Ben de her sabah kontrol ediyorum daha çok acıyorsa ooo iyi değerim katlandı diyorumBenim ikinci hamileliğim, bi oğlum var şükür. Göğüsten başka bi belirtimde yok. Oda olmasa hiç farkında olmayacağım. Her gün kontrol ediyorum iyi bari her şey yolunda heralde diyorum. Harekatlerini hissedene dek insan bi sonraki doktor muayenesine kadar endişe ediyor haliyle. İlk hamileliğimin orta yerinde bi göğüslerim inmişti, doktora gitmiştim niye böyle oldu ki diye. Bi sorun yokmuş gerçi.
Kalp atışı duyunca da bitmiyor canımBen de her sabah kontrol ediyorum daha çok acıyorsa ooo iyi değerim katlandı diyorumgidip kese kalp atışı duyana kadar endişelerim bitmeyecek sanırım
Ayy eminim öyledir. Gebe kalmaya çalışırken ahh bi olsa telaşı, tüp bebek zaten başlı başına telaş, kaç yumurta kaç embriyo, tuttu mu?, tutuyor kalbi atıyo mu kesesi var mı gerçekten orda mı?Kalp atışı duyunca da bitmiyor canımsanırım bu endişe doğuma kadar devam ediyor belirtin olmayınca ne oldu birşey mi oldu neden belirti yok diyorsun
3 yıl bekledim, 10 gün daha beklemek zor geliyor ama olsun, bebiş için değerCabuk geçse keşke.. Ömrümüz beklemekle geçiyor
Al benden de o kadar3 yıl bekledim, 10 gün daha beklemek zor geliyor ama olsun, bebiş için değer
Ah kuzum ya geçmiş olsun korkun endişen bana geçti gerçekten çok üzüldüm böyle bir korku yaşadığın için. Rabbim birdaha yaşatmasın, kimseler yaşamasın. Çok sevindim bebeğinin sağlıklı olmasına ❤ hep böyle devam etsin inşallahMerhabalar kızlar, bu topigi gorup yazilanlari okuyunca oyle mutlu oldum ki çok sükür Allahım sanabiz hep sıkıntılı süreçlerimizi birbiriimizle paylaşıyorduk şimdi bu konulari yazmak konusmak kısmet oldu benimde yarın 7 haftalık olacak minnosum ama pazartesi ani siddetli kanamam oldu cook korktum tum yasadiklarim gozumun onunden gecti en basa dönuyorum diye cok korktum. Hemen hastaneye gittik dr kese duruyo, bebek boyutu haftasiyla uyumlu, kalp atısıda var dedi cok kısa duyduk atısı. Kan sulandirici igne hapı biraktirdi, progeston igne gunde ikiye cikartti on gun raporluyum evde istirahat edecegim. Yerlesme kanamasi dediler ama siddetli ve ani bi kanamaydi öldüm korkudan. İnsallah tüm hamişlerde bizlerde saglikla kucagimiza alalim yavrularimizi dualarınıza benide ekleyin lütfen ♥
Çok geçmiş olsun Allah bi daha aynı korkuyu yaşatmasın inşallahMerhabalar kızlar, bu topigi gorup yazilanlari okuyunca oyle mutlu oldum ki çok sükür Allahım sanabiz hep sıkıntılı süreçlerimizi birbiriimizle paylaşıyorduk şimdi bu konulari yazmak konusmak kısmet oldu benimde yarın 7 haftalık olacak minnosum ama pazartesi ani siddetli kanamam oldu cook korktum tum yasadiklarim gozumun onunden gecti en basa dönuyorum diye cok korktum. Hemen hastaneye gittik dr kese duruyo, bebek boyutu haftasiyla uyumlu, kalp atısıda var dedi cok kısa duyduk atısı. Kan sulandirici igne hapı biraktirdi, progeston igne gunde ikiye cikartti on gun raporluyum evde istirahat edecegim. Yerlesme kanamasi dediler ama siddetli ve ani bi kanamaydi öldüm korkudan. İnsallah tüm hamişlerde bizlerde saglikla kucagimiza alalim yavrularimizi dualarınıza benide ekleyin lütfen ♥
Cok tesekkur ederim, tum anneler ozel tum bebekler ozel ama bizlerin yolu daha cetrefilli bizler cok emek verdik cok gozyası doktuk bebislerimiz yıllarımızın emeği... Rabbim kimselere de bizede kötüsünü yaşatmasın insallahAh kuzum ya geçmiş olsun korkun endişen bana geçti gerçekten çok üzüldüm böyle bir korku yaşadığın için. Rabbim birdaha yaşatmasın, kimseler yaşamasın. Çok sevindim bebeğinin sağlıklı olmasına ❤ hep böyle devam etsin inşallahGerçekten nerden nereye diyor insan.. Şuan bebeklerimiz hakkında konuşmamız mucize gibi geliyor. Çok şükür bugünlerimize.
Aynen öyle çok güzel yazdın çok haklısınCok tesekkur ederim, tum anneler ozel tum bebekler ozel ama bizlerin yolu daha cetrefilli bizler cok emek verdik cok gozyası doktuk bebislerimiz yıllarımızın emeği... Rabbim kimselere de bizede kötüsünü yaşatmasın insallah ♥❣
Cok tesekkur ederim. Ben is yerindeydim siddetli bi kasıklarımda agri oldu ayaga kalktim aniden kan bosaldi hissettim hemen lavaboya gittim, lavaboda tekrardan ayni sekilde oldu. Cook korktum. İnsallah tekrari olmaz.Çok geçmiş olsun Allah bi daha aynı korkuyu yaşatmasın inşallahilk hamileliğimde yine bu aralıklarda kanamam olmuştu benimde. Belki 3-4 damla bi şey. Kanama alanı kesenin yanında % 50 düşecek, sadece yemek ve tuvalet için kalkın demişti doktor. Şimdi 6 yaşında delikanlı oldu. Sizinki yerleşme kanamasıymış. Daha bile az riskli. Çok endişelenip strese sokmayın kendinizi. Sağlıkla devam etsin gebeliğiniz inşallah
Kesinlikle katılıyorum ruhumuz ana bizimAynen öyle çok güzel yazdın çok haklısınben bizim için anneliğimizin bebeklerimiz yokken başladığına inanıyorum, onca çaba, emek, zaman, gözyaşı ve dahası bunlar bence bizi uzun zaman önce anne yaptı zaten.
Öyle tabii kiiKesinlikle katılıyorum ruhumuz ana bizim
Yaşarken çok stresli geliyor ama insan şimdi yaşadığımız bu süreci unutuyor bile.Cok tesekkur ederim. Ben is yerindeydim siddetli bi kasıklarımda agri oldu ayaga kalktim aniden kan bosaldi hissettim hemen lavaboya gittim, lavaboda tekrardan ayni sekilde oldu. Cook korktum. İnsallah tekrari olmaz.Masallah Rabbim evladinizi size bagislasin bizler de gorurmuyuz o yaslara geldiklerini yavrularımızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?