2021 Temmuz ayı transfer olanlar birlikte bekleyelim❤️

Dün 10. Günümdü erken gebelik testi yaptım aşırı silik çıktı varla yok arasında belki yok ben görmek istediğim için görüyorum :(( yarin kan testi günüm hiç heyecanım hevesim kalmadı gidesim bile yok :(

Eklentiler

• IMG_20210809_082409.webp
    IMG_20210809_082409.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 37
Dün 10. Günümdü erken gebelik testi yaptım aşırı silik çıktı varla yok arasında belki yok ben görmek istediğim için görüyorum :KK43:( yarin kan testi günüm hiç heyecanım hevesim kalmadı gidesim bile yok :KK43:
Hayırlısı olsun canım 2gun sonra tekrarla testini hatta kan ver direk daha net belli olur sonucun Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🙇‍♀️

Hayırlısı olsun canım 2gun sonra tekrarla testini hatta kan ver direk daha net belli olur sonucun Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🙇‍♀️
Canim yarın zaten yarın kan testi günüm 11 inde teste çağırmışlardı ama ne gidesim var he heves ne heyecan. Allah isteyem herkese nasip etsin insallah

Amin canım yarın ola hayrola Allah yardımcımız olsun🙇‍♀️🙇‍♀️yarın hayırlı haberlerini aliriz insalalh🙇‍♀️
Canim doktorum sehir dışına çıkacakmış gel yapalim testini dedi dün. 14.6 çıktı değerim :((( cok düşükmüş cuma tekrar test istediler ama pek umitli konuşmadi insallah cuma artar kimyasal degildir :((

Canim doktorum sehir dışına çıkacakmış gel yapalim testini dedi dün. 14.6 çıktı değerim :KK43:(( cok düşükmüş cuma tekrar test istediler ama pek umitli konuşmadi insallah cuma artar kimyasal degildir :KK43:(
Sonuçta sıfır cikmamamis belki geç dollenmistir umudunu kırma hemen cuma bir bakmışsın kat kat artmış Allah büyük sen dinlen yememe dikkat et sitres yapma canım Allah yardımcın olsun🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️

İdrarda bazen hemen pozitif göstermiyor canım. Şimdiki durum nedir sende? Benim pozitif canım normalde bugun yapmam gereken idrar testini ben geçtiğimiz pazartesi günü yaptım ve çok şükür pozitifti çarsamba günü de kan vermiştim ondada çıktı şimdi haftaya çarsambayı bekliyorum tekrar kan vericem 😍
Merhaba benimde şu an kahverengi lekelnmdm var ve bugun öğlen birde transfer oldum aglıyorum bi saattır araştırıyorum da szi gördüm sizdede mi böle olmuştu :((

Merhaba benimde şu an kahverengi lekelnmdm var ve bugun öğlen birde transfer oldum aglıyorum bi saattır araştırıyorum da szi gördüm sizdede mi böle olmuştu :KK43:(
Canım daha bugun tranfer olmuşsun bence çok normal rahim işlem görüyor sonuçta benimde transfer gecesi olmuştu peçeteyle sildiğimde hatta çok korktum eşime bile soylemedim ama umudumu da yitirmedim gayet normalmiş. Sakın üzülme sabırla bekle canım. Hatta sana sunu soyliyim daha kimseye soylemedim bunu transfer günü idrara sıkısık gidiyoruz ya transfer sonrası ben hemen lavaboya çıktım peçeteyle silerken kan geldi taze kandı hemde ama içimi karartmadım sonuçta işlem gördü sende içini karartma canım kanaman olmadıgı sürece normal

Canım daha bugun tranfer olmuşsun bence çok normal rahim işlem görüyor sonuçta benimde transfer gecesi olmuştu peçeteyle sildiğimde hatta çok korktum eşime bile soylemedim ama umudumu da yitirmedim gayet normalmiş. Sakın üzülme sabırla bekle canım. Hatta sana sunu soyliyim daha kimseye soylemedim bunu transfer günü idrara sıkısık gidiyoruz ya transfer sonrası ben hemen lavaboya çıktım peçeteyle silerken kan geldi taze kandı hemde ama içimi karartmadım sonuçta işlem gördü sende içini karartma canım kanaman olmadıgı sürece normal
Allah senden razı olsun kuzum içime su serptin🙏😭 çok üzülüyordum kaç saattir bide ğstüne kasık agrımda var :(( bu ara da çokk sevindim bebişlerin sana tutunmuş kuzum hayırlısıyla saglıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim 🌸 Darısı bana inşallah:😻 bide kasık agrısıda normal mi sence

Bence normal canım yanlış bilgide vermek istemiyorum taze transfer mi yoksa dondurulmuş mu kaçıncı gün transferi ve kaç tane bayagı soru sordum 🤣 benim sadece 1 tanesi tuttu onada şükür üzülmedim ama hakkımızda hayırlı olan 1 tane imiş demek ki. İnşallah sende bu duyguyu tadıcaksın canım

Back
X