Bende sizin gibi düşünüyorum, geçerli bir sebep olursa illede normal doğum diye diretmem. Ne gerekiyorsa o yapılmalı bence ama doktorumun açıklaması kıymetli bebekti sadece.Bende normal istiyorum ama bebegim içinde hangisi daha iyi olacaksa yınede o olsun
Bütün vitaminleri barındırıyor sanırım içinde banada ocean omega verdi b12 si ve d vitamini bunları kullanıyorum kalsiyum da kullanmak gerek mi kullanan var mıB
En elenetal 1 kullanıyorum
Evet biraz var orta yaşlı diye bilirimBen 3 tane doktor değiştirdim sonunda iyi birine denk geldim çok şükür ultrasonda çok güzel bakıyor uzun süreli bakıyor yaşı var mı doktorun
İyi yaparsın kuzum. Bende kontrole gidince doğum konusunu konuşayım bakayım merak ettim ne düşünüyor.Evet aMa bn yinede dogum bir hafta kala catı muaynemi yaptırıp ona göre hareket etmesini isteyeceğim
Her bebek cok kıymetli hassasta davranıyor olabilir okadar okumus ondan daha iyi bilemem ama normal dogum yapma ihtimalim varsada bunu degerlendirmeliyiz diye düşünüyorum. En saglıklı dogum sonuc olarakBende sizin gibi düşünüyorum, geçerli bir sebep olursa illede normal doğum diye diretmem. Ne gerekiyorsa o yapılmalı bence ama doktorumun açıklaması kıymetli bebekti sadece.
Benimde bilgilendirirseniz cok mutlu olurumİyi yaparsın kuzum. Bende kontrole gidince doğum konusunu konuşayım bakayım merak ettim ne düşünüyor.
Her gün olmasa da soda içiyorum dişim çok kötü ağrıyordu oda kalsiyum eksikliğinden dolayı ağrı yaparmış soda içtiğimden beri ağrı olmadı sadece balık yağı elenetal Ecopirin şimdi birde oksapar iğne verdi doktor tahlillerini aksatma hiç her ay yaptırmaya çalış hem idrar hem kan tahlilini bazı doktorlar istemiyor sen hatırlat ben ayda bir gidiyorum kontrollere tahlillerinde çıkar neyin eksikse ona göre ilaç yazar doktorunBütün vitaminleri barındırıyor sanırım içinde banada ocean omega verdi b12 si ve d vitamini bunları kullanıyorum kalsiyum da kullanmak gerek mi kullanan var mı
Hiç idrar tahlili vermedim ama digerleri e bakıyorHer gün olmasa da soda içiyorum dişim çok kötü ağrıyordu oda kalsiyum eksikliğinden dolayı ağrı yaparmış soda içtiğimden beri ağrı olmadı sadece balık yağı elenetal Ecopirin şimdi birde oksapar iğne verdi doktor tahlillerini aksatma hiç her ay yaptırmaya çalış hem idrar hem kan tahlilini bazı doktorlar istemiyor sen hatırlat ben ayda bir gidiyorum kontrollere tahlillerinde çıkar neyin eksikse ona göre ilaç yazar doktorun
Baktır sen yine de sağlık ocağındaHiç idrar tahlili vermedim ama digerleri e bakıyor
En kısa zamanda yaptırırım mutlakaBaktır sen yine de sağlık ocağında
Olur tabiki yazarımBenimde bilgilendirirseniz cok mutlu olurum
Ben 18. Haftamda gittim bana 2 hafta somra gel dediSağlık ocağında 17 haftadan sonra vuruyoruz dedi bana hemşire bende tereddüt ettim acaba vurulsam mı diye
Sağlık ocağında 17 haftadan sonra vuruyoruz dedi bana hemşire bende tereddüt ettim acaba vurulsam mı diye
Gelmişken vuralım dedi bana da ama daha vurulmadım 20 hafta da vurulsam daha iyiBen 18. Haftamda gittim bana 2 hafta somra gel dedi
Kuzum bugün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür.Benimde bilgilendirirseniz cok mutlu olurum
Cok sevindim canım sonuna kadarda hep güzel gider inşallahKuzum bugün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür.❤ Doğum konusunu da sordum, normal doğum tabiki yapabilirsin hiçbir engel yok dedi.
37. Haftada muayenede doğum şekli aşağı yukarı bellli olur herhangi bir sağlık sorununuz yoksa normal olur ama bir sorun olursa sezaryen için 1 dk düşünmem dedi.
Amin kuzum inşallah hepimiz böyle güzel haberler alırız.❤ Muhakkak ac bence de tekrar konusunu. Hakkımızda hayırlı neyse o olsun inşallahCok sevindim canım sonuna kadarda hep güzel gider inşallahbende mutlaka dogum yakladtıgında kontrolum yaptıracağım
İnşallah canım,Amin kuzum inşallah hepimiz böyle güzel haberler alırız.❤ Muhakkak ac bence de tekrar konusunu. Hakkımızda hayırlı neyse o olsun inşallah
Bende 19 haftadayım aynı dediginiz gibi kelebek kanadını cırpmadı gıbı hafıf gıfıklanma gbi bende de oldu doktoruma sordum korkmana gerek yok ben tam anlamıyla 24. Hafta da hissettim dedi ve cogunlukla uyurlarmış bende de 2 3 kere oldu korkmayın normalmiş dahaIyi günler hanımlar biz 19.haftamıza girdik ve sağlık ocağından ebemiz aradı oynadı mi diye tam olarak hissetmediğimi söyleyince bi hafta daha bekleyelim sonra tetanoz aşısı için gelirsin dedi beni stres yaptı siz ne zaman hissettiniz ben de yanlızca ara ara kaşınma gibi şey oluyor o kadar
Çok sağol canimBende 19 haftadayım aynı dediginiz gibi kelebek kanadını cırpmadı gıbı hafıf gıfıklanma gbi bende de oldu doktoruma sordum korkmana gerek yok ben tam anlamıyla 24. Hafta da hissettim dedi ve cogunlukla uyurlarmış bende de 2 3 kere oldu korkmayın normalmiş daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?