Gebeliğe Hazırlık 2021'e hamile girmek isteyenler buyurun sayfamıza

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
H
Teşekkürler
22 23 ekimdi
Maşallh darısı bana ve tüm ısteyenlere bişey sormak ıstıyrm ben 34 ve 40 gun arası adet oluyrm bu ayn 30 bat dıye duşünyrm bir hafta kaldı yumurtlma olmuş mıdur yoksa hala duzenli ilşki devam mı etsn bunkadar gec catlar mı bı fıkrn var mı

Ilac kullanmana gore değişir yumurtlaman normalde ben 2 kez yumurtlardim 13 u gibi bu ay 1 ekimde oldum ilac sonrasi hemen =) o yüzden ilacli ise farkli durumlar soz konusu yumurtladiginda anlarsin yapiskan sıvıdan islanmandan

Ilac kullanmana gore değişir yumurtlaman normalde ben 2 kez yumurtlardim 13 u gibi bu ay 1 ekimde oldum ilac sonrasi hemen =) o yüzden ilacli ise farkli durumlar soz konusu yumurtladiginda anlarsin yapiskan sıvıdan islanmandan
Ay hiç bilmyrm bende hep akıntı var ,ilk kızımda ovu kullandm bunda kullanmadm bakalm olucak mı bu ay duzenli deniyrz

Kizlar merhaba ben gebeyimmmmm sanirimmmmmmm erken gebelik testi aldim bugun yaptim az önce daha oncekiler negatif cikmisti bugun bat tarihim
Benim de bugün çok güzel net çıkmış benim çok çok silik çıkıyor korkuyorum.. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)

Benim çok silik ikinci çizgi çıkıyor.. bat bugün.. Muhtemelen kimyasal çünkü her seferinde daha da silikleşti gibi. Pazartesi kahverengi lekelenme oldu.. Cumartesi doktora gidicem..

Bata 6 gün kaldı Allahtan umut kesilmez ama ben çok yoruldum.

Ekler misiniz bat 14 Kasım
Aslında 16 Kasım dı ama reglim düzene girdiği için artık kısa sürüyor bu yüzden 14 Kasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…