- Konu Sahibi mertugce35
- #1.501
Günde 3 kez estrofem sabah akşam prolutex karından gunde bir coraspin gece bir progestan fitil folikasit ve dekavit de bir adet sizOlur canim ilaç ne kullanıyorsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günde 3 kez estrofem sabah akşam prolutex karından gunde bir coraspin gece bir progestan fitil folikasit ve dekavit de bir adet sizOlur canim ilaç ne kullanıyorsun![]()
Canım çok teşekkür ederim ikimiz için de hayırlı uğurlu olsun inşallahGünde 3 kez estrofem sabah akşam prolutex karından gunde bir coraspin gece bir progestan fitil folikasit ve dekavit de bir adet siz
Hayırlı olsun canim Rabbim tamamına erdirsin inşallah bana da dua et olur mu perşembeye güzel haberler vereyim ben de ..Çıktı canım değerim 79 . Doktorum ek olarak iğne verdi 5 tane daha progestan bakalım artık sağlıkla artmasını bekleyeceğiz![]()
Ederim canım sende güzel sonuclar al ve sağlıkla kucağına al inşallahhhHayırlı olsun canim Rabbim tamamına erdirsin inşallah bana da dua et olur mu perşembeye güzel haberler vereyim ben de ..
Yatağa getirdiklerinde 15-20 dakika sonra idrarimıyaptım sürgüye sonrasında silindigimdepeçeteye hafifpembe kan gelmişti sanırım yatağa da geçmiş az kayinvalidem ben ayağa kalkınca görmüş ama yeni dedi bana ben görmemiştim.. bence tahriş olduğu için normaldir yani ben sormamıştım bile ordayken bir de işlem öncesi bana birşey yaptılar ama tam olarak ne olduğunu bilmiyorum vajinayı mi yıkadılar başka bir işlem mi o çok canımı acıtmıştı zaten sıkışık giriyoruz o işlem falan baya baskı yapmıştı kasiklarima..Kızlar transferin ilk günü hafif çok açık renk lekeniz oldu mu?
Inşallah artarak güzelce devam eder değerler.. bacak değil ama bel ağrısı var bende hatta sırtıma bilevuruyor yani o dereceEderim canım sende güzel sonuclar al ve sağlıkla kucağına al inşallahhhbenim bu lekelenme ve bacak ağrısı moralimi bozdu bakalım simdi düzeli artıs olacak mı onu takip edicez
Ne zaman yapıldı kaçıncı gününüzİlk deneme evet 5.gun embriosu
Allah yüzünügörmeyi nasip etsin canim bana da dua et perşembe test günüm .. ben de ara ara idrar testi yapsam mı diyorum ama perşembeye az kaldı dayanıcam inşallah.. değerin için ne dedi doktor ikisi de tuttu mu acaba .. bana da 2 tane transfer edildi 5. Gün embriyosuİyi akşamlar herkese 6 şubatta ikinci tüp bebek transferimi oldum dondurulmuş biri 3. Gün biri 4. Gün olmak üzere iki embriyo transfer edildi. Haftasonu bu sayfayı okuyup güzel haberlerinizi görünce ben de gaza gelip pazartesi 9. Günümde idrar testi yaptım ve pozitif sonucu görünce dayanamayıp kan testi de yaptırdım ve beta hcg sonucum 335 çıktı. Yarın 11. Günümde tekrar kan testi yaptıracağım umarım sonucum katlanarak artar. Hepimiz çok zor bir süreçten geçiyoruz ama burada yazdıklarınızla gerçekten moral oluyorsunuz o yüzden hepinize teşekkür ederim umarım hepiniz sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz...
Çok sevindim sanırım ikiz gebelikİyi akşamlar herkese 6 şubatta ikinci tüp bebek transferimi oldum dondurulmuş biri 3. Gün biri 4. Gün olmak üzere iki embriyo transfer edildi. Haftasonu bu sayfayı okuyup güzel haberlerinizi görünce ben de gaza gelip pazartesi 9. Günümde idrar testi yaptım ve pozitif sonucu görünce dayanamayıp kan testi de yaptırdım ve beta hcg sonucum 335 çıktı. Yarın 11. Günümde tekrar kan testi yaptıracağım umarım sonucum katlanarak artar. Hepimiz çok zor bir süreçten geçiyoruz ama burada yazdıklarınızla gerçekten moral oluyorsunuz o yüzden hepinize teşekkür ederim umarım hepiniz sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz...
Benim bel sırt ve bacak ağrılarım olmuştuŞiddetli bacak bel ağrınız yok mu kızlr bacağıma vuruyor
Ne güzel sağlıkla gelsin İnşallahİyi akşamlar herkese 6 şubatta ikinci tüp bebek transferimi oldum dondurulmuş biri 3. Gün biri 4. Gün olmak üzere iki embriyo transfer edildi. Haftasonu bu sayfayı okuyup güzel haberlerinizi görünce ben de gaza gelip pazartesi 9. Günümde idrar testi yaptım ve pozitif sonucu görünce dayanamayıp kan testi de yaptırdım ve beta hcg sonucum 335 çıktı. Yarın 11. Günümde tekrar kan testi yaptıracağım umarım sonucum katlanarak artar. Hepimiz çok zor bir süreçten geçiyoruz ama burada yazdıklarınızla gerçekten moral oluyorsunuz o yüzden hepinize teşekkür ederim umarım hepiniz sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz...
Kaç çıktı canım değerin benim 8. Günde 15 çıkmıştıYok canım bugün 8. Günüm değer iyi dedi doktorda şu lekelenme olmasaaaa![]()
Yarınki testten sonra doktorla görüşeceğim ilk sonuçla ilgili tek veya ikiz gibi bir yorum yapmadılar hayırlısı artık sabredebiliyorsan perşembeyi beklemeni öneririm inşallah pozitif sonuç görürsünAllah yüzünügörmeyi nasip etsin canim bana da dua et perşembe test günüm .. ben de ara ara idrar testi yapsam mı diyorum ama perşembeye az kaldı dayanıcam inşallah.. değerin için ne dedi doktor ikisi de tuttu mu acaba .. bana da 2 tane transfer edildi 5. Gün embriyosu
Amin canımCanım çok teşekkür ederim ikimiz için de hayırlı uğurlu olsun inşallahProgestan fitil de kullanıyor musun canım
Aslında ilk transferimde de belirtiler gördüğümü düşünmüştüm ama negatif sonuçlanmıştı bu kez de kasık ve bel ağrısı oldu bugünde baş dönmelerim vardı ama belirtilere çok takılmamak gerektiğini düşünüyorum insan psikolojik olarak birşeyler arıyor çünkü. Çok teşekkür ederim umarım siz de çok güzel haberler alırsınızÇok sevindim sanırım ikiz gebelikhayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza almakta nasip olsın insallahhh
belirtileriniz nelerdi ağrınız oldu mu yazar mısınız
Teşekkür ederim İnşallah siz de çok güzel haberler alırsınız...Ne güzel sağlıkla gelsin İnşallahbende burda okudukça umutlanıyorum martta başlıcam hayırlısıyla bende böyle güzel haberler alırım İnşallah.
Insallah herkezin istedigi olur bende ayin 10unda transfer oldum 4.gun embriyosu taze 2 tane benimde 2.tup bebek denemem ilkinde kese buyumedi doktor almak zorunda kaldi.Allah yüzünügörmeyi nasip etsin canim bana da dua et perşembe test günüm .. ben de ara ara idrar testi yapsam mı diyorum ama perşembeye az kaldı dayanıcam inşallah.. değerin için ne dedi doktor ikisi de tuttu mu acaba .. bana da 2 tane transfer edildi 5. Gün embriyosu