2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Ya ben bekliyorum ama lekelenmem devam ediyor korkuyorum. Gerçi Bugün doktorumu gördüm aktif kanamanız yoksa önemli değil dedi ama gene de korkuyorum
Canım sende de ne sabır varmis yerinde olsaydım evde testimi yapardim 🤭benim daha 4 günüm yapsam çıkarmı diye meraklanıp duruyorum..korkma allahın izniyle bisey olmaz

Canım sende de ne sabır varmis yerinde olsaydım evde testimi yapardim 🤭benim daha 4 günüm yapsam çıkarmı diye meraklanıp duruyorum..korkma allahın izniyle bisey olmaz
Valla çok sabırlıyımdır ama ben bile Bugün yapmak istedim doktor yapmadı idrar testlerine de ben güvenmiyorum hatta Bugün eczaneye de gittim almadım nasıl bir sabırsa ben de anlamadım 🙈🙈🙈

Valla çok sabırlıyımdır ama ben bile Bugün yapmak istedim doktor yapmadı idrar testlerine de ben güvenmiyorum hatta Bugün eczaneye de gittim almadım nasıl bir sabırsa ben de anlamadım 🙈🙈🙈
Sabret canim ben de normalde çok sabirsizdim ama sabrettim Rabbim pozitifigörmeyi nasip etti çok şükür dua ediyorum hepiniz için şu an .. siz de bana edin olur muherşey yolundagitsin

Sabret canim ben de normalde çok sabirsizdim ama sabrettim Rabbim pozitifigörmeyi nasip etti çok şükür dua ediyorum hepiniz için şu an .. siz de bana edin olur muherşey yolundagitsin
Ay çok sevindim hayırlı uğurlu olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Kan testimi yaptınız. Kaç çıktı sonucunuz ve kaçıncı gününüzdü

Canım almışsın bebeyi😍 nasılsın ne hissediyorsun? Transfer sonrası yattın mı? Kaçıncı gün bugün
Evet canım transfer oldum cok şükür arada bi kramplar yokluyor canim bugün 4 günüm ilk gunu yattım bi kaç saat cok-da yatmak istemedim dolanıp duruyorum evin icinde bugun saglik ocağında gittim ignemi vurdum birazda öyle yürüyüş oldu 23 nde sonucu öğrenicez dua et benim icin canım 🤲

Back
X