- 4 Eylül 2020
- 2.159
- 2.526
- 83
- 40
- Konu Sahibi mertugce35
- #1.961
Hadi bakalım hayırlısı inşallah katlanarak artarEvet canım onun için çağırdı , eğer düzenli artış olursa çarşamba günü 1500 oluyor değerim canım en son değerim 244 tü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım hayırlısı inşallah katlanarak artarEvet canım onun için çağırdı , eğer düzenli artış olursa çarşamba günü 1500 oluyor değerim canım en son değerim 244 tü
10. Gün değerim 244 çıktı canım 2 kat artış olursa dediğim günlerde gözükmesi gerekiyor kesenin senin kaçıncı günde çıktıAa 2 gün varmış aramızdaRabbim ikimizinde gebeliğinin sağlıcakla ilerlemesini ve kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Değerleriniz ka çıktı çok erken değil mi kese için
İnşallah hepimizin artsın arkadaşımmmHadi bakalım hayırlısı inşallah katlanarak artar![]()
Benim dün 8. Günümde 173 çıktı yarın 10. Günün bidaha yaptırıcam ama henüz doktorla bi gün konuşmadık10. Gün değerim 244 çıktı canım 2 kat artış olursa dediğim günlerde gözükmesi gerekiyor kesenin senin kaçıncı günde çıktı
İnşallah öyledir ..siz kaçıncı gününüzde gördünüz , pembe renk miydi kahverengi mi?Ben de gördüm ve bir sürü arkadasta gördü canım bence endişe etme .. ben lekelenme gördüğüm halde değerim güzel arttı demekki etkilemiyor belki yerleşme kanamasıdır
Evet yarın test günüm sabah erkenden gidicem yapmaya bana dua etİnşallah hepimizin artsın arkadaşımmmsenin test günün yarın değil mi
Ben 8. Günümde gördüm kahve ve pembe gibiydi ama çok açık flasla baktım afedersiniz . Doktor iğne verdi sonra onu kullanıyorum suanİnşallah öyledir ..siz kaçıncı gününüzde gördünüz , pembe renk miydi kahverengi mi?
Çok güzel bi değer ikiz gebelik olabilir vallaBenim dün 8. Günümde 173 çıktı yarın 10. Günün bidaha yaptırıcam ama henüz doktorla bi gün konuşmadık
Duamdasın rabbim pozitif sonuç göstersin inşallah hayırlısıyla yaz bize deEvet yarın test günüm sabah erkenden gidicem yapmaya bana dua et![]()
Amin inşallah yazarım yarınDuamdasın rabbim pozitif sonuç göstersin inşallah hayırlısıyla yaz bize de![]()
Ay hiç bilmiyorum aslında ikiz çok güzel ama çok zor olur diye hiç düşünmedik ama transfer tutmazsa bu ayıda değerlendirelim diye değerlendirdik Rabbim hakkımızda hayırlısını eylesin inşallahÇok güzel bi değer ikiz gebelik olabilir vallasağlıkla katlansın inşallahh
İnşallah sizde güzel sonuçlar alırsınızEvet yarın test günüm sabah erkenden gidicem yapmaya bana dua et![]()
Yurt dışında mısınız siz ? Ben bir sürü ilaç kullanıyorum. Asprin oskapar kan sulandırıcı iğne glukofen folik asit b12 estrofem progestanAy hiç bilmiyorum aslında ikiz çok güzel ama çok zor olur diye hiç düşünmedik ama transfer tutmazsa bu ayıda değerlendirelim diye değerlendirdik Rabbim hakkımızda hayırlısını eylesin inşallahYa bide aiz ilaç kullanıyorumusunz ben hiçbir ilaç kullanmıyorum çatlatma iğnesi bile olmadım kendi çatlamış yunurtam sadece transfer öncesi 4 gün prendol bide rulid kullanmıştm
Tüp bebek değil mi sizin ben anlamadım . Ben 6 tane estrofem progesteron dex 25 progesteron fitil 2 tane progesteron 50 lik kalçadan oksapar coraspirin vitaminler ve bir de tiroit ilacı kullanıyorum içim dışım ilaç oldu yazarken yoruldumAy hiç bilmiyorum aslında ikiz çok güzel ama çok zor olur diye hiç düşünmedik ama transfer tutmazsa bu ayıda değerlendirelim diye değerlendirdik Rabbim hakkımızda hayırlısını eylesin inşallahYa bide aiz ilaç kullanıyorumusunz ben hiçbir ilaç kullanmıyorum çatlatma iğnesi bile olmadım kendi çatlamış yunurtam sadece transfer öncesi 4 gün prendol bide rulid kullanmıştm
Hayır istanbul şişli memorialde yaptrdım naturel diye başladık rahim dinlerindirme yapldığı için 2. Gün gittim sadece folik asit kullan 10 gün gel dedi ama 8 ve 9 . Gün yumurtalamanın oldupunu hissettim 10. Gün gittim doktor şaşırdı yumurtam çatlamış diye kan testi verdim değerlere göre ertelenebilirdi kendi çatladı diye ama değerlerden transfer gününü öngörebildi sadece rulid ve prendyol kullandım transfer günü progestoron testi verdim değrim iyi çıkto diye progesteron kullanmayacalsın dediler bende şaşırdım ama çok şükür pozitif olduYurt dışında mısınız siz ? Ben bir sürü ilaç kullanıyorum. Asprin oskapar kan sulandırıcı iğne glukofen folik asit b12 estrofem progestan![]()
Evet tüp bebek aralıkta opu oldum bı ayda naturel transfer diye başladık tamamen naturel olduTüp bebek değil mi sizin ben anlamadım . Ben 6 tane estrofem progesteron dex 25 progesteron fitil 2 tane progesteron 50 lik kalçadan oksapar coraspirin vitaminler ve bir de tiroit ilacı kullanıyorum içim dışım ilaç oldu yazarken yoruldum
Valla maşallah çok güzel böyle devam etsin inşallah bize dayandıkça dayadılar ilaçlarıHayır istanbul şişli memorialde yaptrdım naturel diye başladık rahim dinlerindirme yapldığı için 2. Gün gittim sadece folik asit kullan 10 gün gel dedi ama 8 ve 9 . Gün yumurtalamanın oldupunu hissettim 10. Gün gittim doktor şaşırdı yumurtam çatlamış diye kan testi verdim değerlere göre ertelenebilirdi kendi çatladı diye ama değerlerden transfer gününü öngörebildi sadece rulid ve prendyol kullandım transfer günü progestoron testi verdim değrim iyi çıkto diye progesteron kullanmayacalsın dediler bende şaşırdım ama çok şükür pozitif oldu![]()
Ben daha önce naturel transfer duymamıştm bile hatta biraz endişelendim sonra araştırdım naturelde çatlata iğnesi veriyorlardı benim günü kaçırdık diye veremedi sadeceValla maşallah çok güzel böyle devam etsin inşallah bize dayandıkça dayadılar ilaçları
Ne güzel ya biz bir sürü ilaç içiyoruz kafam karısıyor hangi saat ne içeceğim diyeHayır istanbul şişli memorialde yaptrdım naturel diye başladık rahim dinlerindirme yapldığı için 2. Gün gittim sadece folik asit kullan 10 gün gel dedi ama 8 ve 9 . Gün yumurtalamanın oldupunu hissettim 10. Gün gittim doktor şaşırdı yumurtam çatlamış diye kan testi verdim değerlere göre ertelenebilirdi kendi çatladı diye ama değerlerden transfer gününü öngörebildi sadece rulid ve prendyol kullandım transfer günü progestoron testi verdim değrim iyi çıkto diye progesteron kullanmayacalsın dediler bende şaşırdım ama çok şükür pozitif oldu![]()