2021 Subat-Mart tup bebek anneleri gunlugu

Doktorum vurdu dedi ama daha yaptırmadım birde benim doktorum sezaryen olursun dedi sizin doktorunuzda böyle hemen söyledimi
Neye dayanarak dedi kuzum biz doktorumla hiç doğum hakkında konuşmadık ama salı kontrolüm var bu konuda konuşacağım

Doktorum vurdu dedi ama daha yaptırmadım birde benim doktorum sezaryen olursun dedi sizin doktorunuzda böyle hemen söyledimi
Doktorlar tüp bebek eşittir sezeryan diye düşünüyor sanırım. Benimde ilk çocuğumda doktorum sezeryan tercih edeceğimden emindi, herhangi bi gerekçe de yoktu sadece kıymetli bebek düşüncesi. Ben normal doğum tercih ettim.

Bende normal istiyorum ama bebegim içinde hangisi daha iyi olacaksa yınede o olsun

Hiç bilmiyorum tarih bile verdi 9 mart diye sanırım tüp bebek diye dedi ama bilemedim bende dogum yakın konusuruz diye seslenmedim şimdilik
Sezaryen doğuma karşı değilim gerekirse o şekilde doğumum olur ama bebeğin veya benim sağlık sorunum yoksa sırf tüp bebek diye doktorumun sezaryen demesini hiç istemiyorum. Doktorumu çok seviyorum ama böyle bir düşünceci olursa şimdiden bilmek isterim çünkü son anda doktor arayışına girmek istemiyorum şahsen. Doktorun kesin kararlı mı konuştu

Evet aMa bn yinede dogum bir hafta kala catı muaynemi yaptırıp ona göre hareket etmesini isteyeceğim

O

Hiç bilmiyorum tarih bile verdi 9 mart diye sanırım tüp bebek diye dedi ama bilemedim bende dogum yakın konusuruz diye seslenmedim şimdilik
9 mart zaten senin normalde doğum yapma zamanına gelmiyor mu canım nerden bilecek ki o zamana kadar sancın gelmeyeceğini mantıksız konuşmuş daha önünde epeyce bir zaman var şimdiden nasıl söyleyebiliyor sezeryan diye

Degilmi cok şaşırttı beni iyide bir doktor doç güvenerek gittim ama diger doktorlar gibi hareket etmiyor

Degilmi cok şaşırttı beni iyide bir doktor doç güvenerek gittim ama diger doktorlar gibi hareket etmiyor
Ben 3 tane doktor değiştirdim sonunda iyi birine denk geldim çok şükür ultrasonda çok güzel bakıyor uzun süreli bakıyor yaşı var mı doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…