2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Bana da doktorum geceleri 3 tane dedi. 3 tane birden alıyorum sabah kalktığımda da çok ıslak uyanıyorum. İdrarda da beyaz çıkıyor. Normal. Birde ittirebildiğin kadar ittir demişti doktorum. Ona dikkat ediyorsun dimi? Birde kaç tane alıyorsun
Sabah 1,öğle 1,gece 2. Aynen itiyorum bayağı. İnşallah işe yarıyordur. Teşekkür ederim cevap için.

Merhaba kizlar umarım bana yardimçi olursunuz 🙏!Ben 33 yashimdayim hiç hamile kalmadım.7senelik evliyim, 2 ay önce devlet hastanesinde miyom ameliyatı oldum.Doktorlar bana 3 aysonra tüp bebek yapdirmami söyledi .SGK ile karşılayacak hastane olsa iyi olacak...!
merhaba devlet destek veriyor.ben devletten rapor aldım tedavimin yarısını karşıladı.internetten araştırın tüp bebek devlet desteği diye.belki rapor alma hakkınız vardır.

merhaba devlet destek veriyor.ben devletten rapor aldım tedavimin yarısını karşıladı.internetten araştırın tüp bebek devlet desteği diye.belki rapor alma hakkınız vardır.
Rapor için önce devlet hastanelinde yaptırılacak die biliyorum bn olmadimi verio sanki bn arastrmadim öyle diye direk paramızla yaptrdik

Rapor için önce devlet hastanelinde yaptırılacak die biliyorum bn olmadimi verio sanki bn arastrmadim öyle diye direk paramızla yaptrdik
yok cnm ben hiç tüp bebek tedavisinde bulunmadım devlette,sadece rapor aldım.destek alabilmek için istenilen kriterler var bize uyuyordu.açıklanamayan inferilite bizim ki sorunumuz yok. iki kez iğneli aşılama yaptırdığım halde çocuk sahibi olamadığım için rapor çıktı.ama farklı sorunu olanlarada çıkıyor.direk rapo veren hastanelerle görüşmek lazım.

yok cnm ben hiç tüp bebek tedavisinde bulunmadım devlette,sadece rapor aldım.destek alabilmek için istenilen kriterler var bize uyuyordu.açıklanamayan inferilite bizim ki sorunumuz yok. iki kez iğneli aşılama yaptırdığım halde çocuk sahibi olamadığım için rapor çıktı.ama farklı sorunu olanlarada çıkıyor.direk rapo veren hastanelerle görüşmek lazım.
Tamam aşılamayı devlette yaptrmadin mi sen canim

Allahalla ya o zaman özelde bır kez yaptirincami ciksrmiolrdi 🤔 ben öle söyledikleri için hiç çıkarmaya çalışmadım
sizin rahatsızlıpın nedir.belli kriterler yaş,evlilik yılı falan onlar uyuyorsa;

Tanısına Göre;
N46 Erkek İnfertil (Sperm motilite sayısı 5 milyonun altında olması, 3 yıllık evlilik şartı aranmaz.)
N97.0 Kadın İnf. Anovülasyonu ile birlikte (AMH testinin sonucu 1’in altında olması ve FSH testinin sonucu 10 üstünde olması, 3 yıllık evlilik şartı aranmaz.)
N97.1 Kadın İnf. Tubal Kaynaklı (Tüplerin kapalı olduğuna dair HSG, Ameliyat Notu, Epikriz Raporu, 3 yıllık evlilik şartı aranmaz.)
N97.9 Kadın İnf. Kadın İnfertilite Tanımlanmamış ( 2 adet iğneli tedavi Aşılama, 3 yıllık evlilik şartı Aranır…)

bu rahatsızlıklardan birisi varsa rapor almak için başvurduğunuz hastane size bir kağıt veriyor.istenilen tahlil ve belgeri toplayıp dosyanızı teslim ediyorsunuz heyet raporunuz çıkıyor.
bizde sorun yoktu iki aşılama yaptrıdığım için çıktı..

sizin rahatsızlıpın nedir.belli kriterler yaş,evlilik yılı falan onlar uyuyorsa;

Tanısına Göre;
N46 Erkek İnfertil (Sperm motilite sayısı 5 milyonun altında olması, 3 yıllık evlilik şartı aranmaz.)
N97.0 Kadın İnf. Anovülasyonu ile birlikte (AMH testinin sonucu 1’in altında olması ve FSH testinin sonucu 10 üstünde olması, 3 yıllık evlilik şartı aranmaz.)
N97.1 Kadın İnf. Tubal Kaynaklı (Tüplerin kapalı olduğuna dair HSG, Ameliyat Notu, Epikriz Raporu, 3 yıllık evlilik şartı aranmaz.)
N97.9 Kadın İnf. Kadın İnfertilite Tanımlanmamış ( 2 adet iğneli tedavi Aşılama, 3 yıllık evlilik şartı Aranır…)

bu rahatsızlıklardan birisi varsa rapor almak için başvurduğunuz hastane size bir kağıt veriyor.istenilen tahlil ve belgeri toplayıp dosyanızı teslim ediyorsunuz heyet raporunuz çıkıyor.
bizde sorun yoktu iki aşılama yaptrıdığım için çıktı..
Anladm işte özelde tedavi olmamak var die biliorum bn önceden tüp bebek yaptrmamak hayrlisi artık galiba bana geçti inşallah tutarda bı daha gerekmz erken menopoza var bnde

Allahalla ya o zaman özelde bır kez yaptirincami ciksrmiolrdi 🤔 ben öle söyledikleri için hiç çıkarmaya çalışmadım
Ben ilkini maddi durumdan devlette yaptırdım ama ikinci özeldi. Sadece rapor çıkarırken dosya açıyorlar ya eğer özelde dersen dosyayı sana vermiyorlar fotokopi için felan ben gizliden dışarı çıkarıp fotokopilerini çektirmiştim 🙈🙈 sebepsiz olanlarda devlette aşılama zorunluluğu ve evlilik senesi mecbur ama benim gibi erken menopoz yada amh düşüklüğünde hemen rapor çıkıyor

Bugünkü testim

Eklentiler

• 20210222_121035.webp
    20210222_121035.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 70
  • 16139864846592829736618748847088.webp
    16139864846592829736618748847088.webp
    12 KB · Görüntüleme: 72
Back
X