Gebeliğe Hazırlık 2021'e hamile girmek isteyenler buyurun sayfamıza

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benide ekler misiniz 5 ekimde düşük yaptım inşallah bu kervana bende katılırım tahmini bat 10 kasım bu ay olmasada belki bı dahakilere

Keşke ama kan testinde çıkardı sanırım.
Bir de benim gibi ilk aydan tutmaz diyenlere şunu diyeyim, doktorum bi sağlıklı yumurta ve sperme bakar moral bozmadan devam dedi :)
Canım o hiç belli olmaz bakarsın bebişin sonradan görünür annesine hadi hayırlısı olsun hakkında ilk aydan tutmaz diye bir şey yok sonuçta bu bir mucize ve Allah h istedikten sonra ilk gecedede olur haberdar et bizi gelişmeden

Benide ekler misiniz 5 ekimde düşük yaptım inşallah bu kervana bende katılırım tahmini bat 10 kasım bu ay olmasada belki bı dahakilere
Öncelikle hoş geldin ve geçmiş olsun inşallah bu topik sana hayırlı gelirde öbür ay hamilelik haberini verirsin

Kızlar bugünkü ovu testim bu acaba pik olmuş mu daha mı koyu olmalı
Bu testim adetten sonra ki 9.günümün yani bugünün testi

Eklentiler

• 16030326396653589980396572582879.webp
    52,5 KB · Görüntüleme: 29
Ayyy çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah dua et bizede canım bir de belirtilerini yazarsan sevinirim
Amin canım. Çok bir belirtim yoktu farklı olarak sadece ovulasyon gününden sonra 3-4 gün kasıkta seyirme oldu birde göğüslerim hassaslaştı dokundukça acıyordu normalde göğüs hassasiyetim hiç olmaz.

Anladım canım tekrardan gözün aydın

Merhaba kizlar, hamile kalmak istediginize ne zaman karar verdiniz? Bu konulari düsünmeye basladiginizda su sene su aylar güzel olur gibi hayalleriniz var miydi? Benmi cok planci davraniyorum bilemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…