2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
ben eelimde parçayla bu bebek miydi diye dr a gittiğimi hatırlıyorum
hatta bir keresinde bayram dönemi her yerde dr yok devlete gittik kadın bana kese yokki dedi nasıl ya dedim daha 2 gün önce vardı öyle diyince düzgün bakıp ben görememişim demişti
kanamaya takılmayın sadece dinlenin
kanamayı çocukklar anne farketsin diye yaramazlık yaparya öyle düşünün kendini frkettiriyor
belki yerinde hiç durmayan biriydin kanamayla dinlenmek zorunda kaldırıyor seni
bol bol dinlen dua et inşallah sağlıkla büyüyüecek

eger kırmızı şekilde devam ederse randevunuzu erkene alın progeestan kullanmanız gerekebilir

Ya çok teşekkürler nasıl rahatlatiyorsunuz Allah razı olsun canım gittik dönüyoruz doktordan. Yol kesesi de göründü. Kese normal duruyor gayet dedi. Yatış verdi her ihtimale karşı ama ben sordum iğne falan tedavi olacakmiyim diye yok zaten ignen hapın var dedi. Ozaman evde yatayım zaten korona var dedim. Bence de dedi. Çok şükür içim rahatladi inşallah birşey olmaz

Ve ilk kez kusma tamamlandı. Afedersiniz fokur fokur yani bayilcam zannettim alnım çatladı resmen

Bazı şeyleri görünce midem bulanıyor benim de kuzum :) Perşembe tekrar gidicem biraz daha güçlü duyalım kalp atışını demisti doktor bi de verdiği bulantı ilacı gerçekten baya iyi geldi

Bazı şeyleri görünce midem bulanıyor benim de kuzum :) Perşembe tekrar gidicem biraz daha güçlü duyalım kalp atışını demisti doktor bi de verdiği bulantı ilacı gerçekten baya iyi geldi
Canım kalp atışını vajinal ultrasonda mi duydunuz

yemek yemezsem midem çok bulanıyor yemek yersemde acayip bir mide ağrısı yaşıyorum. allahım sonumuzu hayr eylesin. ne yapacağımızı şaşırıyoruz. Bende kabızlık başladı ve hemoroid sorunum kızımın hamileliğinde başlamıştı. doğumda en çok ondan sorun yaşadım. şimdi de bunda başladı. lavoboda baya kan görünce ödüm koptu ama sonradan anladım ki tekrar şişen hemoroidlerim kanıyor.

Valla benimki 4. Çocuk ama yine hep aklimda
Tabi ki benimde aklımda ama malum korona var ve ilk bebekten insan tecrübeli olduğu için kaç haftalıkken kese görünür veya kalp atışı duyulur tahmini bunun bilinciyle ona göre gitmeyi düşündüm. Ters veya farklı bir durum yaşamadığım sürece.

bizim doğum tarihler aynı sat ta aynı galiba ne zaman kan verdiniz kaç çıkmıştı
Sat 13 ekim. Bu tarihe göre program 20 temmuz diyor. Ultrason ne der bilmiyorum.

Kızlar bana dr demirim dusuk diye gyneferon verdi ben folik olarak da folbiol kullanıyordum ama baktım ki gynoferon da da 0,35 folik var dr a dedim bunda da var ben ayrica 5 mg kullanıyorum o zaman folbiolu bırak fazla gelir dedi . Özele gittiğim halde sormadan bisy demiyorlar kızlar kendi kendimizin doktoruyüz sanırım bi yerde . Allah sağlıklı sıhhatli gecirmemizi nasıp etsin inş

Çok sagol kuzum sen ne zaman gideceksin darısı sana olsun , kayserideyim memorial e gittik doktor duyamayız ama bebeği gördüm bi bakalım dedi Az da olsa duyduk şükür:)
Hadi inşallah canım çok korkuyorum ben bu kaşık agrimdan düşük riskinden bugün acilde görüntüledik eşim biraz bekleyelim haftaya gidelim diyor ama yarın gitsem mi bilemedim özeldeki doktora randevu almıştım yarın için ama normalde özele gitmiyorum devlete gidiyorum. biraz karışık benimkibekleyeceğim galiba tam kalp atışını duyarız inşallah haftaya

Öncelikle Allah sabır versin kuzum, lekelenme insani korkutuyor ağrılar da korkutuyor ben de bi devlete bi özele şeklinde muayeneye gitmeyi düşünüyorum bence yarın git randevuna özele gidince 10 gün içinde ücretsiz tekrar gitme şansın oluyor haftaya tekrar gidersin

Kuzum bana doktor falbiol kullanma çok yüksek dedi bir vitamin verdi devlet karşılamıyor her gün 1 tane ondan içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…