Maşallh darısı bana ve tüm ısteyenlere bişey sormak ıstıyrm ben 34 ve 40 gun arası adet oluyrm bu ayn 30 bat dıye duşünyrm bir hafta kaldı yumurtlma olmuş mıdur yoksa hala duzenli ilşki devam mı etsn bunkadar gec catlar mı bı fıkrn var mıTeşekkürler
22 23 ekimdi
Ne sevndm o grubu kaçrdm sanırm ben nerde ki2020 grubunda dolu var (=
Ilac kullanmana gore değişir yumurtlaman normalde ben 2 kez yumurtlardim 13 u gibi bu ay 1 ekimde oldum ilac sonrasi hemen =) o yüzden ilacli ise farkli durumlar soz konusu yumurtladiginda anlarsin yapiskan sıvıdan islanmandanH
Maşallh darısı bana ve tüm ısteyenlere bişey sormak ıstıyrm ben 34 ve 40 gun arası adet oluyrm bu ayn 30 bat dıye duşünyrm bir hafta kaldı yumurtlma olmuş mıdur yoksa hala duzenli ilşki devam mı etsn bunkadar gec catlar mı bı fıkrn var mı
Ay hiç bilmyrm bende hep akıntı var ,ilk kızımda ovu kullandm bunda kullanmadm bakalm olucak mı bu ay duzenli deniyrzIlac kullanmana gore değişir yumurtlaman normalde ben 2 kez yumurtlardim 13 u gibi bu ay 1 ekimde oldum ilac sonrasi hemen =) o yüzden ilacli ise farkli durumlar soz konusu yumurtladiginda anlarsin yapiskan sıvıdan islanmandan
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsinKizlar merhababen gebeyimmmmm sanirimmmmmmm erken gebelik testi aldim bugun yaptim az önce daha oncekiler negatif cikmisti bugun bat tarihim
Insallah olur canimAy hiç bilmyrm bende hep akıntı var ,ilk kızımda ovu kullandm bunda kullanmadm bakalm olucak mı bu ay duzenli deniyrz
Amin canim cok tsk ederim darisi hepinizeHayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin
Benim de bugün çok güzel net çıkmış benim çok çok silik çıkıyorKizlar merhababen gebeyimmmmm sanirimmmmmmm erken gebelik testi aldim bugun yaptim az önce daha oncekiler negatif cikmisti bugun bat tarihim
Benim çok silik ikinci çizgi çıkıyor.. bat bugün.. Muhtemelen kimyasal çünkü her seferinde daha da silikleşti gibi. Pazartesi kahverengi lekelenme oldu.. Cumartesi doktora gidicem..@korfezida 23 eylül
@eylulyorgunu--9ekim
@xy35
@Cizi22 13 ekim
@RBA18
@tokalak--18ekim
@P212 20 ekim
@Coco_Loco 21
ekim
@dryakbas 21 ekim
@Asisya 22 ekim
@Sinoplu17--22ekim
@Ojej 22 ekim
B bitkiselhayat 22 ekim
Derinvebebekleri 23 ekim
@izmirlibjkkartal 24 ekim
@haveaniceday 24
ekim
@Menekse moru 24 ekim
Hadi yaaa 26 ekim
@Maviyiseven 27 ekim
@jnci--28ekim
@Tubaa9533 28 ekim
@TuseSU 8 kasım
Aygolge 10 kasım
Tweety22 12 kasım
@Nosking--13 kasım
Annehayalim 30 kasım
İnşallah hamileyiz demeyi nasip etsin hayırlı olsun hepimize
Amin kuzum cisle alakalı olabilir skma canınıBenim de bugün çok güzel net çıkmış benim çok çok silik çıkıyorkorkuyorum.. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)
Hayırlı olsun simdidenGeçen ay kürtaj oldum boş gebelikten suan adetim bitti yumurtlama gördüm
Ayyy çok sevindim Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bize de dus et canımKizlar merhababen gebeyimmmmm sanirimmmmmmm erken gebelik testi aldim bugun yaptim az önce daha oncekiler negatif cikmisti bugun bat tarihim
Hadi inşallah hayırlı gelsin sana da bu topikGeçen ay kürtaj oldum boş gebelikten suan adetim bitti yumurtlama gördüm
Ekliyorum canım hoş geldinEkler misiniz bat 14 Kasım
Aslında 16 Kasım dı ama reglim düzene girdiği için artık kısa sürüyor bu yüzden 14 Kasım
Canım seni de o zaman hamiş diye etiketleyim miBenim çok silik ikinci çizgi çıkıyor.. bat bugün.. Muhtemelen kimyasal çünkü her seferinde daha da silikleşti gibi. Pazartesi kahverengi lekelenme oldu.. Cumartesi doktora gidicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?