2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Ne güzel ya biz bir sürü ilaç içiyoruz kafam karısıyor hangi saat ne içeceğim diye 😁 neyseki pozitif oldu rabbim devamını da getirsin inşallah .. sizin ki baya değişik bir transfer olmuş çok bilmiyorum ben
Aynen diyorumya bende çok ilaç hatta iğne kullanacağımı sanıyorufm ama memorial adetleri düzenli olanlara naturel transfer uyguluyormuş iyi kide böyle yapmışlar valla tereddütlerim vardı ama iyi ki böyle yapmışlar🤲🏻

Aynen diyorumya bende çok ilaç hatta iğne kullanacağımı sanıyorufm ama memorial adetleri düzenli olanlara naturel transfer uyguluyormuş iyi kide böyle yapmışlar valla tereddütlerim vardı ama iyi ki böyle yapmışlar🤲🏻
Ben baştan kaybettim o zaman 😁pkoluyum ben ne düzenli adetiii

bir gün bir dilim ananas,bir gün yarım avokadoyu gün aşırı yemek iyiymiş diye okudum.ben birde nar ve nar suyu rahim kalınlığı için çok tüketiliyormuş.kabak çekirdeği embriyo tutunması için...
ne duyarsak yapıyoruz vallahi.bn aslında transfer olana kadar avakado ve nar yedim.transfere 5 gün kala ananasa başladım transferden 10 gün sonra bıraktım

Yaa geçmiş olsun , belirtilerin nelerdi benim de endişem var açıkçası 2 kere dış gebelik geçirdim
cok saol canim
aslında hiç belirtim olmadı.normal gebelik gibiydi mide bulantılarım başlamıştı kan degerimde gayt iyiydi hiç şüphelenmemişti doktor.ultrason kontrolünde çıktı sağ tüpüme tutunmuş kalbi bile atıyordu

cok saol canim
aslında hiç belirtim olmadı.normal gebelik gibiydi mide bulantılarım başlamıştı kan degerimde gayt iyiydi hiç şüphelenmemişti doktor.ultrason kontrolünde çıktı sağ tüpüme tutunmuş kalbi bile atıyordu
Ya çok geçmiş olsun en en em zoru dış gebelik Allah bir daha yaşatmasın yaşamayana hiç yaşatmasın .. bakalım bizleri neler bekliyor

Progesteron iğnesi sanırım ben de haftada bir kez kullanıyorum adı proluton depot , siz hangi ilaçları nasıl kullanıyorsunuz bu günlerde
Estrofem 2 kere
Progestan fitil 3 kere
Oskapar 1 kere
Glukofen 1 kere
Ve vitamin alıyorum lekelenmem olunca da progestan iğne verdi doktor 5 gün daha kullanıcam yrın bitiyor inşallah canım

Ya çok geçmiş olsun en en em zoru dış gebelik Allah bir daha yaşatmasın yaşamayana hiç yaşatmasın .. bakalım bizleri neler bekliyor
amin canım gerçekten çok zormus büyük sevinçle gidip kötü haber alıp hemen ameliyata alınmak çok zor.bnde burda güzel haberlerinizi okuyup seviniyorum.allah hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin

amin canım gerçekten çok zormus büyük sevinçle gidip kötü haber alıp hemen ameliyata alınmak çok zor.bnde burda güzel haberlerinizi okuyup seviniyorum.allah hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin
Amin inşallah , tüpünüz alındı mı benim alınmıştı iç kanamam olmuş çünkü

Back
X