2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Ay çok sevindim hayırlı uğurlu olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Kan testimi yaptınız. Kaç çıktı sonucunuz ve kaçıncı gününüzdü
Amin canim inşallah sağlıklı ilerler hayırlısıyla.. kantesti evet89 dedi değerim bugün 10. Gün canim ...darisi başına inşallah

merhaba arkadaslar 9 şubatta transfer oldum 3. gun embiriyosu. ara ara batmam oluyo ama bugun 9. gunum ve asiri sekilde adet sancisi var bu sekilde olan var mi .insAllah hayirli sonuclar alirZ hepimizde
8 şubatta oldum transfer ilk günler çok oldu batmalarözellikle sağ kasık.. iki gündür de batıyor arada ve fazlasıyla bel sırt ağrısı falan olduben de .. Ben bugün pozitifi gördüm inşallah siz de görürsünüz

8 şubatta oldum transfer ilk günler çok oldu batmalarözellikle sağ kasık.. iki gündür de batıyor arada ve fazlasıyla bel sırt ağrısı falan olduben de .. Ben bugün pozitifi gördüm inşallah siz de görürsünüz
amin insAllah. sende saglikli sekilde kucagina alirsin insAllah.

merhaba arkadaslar 9 şubatta transfer oldum 3. gun embiriyosu. ara ara batmam oluyo ama bugun 9. gunum ve asiri sekilde adet sancisi var bu sekilde olan var mi .insAllah hayirli sonuclar alirZ hepimizde
Bende 9 şubatta 3. gūn embryosu transfer oldum adet olacak gibi hissettim sabah bende hayırlısı olsun

Merhaba 3,5 yıllık evliyim 1 yıllık bi korunma sürecim oldu sonrasında 4 doktor değiştirdim kafana takma felan dediler ilaç yazıp gnderdiler 4. Doktorum tüplerimin tıkalı olabilecegini ve rahim filmi cekecgini syledi ve cekti tüpler tıkalı cıktı ve zorda olsa tüplerim acıldı 4 ay olur diye bekle dedi ve olmadı herhangi bi sorun tok eşimdede bendede 4 ay sonunda dayanılmaz hale geliyor artık psikolojik olarak mikroçip aşılama yaptırdım farklı bi doktora tutmadı sperm sayısı iyi yumurta istenilen boyuta gelip catladı ve rahimde hazır ama tutmadı tabi o testte negatif görmek cok zorlu bi sürec doktorum tüplerimin tam anlamıyla calısma saglamadıgını syledi ve tüp bebek önerdi ben mart ayında yine asılama deneyecektim tüp bebek önerdi kusura bakmayın uzun yazdım hakkınızı helal edin. Benim sürecimde bu şeklde oldu ve suan tüp bebeğe dair hiç bi bilgin yok yaşımda eşim26 bende 26
Geçmiş olsun sizede bnce kafanıza taktiginiz içindir stres yapmayın olur die düşünüyorum stres yapınca tüp bebekte yapsan sıkıntı olur zaten iyi doktra gidin derim güveneceğiniz olur allahinda izniyle

Kızlar peçeteye silince hafif kahverengiye çalan ince bir akıntı var bende .Sizin lekeleme böyle birşey mi?
Benim de lekelenmem kahverengi oldu 3 gündür oluyor hatta çok azda olsa. Azıcık pembe de geldi doktoruma söyledim bana ekstra bir iğne daha yazdı bence sizde söyleyin Bugün kaçıncı gününüz

Ne güzel işte benim de hiçbir belirtim yok kanama dışında keşke o da olmasaydı daha doğrusu lekelenme. Şimdiki belirtiler ilaçlardan kaynaklıdır hemen belirti olmaz
Bnim ilk gbeligim klomnle oldu ilk gundn itibaren belrtilr vrdi bilmistim kaç kez dendim klomnle olmdi asilmayla kimyasal oldu yine bildim ağır kaldrdim sanirim ondn oda gitti hyrlisi insallh olsunda hpimizn belitszde olsun🤗

Benim de lekelenmem kahverengi oldu 3 gündür oluyor hatta çok azda olsa. Azıcık pembe de geldi doktoruma söyledim bana ekstra bir iğne daha yazdı bence sizde söyleyin Bugün kaçıncı gününüz
Bugün 9.gün bugün iğne günüm akşam progestan vurulacağım onu vurulayım bakalım ne olacak

Back
X