Gebeliğe Hazırlık 2021'e hamile girmek isteyenler buyurun sayfamıza

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beeeeen 4 senedir uğraşıyorum inşallah herkesin istediği hayırlı haber gelir

Merhaba kizlar, hamile kalmak istediginize ne zaman karar verdiniz? Bu konulari düsünmeye basladiginizda su sene su aylar güzel olur gibi hayalleriniz var miydi? Benmi cok planci davraniyorum bilemedim :)
Canım ben 2018 de düşük yaptım ognden sonra sürekli uğraşıyorum hala bir sonuç yok sanırım artık ben de takıntı oldu sadece sen delisin merak etme hoş geldin bu arada batını söylersen seni de eklerim

Suan düsünmüyoruz, hamilelik insallah 2021 yaz zamani olsun diye geciriyorum icimden. Bazen simdiden bile cok takinti yapiyormusum gibi hissediyorum ve korkuyorum acikcasi.. oyüzden icimi rahatlatmaya geldim canim tek ben böyle degilimdir umarim, aylar öncesi söyle olsun böyle olsun diye düsünen.

Yok herkes as ynı durum da merak etme canım herkesin gönlündekini versin Allah inşallah biran önce aramadan bekletmeden

Ablacım beni bu ay siler misin ben yumurtlamiyorum bu ay imkansız çünkü hiç ne yumurtalarım gelişmiş göremedi nede catlamis bı sonraki ay klomene başlayınca yazarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…