2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Olabilir canım bu hafta içinde gitmeyi dusunuyorum eşim iznini ayarlayabilirse çok sağol bilmiyordum ben ödeme olayını

Kabızlık bende de var bugunle beraber 3.gunde çıktım canım Allah yardımcın olsun ne yapalım ona göre mi beslenmek gerek gazimda var benim. Sebze de çok seviyorum ama gaz yapıyor öteki türlü de kabız valla sasirdim

Afedersiniz vajinada baskı ve sancı hic hissettiniz mi?
Yok kuzum sancılarım 5. Haftanın basında geçti
Olabilir canım bu hafta içinde gitmeyi dusunuyorum eşim iznini ayarlayabilirse çok sağol bilmiyordum ben ödeme olayını
Canım bana da doktorum dedi ücretsiz 9 gün gece ne kadar gelebilirsin gel yine bakalim daha güçlü duyalım hem ilk gebelilmis heyecanlı oluyor aileler dedi :)

Yok kuzum sancılarım 5. Haftanın basında geçti

Canım bana da doktorum dedi ücretsiz 9 gün gece ne kadar gelebilirsin gel yine bakalim daha güçlü duyalım hem ilk gebelilmis heyecanlı oluyor aileler dedi :)
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz

Merhaba güzel anne ve anne adaylari yardımcı olur musunuz gebelik için kan testi yaptırdım. 9.75 cikti nedir acaba

Eklentiler

• 20201115_192131.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 63
Sen de haber ver kuzum yarın gidince bir de ücret fazla geldiğinde sağlık uygulama tebliğine gore ayr intili fatura istiyorum deyin o zaman ücret düşebiliyor:) özellikle tahlillerde
Ücret önemli değil aslında bugün de gördük bebisimiz içimiz rahatladi ondann dedi eşim de. Ah şu korona olmasa. Bide çok arttı korkuyoruz bir kaparsak Allah korusun ilaç da zor. Ama gidince muhakkak paylaşırım canım merak etme cokk sağol

Arkadaşlarım 8. haftadayım, memelerim hafif dokununca acıyor ama çok hafif. ama bugün sanki azaldı gibi oyüzden korkuyorum geçmesin sancı diye bebeğimin kalbi mi durdu acaba diye. sizde nasıl oldu memeler hep mi acıdı yoksa ilerleyen günlerde azaldı mı??

Kuzum bazen bi idrar testine bile 200 lira istiyorlar o paralara kaç kere bebisimizigörürüz, ben de gebe kalmadan bir ay önce eşimle atlattım virüsü gerçekten çok zordu ama virüs icin verilen ilaçları içmeden atlattık şükür çok ağırdı ilaçlar

Allah'ım korusun canım çok geçmiş olsun yine de çok dikkt et

merhaba sağlıkla gelsin belirtileriniz neler acaba?

son adet tarihiniz ne
kaç günde bir adet oluyorsunuz
5 üstü gebelik var demek ama çok yeni gibi
reglime 3 gun var daha spiral takılıydı canim gecen ay cikarttirdim gebelik düşünüyorum 2. ci insallah 28 gunde bir regl oluyorum cok tedirginim insallah hamileyimdir. allahim isteyen herkese verdin canim kaset test yaptim silik cikti birde days comfort markali olandan yaptim silik cikti 10 dk sonunda gribim ilac kullanip kullanmamakta kararsiz kaldigim icin kan verdim sonuc bu

Bunlar senin için faydalı olabilir. Sata ve yumurtlamaya göre çıkması gereken kan da değer aralığı.. ileride tekrar yaparsan normal mi değil mi diye karışmasın aklın.

Eklentiler

• 11BAD302-321E-46CA-871C-9C36A7BE1BA7.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 52
  • AC66DBAE-12D3-4A5D-821C-38D6E85B075A.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…