2021 Subat-Mart tup bebek anneleri gunlugu

Neden kimse birşey yazmıyor başka sayfalar çok canlı kaç sayfa geriye gidilmiş kimse birşey yaşamıyormu anlatılacak birşey yokmu.

Kızlar merhaba,ikili test sonucu yüksek çıkıp fetal dna testi yaptıran var mi

Benim doğal siklus olduğundan ikiside birebir aynı tarih çıkıyor.4+4 bugün, çok miniğiz daha
Merhabalar lütfen yardımcı olur musunuz.dr um banada doğal siklus tavsiye etti.nasil bir yöntem. Çok aklım almadı ama ne yapmalıyım 2. Tüp bebek denemem olacak.

Kızlaaaar ben hisetmeye başladım tam 18 haftalığız geçen hafta 1 kere hsetmiştim sadece snra korktum neden başka olmadı diye dün ultrasonda uyuyordu gece geç yattım limonata gibi bir şey içtim 5 dakka sonra bi hareketler bi kıpırtılar o kdr güzel bi duygu kiiii anlatamam böyle içimdd dalga dalga anladım ki bizim bebek sabah uyuyor gece hareketleniyoo o yüzdende hiç hisetmemişim

Benim karnım son 2 haftada baya cıktı. Alt karin basbaya ortada :) eski pantolonlar kapanmıyor.

Cinsiyet için kadın doğum doktoru soldaki kız sağdaki erkek dedi. Perinatolog sağdaki kız soldaki erkek dedi. Pazartesi kontrol var bakalım sağlıklı olsunlar da.

Allahım hepimizi kötülüklerden esirgesin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…