ben eelimde parçayla bu bebek miydi diye dr a gittiğimi hatırlıyorumLekelenmesi kanaması olanlar beri gelsin
Yahu inanın özeniyorum maşallah suphanallah şu hiç lekesi gelmeyenlere.. Allah'ım bana da nasip etcanım benim neredeyse on gündür falan kahverengi lekelenmem var bazen pembe açık kirmiziya döndüğü oldu. Peçete hep lekeleniyor öyle dolu dolu değil ama yine de endişeleniyor korkuyorum. Gece bile uyanıp kontrol ediyorum. Çok bir ağrım yok ama rahim kasılıyor gibi hafif sancılarım var. Doktorun progestan verdi mi? Vermediyse randevu dan önce bir görün muhakkak. Ben mesela Çarşamba gidicektim ama progestan hap+iğne olmama rağmen yarına çektim randevumu çünkü bugün kırmızı geldi. Aşırı korkuyorum ağladim eşim teselli etti yarın gideriz dedi. Kafayı takmamak elde değil Yoksa doktoruma kalsa benim randevum daaa öteki hafta ama dayanamiyacagim. İnşallah bebeklerimiz bizimledir sağlıkla büyürler ve kucağımıza alırız sağlıkla
bizim doğum tarihler aynı sat ta aynı galiba ne zaman kan verdiniz kaç çıkmıştıHayır canım. Ben doktorada henüz hiç gitmedim. Kanda öğrendim sadece 7. Haftam bittikten sonra giderim hem kese hem kalp atışını görürüm diyordum..
eger kırmızı şekilde devam ederse randevunuzu erkene alın progeestan kullanmanız gerekebilirArkadaşlar mrb hamile olduğunu yeni öğrendim 4 haftalık gözüküyor. Ama iki sabahtır uyandığımda peçeteyle silince bir iki damla kan geliyor sonra gün boyu bişey yok. Normal mi acaba. Ilk hamileligim. Doktor randevumda 23 unde onada soramıyorum
Ya çok teşekkürler nasıl rahatlatiyorsunuz Allah razı olsun canımben eelimde parçayla bu bebek miydi diye dr a gittiğimi hatırlıyorum
hatta bir keresinde bayram dönemi her yerde dr yok devlete gittik kadın bana kese yokki dedi nasıl ya dedim daha 2 gün önce vardı öyle diyince düzgün bakıp ben görememişim demişti
kanamaya takılmayın sadece dinlenin
kanamayı çocukklar anne farketsin diye yaramazlık yaparya öyle düşünün kendini frkettiriyor
belki yerinde hiç durmayan biriydin kanamayla dinlenmek zorunda kaldırıyor seni
bol bol dinlen dua et inşallah sağlıkla büyüyüecek
Bazı şeyleri görünce midem bulanıyor benim de kuzum :) Perşembe tekrar gidicem biraz daha güçlü duyalım kalp atışını demisti doktor bi de verdiği bulantı ilacı gerçekten baya iyi geldiBende canım halsizlik arttı bulantıda ilaç içicekksn oluyor sanki o ilacı direk atıcam gibi bide sabah cok erken yersem direk öğürüyorum ama hepsine sükür bebeğim sağlıkla ilerlesindeİyi olmana sevindim
Canım kalp atışını vajinal ultrasonda mi duydunuzBazı şeyleri görünce midem bulanıyor benim de kuzum :) Perşembe tekrar gidicem biraz daha güçlü duyalım kalp atışını demisti doktor bi de verdiği bulantı ilacı gerçekten baya iyi geldi
Hayır kuzum ultrasonda duyduk sanırım biraz hastanenin cihazının ileri olmasıyla ilgili bunu duymakCanım kalp atışını vajinal ultrasonda mi duydunuz
Özele mi gittiniz canım ne güzel maşallah suphanallah inşallah darısı bana olsunHayır kuzum ultrasonda duyduk sanırım biraz hastanenin cihazının ileri olmasıyla ilgili bunu duymak
Çok sagol kuzum sen ne zaman gideceksin darısı sana olsun , kayserideyim memorial e gittik doktor duyamayız ama bebeği gördüm bi bakalım dedi Az da olsa duyduk şükür:)Özele mi gittiniz canım ne güzel maşallah suphanallah inşallah darısı bana olsunhangi ildesin
Tabi ki benimde aklımda ama malum korona var ve ilk bebekten insan tecrübeli olduğu için kaç haftalıkken kese görünür veya kalp atışı duyulur tahmini bunun bilinciyle ona göre gitmeyi düşündüm. Ters veya farklı bir durum yaşamadığım sürece.Valla benimki 4. Çocuk ama yine hep aklimda
Sat 13 ekim. Bu tarihe göre program 20 temmuz diyor. Ultrason ne der bilmiyorum.bizim doğum tarihler aynı sat ta aynı galiba ne zaman kan verdiniz kaç çıkmıştı
Hadi inşallah canımÇok sagol kuzum sen ne zaman gideceksin darısı sana olsun , kayserideyim memorial e gittik doktor duyamayız ama bebeği gördüm bi bakalım dedi Az da olsa duyduk şükür:)
Öncelikle Allah sabır versin kuzum, lekelenme insani korkutuyor ağrılar da korkutuyor ben de bi devlete bi özele şeklinde muayeneye gitmeyi düşünüyorum bence yarın git randevuna özele gidince 10 gün içinde ücretsiz tekrar gitme şansın oluyor haftaya tekrar gidersinHadi inşallah canımçok korkuyorum ben bu kaşık agrimdan düşük riskinden bugün acilde görüntüledik eşim biraz bekleyelim haftaya gidelim diyor ama yarın gitsem mi bilemedim özeldeki doktora randevu almıştım yarın için ama normalde özele gitmiyorum devlete gidiyorum. biraz karışık benimki bekleyeceğim galiba tam kalp atışını duyarız inşallah haftaya
Kuzum bana doktor falbiol kullanma çok yüksek dedi bir vitamin verdi devlet karşılamıyor her gün 1 tane ondan içiyorumKızlar bana dr demirim dusuk diye gyneferon verdi ben folik olarak da folbiol kullanıyordum ama baktım ki gynoferon da da 0,35 folik var dr a dedim bunda da var ben ayrica 5 mg kullanıyorum o zaman folbiolu bırak fazla gelir dedi . Özele gittiğim halde sormadan bisy demiyorlar kızlar kendi kendimizin doktoruyüz sanırım bi yerde . Allah sağlıklı sıhhatli gecirmemizi nasıp etsin inş
Çok şükür iyiyim kuzum bulantı ilacı iyi geldi , pazar gezmesi yaptık yürüyüş yaptim biraz da şimdi de dizi keyfi sen nasilsin nasi gidiyorKizlar napyrsunuz nasilsiniz
6. Haftaya girdigim an )Iyi aksamlar kızlar bir sorum olacakti sizlere ilk mide bulantılarınız ne zaman basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?