2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Ben ilkini maddi durumdan devlette yaptırdım ama ikinci özeldi. Sadece rapor çıkarırken dosya açıyorlar ya eğer özelde dersen dosyayı sana vermiyorlar fotokopi için felan ben gizliden dışarı çıkarıp fotokopilerini çektirmiştim 🙈🙈 sebepsiz olanlarda devlette aşılama zorunluluğu ve evlilik senesi mecbur ama benim gibi erken menopoz yada amh düşüklüğünde hemen rapor çıkıyor
İşte soylemediniz demi snra yalan sylenince sıkıntı çıkarsa ay bn yapamam ya inşallah tutar 🤲

Yaaa kizlar tüp bebei tedavisine baslamam icin hemen illaa adetimin 2ci gunundemi beklemem gerek yoksa olmadan daha once doktoruma gidip soylemem daha mi iyi olur

Belirti olarak sadece bel agrisi ve batma hissi yumurtaliklarim cok agriyordu. Başkada hic belirtim olmadi kizlar. 140 geldi beta hcg. Test gunum cumartesiydi 2. Kani cumartesi vericem 😍
Tebrik ediyorum canım çok sevindim sen 2 embriyo koydurmuştun galiba belki de ikizdir 🥰 sağlıkla devam etsin inşallah 🙏🏻 25 inden önce yapmam diyordun ama demek ki kendine güvendin 🙈

Yaaa kizlar tüp bebei tedavisine baslamam icin hemen illaa adetimin 2ci gunundemi beklemem gerek yoksa olmadan daha once doktoruma gidip soylemem daha mi iyi olur
Öncesinde gidip konuşmak daha mantıklı eğer eşine ve ya sana öncesinden takviye kullandıracaksa bir an evvel başlamış olursun hem zamanın olduğu için testlerini devlette yaptırma şansın da olur özele bir ton para vermezsin

Tebrik ediyorum canım çok sevindim sen 2 embriyo koydurmuştun galiba belki de ikizdir 🥰 sağlıkla devam etsin inşallah 🙏🏻 25 inden önce yapmam diyordun ama demek ki kendine güvendin 🙈
Evettt canim p4 degerim biraz.dusuk gelince uzulmustun gecen gun tam umidim bitti derken sabah testi yap olsun bitsin artik dedim. Cok sukur Allahima 🙏

Selam kızlar hamileleri tebrik ediyorum saglıkla alsınlar kucaklarına insallah. Bizim gibi gün sayanlarada bol sabır diliyorum ve güzel haberler verirler insallah. 15 subat çift embriyo transferim oldu. Cumartesi kan testi. Günler gecmiyor maalesef😐
1 hafta geçmiş bile inşallah güzel haberler alırsınız 5. gün embriyosu mu sizin. Benimde Martın başında olacak transferim inşallah 5. gün 2 tane dondurulmuş bekliyor. Perşembe günü İstanbul a transfer öncesi kontrole gidicem birde gebelik aşısı yapacaklar bakalım.

1 hafta geçmiş bile inşallah güzel haberler alırsınız 5. gün embriyosu mu sizin. Benimde Martın başında olacak transferim inşallah 5. gün 2 tane dondurulmuş bekliyor. Perşembe günü İstanbul a transfer öncesi kontrole gidicem birde gebelik aşısı yapacaklar bakalım.
Aynen 1 haftayı devirdik ama nasıl😁evet canım 5.gün embriyosu 2 adet. Rabbim tez zamanda kavustursun bu tüp bebekte her asama ayrı bi stres ayrı bi heyecan ve karışık duygular yasatıyor. İnsallah güzelce atlatırsın

Selam kızlar hamileleri tebrik ediyorum saglıkla alsınlar kucaklarına insallah. Bizim gibi gün sayanlarada bol sabır diliyorum ve güzel haberler verirler insallah. 15 subat çift embriyo transferim oldu. Cumartesi kan testi. Günler gecmiyor maalesef😐
Aynu gun transfer olmuşuz canım transfer gününü saymasam bugun 7 günüm cok şükür idrarda pozitifi gördüm yarında test günüm erken verdi doktor sende müjdeli haberinle mutlu edersin bizi insalh 🤲

Back
X