- Konu Sahibi mertugce35
- #2.061
Hadi inşallahhhŞuanda bekliyorum 9.30 da çıkacak inşallahÇok heyecanlıyım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallahhhŞuanda bekliyorum 9.30 da çıkacak inşallahÇok heyecanlıyım
Iyi bariSizin pozitifti değil mi değeriniz kaçtı? Ya benim doktorum aktif kanama olmadığı müddetçe normal dedi ben rahatladım biraz
Az kalmış hayırlı olsunŞuanda bekliyorum 9.30 da çıkacak inşallahÇok heyecanlıyım
Yaa gerçekten ilaç kullandırmamalarına sevindim benim de tüm değerlerim normal erkek infertilitesi bizim ona rağmen Bi ilaç prosedürü var onu bize dayatıyorlar sanki ilaçlardan bıktım. Sizin transfer öncesi progesteron kaç çıktı hatırlıyor musunuz.Hayır istanbul şişli memorialde yaptrdım naturel diye başladık rahim dinlerindirme yapldığı için 2. Gün gittim sadece folik asit kullan 10 gün gel dedi ama 8 ve 9 . Gün yumurtalamanın oldupunu hissettim 10. Gün gittim doktor şaşırdı yumurtam çatlamış diye kan testi verdim değerlere göre ertelenebilirdi kendi çatladı diye ama değerlerden transfer gününü öngörebildi sadece rulid ve prendyol kullandım transfer günü progestoron testi verdim değrim iyi çıkto diye progesteron kullanmayacalsın dediler bende şaşırdım ama çok şükür pozitif oldu![]()
Zaten 6gun kaldı hafta sonu geldi dayanyim diyorum ya blmiorum doktra srsammi kararszm persanm ama gercktnCanım ekonomik durumun nedir bilmiyorum ama kullandığin iğnenin göbekten yapılan muadili bir versiyonu var. Canım çok az açıyor göbekten yapınca ve kendin evde yapabilirsin. Adı prolutex. İçinde 7 tane var, 170 TL falan sanırım ve devlet karsilamiyor
Haklısınız ama merak işte ilk denemem bideBn kndi adima ypmm cikmzsa gereksiz üzülüp etkilenceksiniz
canım gördüm ben de bay belirgin var hayırlı olsunnnnBen test yaptım dayanamayıp sanırım çok silik bi çizgi var yada ben öyle olsun istiyorumbi bakın kızlar sizce de varmı silik çizgi
Evet çift cizgi var silik çıkmışBen test yaptım dayanamayıp sanırım çok silik bi çizgi var yada ben öyle olsun istiyorumbi bakın kızlar sizce de varmı silik çizgi
Evet silik çizgi var maşallah pozitif sonuç bu. Dondurulmuş transfer mi kaçıncı gündesinizBen test yaptım dayanamayıp sanırım çok silik bi çizgi var yada ben öyle olsun istiyorumbi bakın kızlar sizce de varmı silik çizgi
İnanamıyorum yaEvet
canım gördüm ben de bay belirgin var hayırlı olsunnnn![]()
5. Gün embriyosu 5 gün yaptım canım şimdi yapıp paylaştım hemen kaldıkça daha belirgin olmuş silik çizgiEvet çift cizgi var silik çıkmışkaçıncı gündü senin???
Evet dondurulmuş canım 5.gün embriyosu 5 gün bugun çift konulduEvet silik çizgi var maşallah pozitif sonuç bu. Dondurulmuş transfer mi kaçıncı gündesiniz
Canım tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin inşallah bu sefer hiç Bi sıkıntı yaşamazsın kat kat artar değerinKan testim çıktı 161 ama salı günü tekrar kan vereceğim kızlar bana dua edin inşallah katlanır![]()
Ne güzel bende 5.gün embriyosunda 6. Günde böyle silik görmüştümEvet dondurulmuş canım 5.gün embriyosu 5 gün bugun çift konuldu
İnşallah kat kat artar canım rabbim gönlüne göre versin inşallahKan testim çıktı 161 ama salı günü tekrar kan vereceğim kızlar bana dua edin inşallah katlanır![]()
İnşallah devamı gelir kat kat artar bebişlerimiz tutunur bize şimdi ben pazartesini bekleyeyim bi daha yapmak icin degil mi ?Ne güzel bende 5.gün embriyosunda 6. Günde böyle silik görmüştüm
Ay maşallah çok sevindim katlanarak artsınKan testim çıktı 161 ama salı günü tekrar kan vereceğim kızlar bana dua edin inşallah katlanır![]()