- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
Beeeeen 4 senedir uğraşıyorum inşallah herkesin istediği hayırlı haber gelir@korfezida 23 eylül
@eylulyorgunu--9ekim
@xy35
@Cizi22 13 ekim
@RBA18
T tokalak --18ekim
@P212 20 ekim
@Coco_Loco 21 ekim
@Asisya 22 ekim
@Sinoplu17--22ekim
@Ojej 22 ekim
@bitkiselhayat 22 ekim
Derinvebebekleri 23 ekim
@izmirlibjkkartal 24 ekim
@haveaniceday 24
ekim
@Menekse moru 24 ekim
Hadi yaaa 26 ekim
@Maviyiseven 27 ekim
@jnci--28ekim
@Tubaa9533 28 ekim
@GaardennRosee 28 ekim
@Aygolge 10 kasım
Tweety22 12 kasım
@Nosking--13 kasım
@Annehayalim 30 kasım
İnşallah hamileyiz demeyi nasip etsin hayırlı olsun hepimize
İnşaAllah bu topik sana da hayırlı gelirde 4 senenin emeğini alırsın hoş geldin aramıza batının söylersen seni de eklerimBeeeeen 4 senedir uğraşıyorum inşallah herkesin istediği hayırlı haber gelir
Canım ben 2018 de düşük yaptım ognden sonra sürekli uğraşıyorum hala bir sonuç yok sanırım artık ben de takıntı oldu sadece sen delisin merak etme hoş geldin bu arada batını söylersen seni de eklerimMerhaba kizlar, hamile kalmak istediginize ne zaman karar verdiniz? Bu konulari düsünmeye basladiginizda su sene su aylar güzel olur gibi hayalleriniz var miydi? Benmi cok planci davraniyorum bilemedim :)
Suan düsünmüyoruz, hamilelik insallah 2021 yaz zamani olsun diye geciriyorum icimden. Bazen simdiden bile cok takinti yapiyormusum gibi hissediyorum ve korkuyorum acikcasi.. oyüzden icimi rahatlatmaya geldim canim tek ben böyle degilimdir umarim, aylar öncesi söyle olsun böyle olsun diye düsünen.Canım ben 2018 de düşük yaptım ognden sonra sürekli uğraşıyorum hala bir sonuç yok sanırım artık ben de takıntı oldu sadece sen delisin merak etme hoş geldin bu arada batını söylersen seni de eklerim
Yok herkes as ynı durum da merak etme canım herkesin gönlündekini versin Allah inşallah biran önce aramadan bekletmedenSuan düsünmüyoruz, hamilelik insallah 2021 yaz zamani olsun diye geciriyorum icimden. Bazen simdiden bile cok takinti yapiyormusum gibi hissediyorum ve korkuyorum acikcasi.. oyüzden icimi rahatlatmaya geldim canim tek ben böyle degilimdir umarim, aylar öncesi söyle olsun böyle olsun diye düsünen.
Insallah isteyen kimsenin kucagini bos birakmasinYok herkes as ynı durum da merak etme canım herkesin gönlündekini versin Allah inşallah biran önce aramadan bekletmeden
golge bile yoktu insallah cikarBiraz daha bekle bakalım kuzum bir kaç gün daha çıkar o zamana kadar ne oldugu
Amin inşallah canımInsallah isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin
İnşaAllah canım sana sürpriz olurgolge bile yoktu insallah cikar
Hoş geldin canım ekliyorum aminnnnnBenide eklermisiniz inşallah hepimiz hamiş girerz 11 aydır deniyorum olmuyor bugün bat ama daha adet olmadım
@korfezida 23 eylül
@eylulyorgunu--9ekim
@xy35
@Cizi22 13 ekim
@RBA18
T tokalak --18ekim
@P212 20 ekim
@Coco_Loco 21
ekim
Luna277 21 ekim
@Asisya 22 ekim
@Sinoplu17--22ekim
@Ojej 22 ekim
@bitkiselhayat 22 ekim
Derinvebebekleri 23 ekim
@izmirlibjkkartal 24 ekim
@haveaniceday 24
ekim
@Menekse moru 24 ekim
Hadi yaaa 26 ekim
@Maviyiseven 27 ekim
@jnci--28ekim
@Tubaa9533 28 ekim
@GaardennRosee 28 ekim
@TuseSU 8 kasım
@Aygolge 10 kasım
Tweety22 12 kasım
@Nosking--13 kasım
@Annehayalim 30 kasım
İnşallah hamileyiz demeyi nasip etsin hayırlı olsun hepimize
Bnde olmadım bugun yarin olmam lazım umarim bebiş vardır bu ay tüm isteyenlerin karnindaBenide eklermisiniz inşallah hepimiz hamiş girerz 11 aydır deniyorum olmuyor bugün bat ama daha adet olmadım
Tamam canım sen diger ay için haber verirsinAblacım beni bu ay siler misin ben yumurtlamiyorum bu ay imkansız çünkü hiç ne yumurtalarım gelişmiş göremedi nede catlamis bı sonraki ay klomene başlayınca yazarsın
İnşallahTamam canım sen diger ay için haber verirsin
Hayırlı olsn bat ne zamndıKizlar merhababen gebeyimmmmm sanirimmmmmmm erken gebelik testi aldim bugun yaptim az önce daha oncekiler negatif cikmisti bugun bat tarihim
2020 grubunda dolu var (=Başka hamile olan yok mu bu ay ben mi kaçırdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?