2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Günaydın kızlar dün akşam farkettim bu grubu ama yazıları okurken uyuya kalmışım 🙈 en başından beri okumak çok heyecanlı ama sonunda bir kaç arkadaşın haberini de okudum çok mutlu oldum güzel bir hamilelik geçirin inşallah 🥰 Bende bugün transfer olacağım inşallah.. benim gibi bugün yarın transfer olan arkadaşlarıma rabbimden gönüllerinden geçeni nasip etmesini diliyorum. Hayırlısıyla bize tutunup sağlıkla dünyaya getirdiğimiz günlere şahit olalım 🙏🏻 Sizde dua ederseniz çok memnun olurum 🌸
Bende dün transfer oldum ilk tüp bebeğim bir adet embriyo transfer edildi. Test günüm 26 Şubat sizin durumlar nedir 😍

Ben de bissürü ilaç kullanıyorum. Coraspirin 6 tane esrofem Progestan 25 oksapar 2 tane Progestan fitil d vitamini balık yagı ve multivitamin buna ek Progestan 50 lik yazdı doktor ve artı tiroit hastasıyım onun için ilaç kullanıyorum
Ya ne çok Allahım sonumuzu bebisli etsinde içelim 🥳

Ya bnde üç saat idrara sıkışık bekledim bide glmedi doktor snra hastnde yptrdilr idrarı yatarken sz hmn mi eve gctiniz
Yok bende yatarken yaptım 🙈 Mümkün değildi doktor gelmedi benimde oturdum birde aman Allahım bırakın lavaboya azıcık gideyim dedim gidersen hepsini yaparsın dedi 🤐 Ha dayan sıkışırsan daha iyi olur dedi ama altıma bez serdiler transfer yaparken 🙈 Yatağa gittim hemen sürgü mü ne koydular öyle yaptım 30 dk yatıp öyle taburcu oldum 😊

Back
X