2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Bu araa arkadaslar birsey sormak istiyorum raporlu degilim ama dondururlmus embryo oncesi saglik ocaginin yazabilecegi ilaclar var mi sizler hepsini ozel ucretli mi aldiniz? Crinone jel progestan estrofem vs.
Estrofem sağlıkocağında yazdırıyırum crinone jel i de yazıyor ama piyasa da yok onun yerine progestan fitil yazdırıyordum oksapar kan sulandırıcı iğne de yazılıyor hamilelik kesinleşince rapor da çıkarılıyor eğer sürekli kullanılacak sa. Estrofem gün de 1 tane karşılıyor sigorta onun için sadece yazdırmak yeterli gelmiyor ücretli de alıyoruz mecbur ama 20 TL falan galiba

Estrofem sağlıkocağında yazdırıyırum crinone jel i de yazıyor ama piyasa da yok onun yerine progestan fitil yazdırıyordum oksapar kan sulandırıcı iğne de yazılıyor hamilelik kesinleşince rapor da çıkarılıyor eğer sürekli kullanılacak sa. Estrofem gün de 1 tane karşılıyor sigorta onun için sadece yazdırmak yeterli gelmiyor ücretli de alıyoruz mecbur ama 20 TL falan galiba
Yada tanıdık eczane bulup borçda alınabilir

Kızlar dün yaptığım test sonunda yükleye bildim 🤭

Eklentiler

• 20210220_162705.webp
    20210220_162705.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 61
  • 20210220_151901.webp
    20210220_151901.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 59
Yani önce borçla alıp daha sonra süresi geldikçe doktor a yazdırmak mı benim aklıma öyle hiç gelmedi açıkçası 😁 ama olabilir.
Valla benim kayınvalide saolsun herkesleri tanıdığı için öyle yapıyor 😂😂 progesteron fitil günde 6 tane atıyorum devlet daha az veriyor bitince borç aldı sonrasında yazdırıp halledicek 😂😂

Cok tesekkur ederim recetemi alinca sansimi denerim saglik ocgna olmazsa alrz ucretli napalim

Back
X