- 4 Şubat 2021
- 961
- 1.318
- 63
Kuzum benim bebiş senden bir ay falan ilerde ya fazla fazla bacaklarını hareket ettirmeye başladı ondan da gaz azalmış olabilir inşallah senin minnoş da büyüdükçe azalcakEğer yedikleeine dikkat ettiğinde düzeliyorsa çok şanslısn cnm dikkat et
Bem o kdar seçiorm ve dikkat ediormki
Banamısın demior
Benimki uyuyor 10 dk sonra uyanıyor 6 yı da geçince yırtıyor artık kendini susturmak çok zorO zaman kolik olabilir. Benimki uykuya dalamadigi için yapıyor muhtemelen. Uzun Süreli ağlamasi da yok.
Yatırıyorum canım ama bağırmaya başladı mı hırsını alamıyor öyle de susmuyor anlayamadım bir türlüKarın üstu yatırıp durumunu izlemeyi denedin mi canim? Kolik bebeklere karın üstü yatmak iyi gelebiliyor. Eğer uykuya dalarsa sırt üstü çevirirsin. Ben uykuya dalana kadar yanında bekliyorum karın üstü biraz tehlikeli çünkü.
Anneme sırf meyve ve buğdaylı yaptırayım ben de aşırı mantıklıBen yedim gecen hafta azıcık aşure dayanamadımşaşırtıcı şekilde hiç gaz olmadı. İçinde baklagil azdı daha çok kuru meyve vardı
Ayyy inşallahKuzum benim bebiş senden bir ay falan ilerde ya fazla fazla bacaklarını hareket ettirmeye başladı ondan da gaz azalmış olabilir inşallah senin minnoş da büyüdükçe azalcak
Kızlar bişey soracam
Aranızda "chicco easyfıt" kanguru kullanan varmı?
Hediye geldide.. 40 günlüğüz acaba kullanılırmı şimdiden
Olabilir. Ben yogurt yiyince cok aagliyir benim kızım.cok severim yoğurdu doğduğundan beri çok az yedim.corbada da dahil olmak uzereBen de bi domates çorba bi yayla yapıyorum gaz olmasın diye inşallah yayladan değildir
Canım sen neden ekimin ilk haftası dönüyorsun . 32 haftalikken mi cikmistin izneAyyy inşallah
Ekimin ilk haftası işime dönüorm
umarm azalmş olur
Cnm baktm elbet.. Her ürün gibi memnun olanda olmayanda var..Chicco Easy Fıt Kanguru Black Nıght - Fiyatı, Yorumları
Chicco Easy Fıt Kanguru Black Nıght yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yorumlarda uygun degl diyenler olms baktnz mi?
Evet cnm malesef.. Benm gebeliğim cok kötü ve riskli geçti ondan öyle olduCanım sen neden ekimin ilk haftası dönüyorsun . 32 haftalikken mi cikmistin izne
Ergonomik olup olmadığına bakmak lazım kangurunun . Bu arada kirkimiz da çıktı sizin de bizim de hayırlı olsunCnm baktm elbet.. Her ürün gibi memnun olanda olmayanda var..
Yenidoğanda kullananda kullanamayp 3 aylık kullanda cok
Dedim belki bizim kızlaedan kullanan varsa daha net bilgi alırım
Evet cnm malesef.. Benm gebeliğim cok kötü ve riskli geçti ondan öyle oldu
Aslında 60 küsür yıllık iznimde var ama bakalm duruma göre.. İzin almak zor oluor bizde
Cocuk norologu var mı sehrinizde. Varsa cocuk norologu görmeli bence de . Bu tür durumlarda tedbir açısından konuyla en ilgili doktorun değerlendirmesi doğru oluyorGünaydın canlar benim cadı boynunu sola ayın 11 de yan yatırdı açmadan yarim saat öyle kaldı acile gittik tepki veriyor sıkıntı yok ama dr götür dediler çocuk dr gittik ultrasonla bakıldı kasları esitmis şükür bisey yok hiç takma dedi 15 gün oldu perşembe buseferde saga kitledi 1 saat falan kaldı öyle ağlama yok aksine neseli agucuklar yapıyor sonra acıliyo boynu hic birsey yok hafif hafif tutmayada başladık ellerinden tutunca ayağa kalkmak nerdeyse kaslarıda reflekslerinde iyi
nörolojiye gotur diyolar başına böyle bisey gelen varmı varsa en iyi hangi bölüm bakar
2 sine randevu aldım en erken o gündüCocuk norologu var mı sehrinizde. Varsa cocuk norologu görmeli bence de . Bu tür durumlarda tedbir açısından konuyla en ilgili doktorun değerlendirmesi doğru oluyor
Hayırlı olsn cnm benimErgonomik olup olmadığına bakmak lazım kangurunun . Bu arada kirkimiz da çıktı sizin de bizim de hayırlı olsun
Gazı da çıksın diye yüzüstü koyuyorum ama çok kısa duruyor tabii ağlıyor. Dizlerimi kıvırıp oturtuyorum yuzyuze bakmış oluyoruz . Ellerini ayaklarını birleştirip acıyorum. Bacaklarını karnına çekip uzatıyorum. Konuşuyorum hem çok hoşuna gidiyor. Doğaçlama takılıyoruzAnneler,bebişlere ne egzersizler yaptırıyorsunuz? Hiç oyuncakla oynatabiliyor musunuz? Bizim bebiş hiç hoşlanmıyor egzersiz yapmaktan,doktorun yapın dediği,ellerinden tutup kaldırma hareketini sevmiyor. Yüzü koyun yatırdığımızda da ağlıyor. Zaten genelde ağladığı için pek çalışma yapamıyoruz.
Elinden tutup kaldırıyoruz, kolları saga sola yukarı aşağı hareket ettiriyoruz, bacakları da bisiklet sürer gibi yapıyoruz, yüzüstü pek sevmiyor kalkmaya çalışıyor o ara sırtına biraz masaj falan yapılıyor. Konuşulmasını çok seviyor, dinleyip gülüyorAnneler,bebişlere ne egzersizler yaptırıyorsunuz? Hiç oyuncakla oynatabiliyor musunuz? Bizim bebiş hiç hoşlanmıyor egzersiz yapmaktan,doktorun yapın dediği,ellerinden tutup kaldırma hareketini sevmiyor. Yüzü koyun yatırdığımızda da ağlıyor. Zaten genelde ağladığı için pek çalışma yapamıyoruz.
Allah şifa versin, en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallah. Bu durumda bebekle ilgilenmek de zor olur, hastayken yatıp dinlenmek ister insan, Allah yardımcınız olsun canım. Bağışıklığını güçlendirecek şeyler yemeye çalışSelam kızlar. 9 gündür korona ile mücadele ediyoruz ailecek. Son 4 gün diye kendimi teselli ediyorum. Lohusaliktan sonra ne zormuş covid olmak. Bagisikligim sıfır. Kanım yerlerdeaman dikkat edin. Bünye zayifken bu hastalık çok zor oluyor.. hergün iyilesecem gözüyle bakıyorum gene ayniyim. Bıktım artık halsizlikten kusmaktan oksurmekten. Kimin duasi kabul olur belli olmaz. Dua eder misiniz anneler bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?