2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Hayır istanbul şişli memorialde yaptrdım naturel diye başladık rahim dinlerindirme yapldığı için 2. Gün gittim sadece folik asit kullan 10 gün gel dedi ama 8 ve 9 . Gün yumurtalamanın oldupunu hissettim 10. Gün gittim doktor şaşırdı yumurtam çatlamış diye kan testi verdim değerlere göre ertelenebilirdi kendi çatladı diye ama değerlerden transfer gününü öngörebildi sadece rulid ve prendyol kullandım transfer günü progestoron testi verdim değrim iyi çıkto diye progesteron kullanmayacalsın dediler bende şaşırdım ama çok şükür pozitif oldu🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Yaa gerçekten ilaç kullandırmamalarına sevindim benim de tüm değerlerim normal erkek infertilitesi bizim ona rağmen Bi ilaç prosedürü var onu bize dayatıyorlar sanki ilaçlardan bıktım. Sizin transfer öncesi progesteron kaç çıktı hatırlıyor musunuz.

Canım ekonomik durumun nedir bilmiyorum ama kullandığin iğnenin göbekten yapılan muadili bir versiyonu var. Canım çok az açıyor göbekten yapınca ve kendin evde yapabilirsin. Adı prolutex. İçinde 7 tane var, 170 TL falan sanırım ve devlet karsilamiyor
Zaten 6gun kaldı hafta sonu geldi dayanyim diyorum ya blmiorum doktra srsammi kararszm persanm ama gercktn

Ben test yaptım dayanamayıp sanırım çok silik bi çizgi var yada ben öyle olsun istiyorum 🤪bi bakın kızlar sizce de varmı silik çizgi

Eklentiler

• BEE3A10D-E847-45D1-8E4A-77EBAA88AC9D.webp
    BEE3A10D-E847-45D1-8E4A-77EBAA88AC9D.webp
    50,8 KB · Görüntüleme: 70
Back
X