- 28 Temmuz 2020
- 171
- 50
- 13
- 29
Düzelir inşallah sıkma canını daha küçüklerYok canım hissetmedim ben daha hiç zaten cok fazla kasılma olmus alanı daralmış hareket edecek yeri kalmamış
Kızımız olacak Allahın izniylePeki cınsıyetler bellimi bebeklerinizin isim düşünmeye başladınız mı
İnşallah canım gelişimini saglıgını etkilemesi de o korkutuyor beniDü
Düzelir inşallah sıkma canını daha küçükler
Doktorum vurdu dedi ama daha yaptırmadım birde benim doktorum sezaryen olursun dedi sizin doktorunuzda böyle hemen söyledimiİlk aşıyı vurduran oldu mu tetenoz aşısını
Neye dayanarak dedi kuzum biz doktorumla hiç doğum hakkında konuşmadık ama salı kontrolüm var bu konuda konuşacağımDoktorum vurdu dedi ama daha yaptırmadım birde benim doktorum sezaryen olursun dedi sizin doktorunuzda böyle hemen söyledimi
20. Haftada başlıyormuş canım tetanozİlk aşıyı vurduran oldu mu tetenoz aşısını
Doktorlar tüp bebek eşittir sezeryan diye düşünüyor sanırım. Benimde ilk çocuğumda doktorum sezeryan tercih edeceğimden emindi, herhangi bi gerekçe de yoktu sadece kıymetli bebek düşüncesi. Ben normal doğum tercih ettim.Doktorum vurdu dedi ama daha yaptırmadım birde benim doktorum sezaryen olursun dedi sizin doktorunuzda böyle hemen söyledimi
Hiç bilmiyorum tarih bile verdi 9 mart diye sanırım tüp bebek diye dedi ama bilemedim bende dogum yakın konusuruz diye seslenmedim şimdilikNeye dayanarak dedi kuzum biz doktorumla hiç doğum hakkında konuşmadık ama salı kontrolüm var bu konuda konuşacağım
Bende normal istiyorum ama bebegim içinde hangisi daha iyi olacaksa yınede o olsunDoktorlar tüp bebek eşittir sezeryan diye düşünüyor sanırım. Benimde ilk çocuğumda doktorum sezeryan tercih edeceğimden emindi, herhangi bi gerekçe de yoktu sadece kıymetli bebek düşüncesi. Ben normal doğum tercih ettim.
Sezaryen doğuma karşı değilim gerekirse o şekilde doğumum olur ama bebeğin veya benim sağlık sorunum yoksa sırf tüp bebek diye doktorumun sezaryen demesini hiç istemiyorum. Doktorumu çok seviyorum ama böyle bir düşünceci olursa şimdiden bilmek isterim çünkü son anda doktor arayışına girmek istemiyorum şahsen. Doktorun kesin kararlı mı konuştuHiç bilmiyorum tarih bile verdi 9 mart diye sanırım tüp bebek diye dedi ama bilemedim bende dogum yakın konusuruz diye seslenmedim şimdilik
Yok canım söylemedi hemen belli olmaz ki o öyle hemen ilerleyen zamanlar ne belli olurDoktorum vurdu dedi ama daha yaptırmadım birde benim doktorum sezaryen olursun dedi sizin doktorunuzda böyle hemen söyledimi
Sağlık ocağında 17 haftadan sonra vuruyoruz dedi bana hemşire bende tereddüt ettim acaba vurulsam mı diye20. Haftada başlıyormuş canım tetanoz
Evet aMa bn yinede dogum bir hafta kala catı muaynemi yaptırıp ona göre hareket etmesini isteyeceğimSezaryen doğuma karşı değilim gerekirse o şekilde doğumum olur ama bebeğin veya benim sağlık sorunum yoksa sırf tüp bebek diye doktorumun sezaryen demesini hiç istemiyorum. Doktorumu çok seviyorum ama böyle bir düşünceci olursa şimdiden bilmek isterim çünkü son anda doktor arayışına girmek istemiyorum şahsen. Doktorun kesin kararlı mı konuştu
9 mart zaten senin normalde doğum yapma zamanına gelmiyor mu canım nerden bilecek ki o zamana kadar sancın gelmeyeceğini mantıksız konuşmuş daha önünde epeyce bir zaman var şimdiden nasıl söyleyebiliyor sezeryan diyeO
Hiç bilmiyorum tarih bile verdi 9 mart diye sanırım tüp bebek diye dedi ama bilemedim bende dogum yakın konusuruz diye seslenmedim şimdilik
Degilmi cok şaşırttı beni iyide bir doktor doç güvenerek gittim ama diger doktorlar gibi hareket etmiyor9 mart zaten senin normalde doğum yapma zamanına gelmiyor mu canım nerden bilecek ki o zamana kadar sancın gelmeyeceğini mantıksız konuşmuş daha önünde epeyce bir zaman var şimdiden nasıl söyleyebiliyor sezeryan diye
En elenetal 1 kullanıyorumTakviye vitamin kullanıyormusunuz
Ben 3 tane doktor değiştirdim sonunda iyi birine denk geldim çok şükür ultrasonda çok güzel bakıyor uzun süreli bakıyor yaşı var mı doktorunDegilmi cok şaşırttı beni iyide bir doktor doç güvenerek gittim ama diger doktorlar gibi hareket etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?