- 28 Haziran 2020
- 17
- 7
- 86
Merhabalar lütfen yardımcı olur musunuz.dr um banada doğal siklus tavsiye etti.nasil bir yöntem. Çok aklım almadı ama ne yapmalıyım 2. Tüp bebek denemem olacak.Benim doğal siklus olduğundan ikiside birebir aynı tarih çıkıyor.4+4 bugün, çok miniğiz daha❤
Yok canım hissetmedim ben daha hiç zaten cok fazla kasılma olmus alanı daralmış hareket edecek yeri kalmamışBebişlerini hissedenler var mı
Benim cıktı cabuk cıktı doktor bile şaşırdı ama kişiden kişiye degişir miş boyum da kısa belki ondan dırGünaydınlar kızlar ben bişey hissetmiyorum . Sanki göbeğim de hiç çıkmamış gibi sizlerin nasil
Ben de yarin 17 Haftalik olacagim ama ben de hissetmiyorum..Günaydınlar kızlar ben bişey hissetmiyorum . Sanki göbeğim de hiç çıkmamış gibi sizlerin nasil
Nasıl yani hareket edecek yer kalmamış kasılma olmuş derkebYok canım hissetmedim ben daha hiç zaten cok fazla kasılma olmus alanı daralmış hareket edecek yeri kalmamış
Karniniz çıkmış mi pekiBen de yarin 17 Haftalik olacagim ama ben de hissetmiyorum..
Bebek agzı aşagı yatmış pozisyondaydı sırtını ustune yumruk gibi şişlik vardı hala gecmedi tamamenNasıl yani hareket edecek yer kalmamış kasılma olmuş derkeb
Evet cikti benim karnimKarniniz çıkmış mi peki
Erkek bebis benim, dusunuyoruz suandaPeki cınsıyetler bellimi bebeklerinizin isim düşünmeye başladınız mı
Bizimkiside erkekmiş ismine karar vermek cok zormuşErkek bebis benim, dusunuyoruz suanda
Cinsiyetleri kaçıncı haftada öğrendiniz acabaBizimkiside erkekmiş ismine karar vermek cok zormuş
Ben 12. Haftada ögrendimCinsiyetleri kaçıncı haftada öğrendiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?