- 21 Şubat 2019
- 116
- 157
- 33
- Konu Sahibi mertugce35
- #2.521
Rabbim mükafatımızı versin inşallahSizde sağolun gunlerce çok çektim bu yolla ck rahatim eliniz sicakkende gezerken övün![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim mükafatımızı versin inşallahSizde sağolun gunlerce çok çektim bu yolla ck rahatim eliniz sicakkende gezerken övün![]()
Gorunuyor cnm ins vardir kacinci gunKızlar dün yaptığım test sonunda yükleye bildim![]()
Insalah canim dün yaptim 5 günümdüGorunuyor cnm ins vardir kacinci gun
Bu nasil oluyor ne demek lazim acaba eczaciyaYada tanıdık eczane bulup borçda alınabilir
Aa erken cikmisInsalah canim dün yaptim 5 günümdü
Normal testmi ilk idrarlami yptnzInsalah canim dün yaptim 5 günümdü
Devlet günde 2 kere kullanmanı söylüyor ama doktor 3 diyor ya erken bitiyor ilacın eczane biliyor sonuçta rica edersin anlatırsın durumu devlet şöyle uygun ama özel doktor böyle veriyor süresi bitince sağlık ocağına yazdırıp reçeteyi getiririm diye insaflı biriyse yaparBu nasil oluyor ne demek lazim acaba eczaciya
Aa erken cikmis2 3 gun sonra yine yapin ya da artik kan yapin
Cok sagolun Allah razi olsun denerim deneyeblrsem:)Devlet günde 2 kere kullanmanı söylüyor ama doktor 3 diyor ya erken bitiyor ilacın eczane biliyor sonuçta rica edersin anlatırsın durumu devlet şöyle uygun ama özel doktor böyle veriyor süresi bitince sağlık ocağına yazdırıp reçeteyi getiririm diye insaflı biriyse yapar
Cok guzel olur her namazda dualarimdasinizBu grupta dua listesi yapsak birbirimize dua etsek insallah hepimiz saglikla bebislerimize kavusmak icin nasil olur?
Bozuk oldugunu sanmiyorum insallah vardir ya tek embryomuyduuSali gunu kan verme günüm test bozukmudur diyede cok korkuyorum hayel kırıklığına uğrarsam diye ilk idrarla yaptım 2 dk da belli etti kendini kirmizilasti
Hepimizden allah razı olsun destek olmalıyız sonuçta dene bir şansını umarım iyi birine denk gelirsinCok sagolun Allah razi olsun denerim deneyeblrsem:)
Insalh canım inanamiyorum ya ondan heralde içimdeki kuşkuBozuk oldugunu sanmiyorum insallah vardir ya tek embryomuyduu
Surekli aldigim bir yer var sorablrm tabi once aile hekimi yazar insallah da :)Hepimizden allah razı olsun destek olmalıyız sonuçta dene bir şansını umarım iyi birine denk gelirsin![]()
Ayy kanda cikinca insallah inanacaksinizInsalh canım inanamiyorum ya ondan heralde içimdeki kuşkuevet tek
Insalhh ınsalahh hep birlikte mutluluklarimiza ortak oluruzAyy kanda cikinca insallah inanacaksiniz![]()
Amin hepiniz adina heyecanlaniyorumInsalhh ınsalahh hep birlikte mutluluklarimiza ortak oluruz![]()
Ben değiştirdim hekimi felan valla yazmıyordu naletin tekiydi eğer öyle yaparsa sende değiştir sonuçta sürekli kullanıcaz inşallahSurekli aldigim bir yer var sorablrm tabi once aile hekimi yazar insallah da :)