midir? Doktoru aradım meşgul döner mutlaka ama ben panik oldum. Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı
Evet canım bana oldu. Normal, korkma. Sadece kırmızı olunca doktoruna bilgi vermen yeter❤️
Transfer oldum bu gn 5.gundu iyi kliteliymis ins tutaar ck heyecnliyim hala hastadeyim
Canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlesin sürecin ve pozitifi görürsün 😍

Öncelikle hayırlı olsun canım ben de 8inde transfer oldum iki gün önce sanki hafif kahverengilik benim de çamaşırımda vardı peçeteye falan hafif bulaştı hatta benim adetlerim de böyle başlar adet oluyorum galiba dedim ama o kadarla kaldı bakalım inşallah yerleşme kanaması dediklerindendir .. yaa aramayın diyorlar ama çok fazla belirti arıyor insan psikolojik ama artık iki gün kaldı teste daha rahatım sanki herşey Allahtan deyip tevekkül ettim.. kandil günü öğrenicez biz de Rabbim inşallah yüzümüzü güldürsün hepimizin...

Öncelikle hayırlı olsun canım ben de 8inde transfer oldum iki gün önce sanki hafif kahverengilik benim de çamaşırımda vardı peçeteye falan hafif bulaştı hatta benim adetlerim de böyle başlar adet oluyorum galiba dedim ama o kadarla kaldı bakalım inşallah yerleşme kanaması dediklerindendir .. yaa aramayın diyorlar ama çok fazla belirti arıyor insan psikolojik ama artık iki gün kaldı teste daha rahatım sanki herşey Allahtan deyip tevekkül ettim.. kandil günü öğrenicez biz de Rabbim inşallah yüzümüzü güldürsün hepimizin...
Amin hayırlısı olsun

Back
X