Eşime; hazır mısın ikinci kez baba olmaya dedim, hazırmış Neyse ki hamile değilmişim canım gerçi heveslenmiştim, heyecanlanmıştım bir günlüğüne ama neyse erteleyelim biraz daha
Ooo kıyamam minnakaa.
Bir yerde okumuştum,organik kekik yağı aldım. Sağa sola damlatıp koklatıyorum devamlı. Antiseptik özelliği varmış aklınızda bulunsun,normal zamanlarda korunma amaçlı kullanabilirsiniz. Tez zamanda şifa bulsun,bol bol öpüp kokla annesi
Ooo kıyamam minnakaa.
Bir yerde okumuştum,organik kekik yağı aldım. Sağa sola damlatıp koklatıyorum devamlı. Antiseptik özelliği varmış aklınızda bulunsun,normal zamanlarda korunma amaçlı kullanabilirsiniz. Tez zamanda şifa bulsun,bol bol öpüp kokla annesi
Günaydın kızlar bebişim tek gözü kanlandi yarın kontrole götürecektik 6 ay birtürlü gidememiştik gozude sorarim artık şimdilik sütle sildim keyfi yerinde ama cadının ay sonu yeni ek gıda listesi yapcam şimdilik tek öğün ve bir yemek kaşığı kadar veriyorum şubat sonu iki ogune cıkarcam
Günaydın kızlar bebişim tek gözü kanlandi yarın kontrole götürecektik 6 ay birtürlü gidememiştik gozude sorarim artık şimdilik sütle sildim keyfi yerinde ama cadının ay sonu yeni ek gıda listesi yapcam şimdilik tek öğün ve bir yemek kaşığı kadar veriyorum şubat sonu iki ogune cıkarcam
bizimde 2 hafta önce o şekilde oldu cnm.. sabah uyandımki kanlı ben şoık..
öğlene doğruda akmaya başlamış
damar tıkanıklığı başladı 3 ay tedavi
umarım sizde önemli bi durum yoktur geçicidir
Biz nasıl olalım,yorgun ve koşuşturma içindeyim ama bebekliğimizin tadını çıkarmaya çalışıyorum bir yandan. Herşeye yetişen havalı instagram annelerine bakıyorum bir de aynaya bizim evde işler karışık
Oo maşallah kuzuya. Biz de yeni başladık ek gıdaya,muhteşem kakalarla tanıştım bizimki bir kaç gün yapmıyor sonra kombo üçlü dörtlü yapıyor.
Son zamanlarda çok atarlı giderli benimkide ama hiç öyle ayağa kalkası falan yok.Anca bağırıp çağırıyor
bizimde 2 hafta önce o şekilde oldu cnm.. sabah uyandımki kanlı ben şoık..
öğlene doğruda akmaya başlamış
damar tıkanıklığı başladı 3 ay tedavi
umarım sizde önemli bi durum yoktur geçicidir
Bizim kanlandi doğumdan sonra o gözü zaten hep capaklaniyordu besbucuk ayda geçmişti göz doktoruna götürmüştük göz yaşı pınarları açık demişti inşallah bisey çıkmaz siz nasıl oldunuz masajın cok faydası var