2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızımın gittiği kreş ve gündüz bakimevinde 3.5 aylık bir bebek vardı. 7 8 aylık cok bebek var. Hatta bir gün kızımı beklerken serviste bekleyen 10 aylık bir bebek öğretmenini gördü asla durmadı serviste illa onun kucağına gidecekmiş öğretmen kucağına aldı da sakinledi . Kreş seçerken oraya daha önce gidenlerden bilgi alabilirsin. Bakimverenle tanış mutlaka ve ona sor mesela yanlış bir davranışta nasıl tepki veriyorlar . Ödül cezaya bakışları nasıl. Oryantasyon sürecini nasıl yürütüyorlar. Sınıf kaç kişilik. Bahçesi var mı nasıl. Ne tarz etkinlikler yapıyorlar. Mesela bizim kreste o yas grubuna da İngilizce dersi var . Gidip görüş hepsiyle zaten anlarsın tavırlarından. Bir de çok uygunmus yaşadığın yerde fiyatlar Biz bu sene 1900 kadar vereceğiz tam güne. Sizin saatler yarim gün oluyor . Daha da uyguna gelir size

1 saat önce kabus gibiydi. Sağ mememi emzirirken, sağ kolumun arkasındaki 1,5 litrelik açılmamış pet şişe yüzüne düştü. Çok yüksek değildi yani devrildi diyim. Alnının yanına dudağının yanına mı geldi anlamadım. Baktık durduk şişlik yok kafasında. Ağzının yanı bi çizilmiş kapaktan dolayı sanırım. Hemen doktoru aradık yarım saat geçtiyse sorun yok uyutabilirsiniz dedi. Zaten doktora ulaşmamız 45 dk yı buldu ben uyutmadım iki gülüştük kontrol ettm hep o ara. Kusması yok 3 kez üst üste kusarsa fışkırır tarzda götürürsünüz dedi. Bi ufak ağladı ama sonra emmeye devam etti kuzum. Çok korktum bende oturdum ağladım. Sakınan göze çöp batıyor yemin ederim.

Aynen buna sükür tabi ama ona daha cok üzülüyorum uykusuz kalmasına insallah bir an önce bir düzene gireriz. Evet saril saril akan sütüm resmen gitti. Ama akisina biraktim artik ben de hem emziririm hem mama veririm ac birakamam bebegimi. Hayirlisi olsun hakkimizda canim canlari sagolsun

Gecmis olsun canim Rabbim korumus. Insan herseyden endiseleniyor annelik ne zormus bana uzaktan cok kolay gelirdi.

Gecmis olsun. Oluyor böyle kazalar Allah beterinden saklasın

Geçmiş olsun canım Allah'ın izniyle hiç bir şey olmaz. Bebislerimiz çok güçlü emin ol

Kızlar kilolarınızdan ne haber benim hep kaldı hatta alıyorum. Sezaryen göbeği nasıl gider
Adette olamadım normali nedir bilmiyorum ne zaman adet olunuyor? Bizim tedaviyle oldu diye korunmuyoruzda inşallah bir kaza çıkmaz. En azından şimdilik, yoksa ikinciyi istiyoruz çok ara vermeden

Yaaa çok iyi o zaman benim oğlan yalnız olmaz bakımevinde. Sosyallik ve dil gelişimini desteklemesi açısından bakımevi daha avantajlı geliyor. İngilizce de olsa süper olur ama burda sanmıyorum öyle bir eğitim vereceklerini. Tam emekleme çağında oluyor. Ek gıda verilmesi de çok avantajlı olacak. Mama da içiyor zaten. Beslenme konusunda sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Fiyatlarda da yarım gün bin tl civarında burda. Tam gün 2000 tl olabilir. Servis falan olmayacak ben bırakacağım alacağım o zaman daha uygun fiyat olabilir Anlattıkların içimi rahatlattı çok teşekkür ederim

Bebişi diş çıkaran var mı ? Benim oğluş diş çıkarıyor maşallah oğluşa 3-4 gündür salyası akıyordu ağzından. Diş doktoru teyzesi de onayladı. Erken ama bebeğin gelişimi iyi çıkabilir. Masaj yap diş değilse de şişlikler iner dedi

Sadece 10 kilo gitti 5 kg kaldı helede göbeğim koca teyzelerin göbeği gibi fingir figür oynuyor bende daha 5 gün önce ilk adetimi oldum kanalların açık artık tehlike canları çalar çok.duyduk birincisi tedaviyle ikincisi normal olan haberin olsun dikkat edin

İki çocuk arasında ne kadar ara vermeyi düşünüyorsunuz

Kızlar bir kaç gündür grip gibi hastayım sütüm çok boldu ama şu an çok azaldi gribin geçince çoğalır mi acaba ya

Ayni durumdayim gece de duzgun uyumuyo gunduz de..bi rahatszlgi mi vardir dusunup duruyorum kbb ye faln mi gotursem nerde neyi var bilemyorm da
Onceki mamaniz neydi?

Rica ederim. İnşallah gönlünüze göre bir yer bulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…