hayir yok hic bisey ne adet bwlirtisi ne hamilelik gibi .. gecen ay 10 gun gecmisti adet oldum duzensizligim var bakalim bu ay nolcak biraz daha beklemem lazim@korfezida
@Tubaa9533
@eylulyorgunu
Minicikpandam
Cizi22
RBA18 kızlar bat tarihlerini geçmiş var mı bebek durumunuz nedir
T tokalak canım batın Yarın mış var mı belirtin
Ben hamileyim canım@korfezida
@Tubaa9533
@eylulyorgunu
Minicikpandam
Cizi22
RBA18 kızlar bat tarihlerini geçmiş var mı bebek durumunuz nedir
T tokalak canım batın Yarın mış var mı belirtin
Keşke ama kan testinde çıkardı sanırım.İnşaAllah geç döllenmedir seni de hamile olarak ekleriz
Hadi inşallah hayırlısı olsunhayir yok hic bisey ne adet bwlirtisi ne hamilelik gibi .. gecen ay 10 gun gecmisti adet oldum duzensizligim var bakalim bu ay nolcak biraz daha beklemem lazim
Ayyy çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah dua et bizede canım bir de belirtilerini yazarsan sevinirimBen hamileyim canımDarısı tüm isteyenlerin başına inşallah
Canım o hiç belli olmaz bakarsın bebişin sonradan görünür annesine hadi hayırlısı olsun hakkında ilk aydan tutmaz diye bir şey yok sonuçta bu bir mucize ve Allah h istedikten sonra ilk gecedede olur haberdar et bizi gelişmedenKeşke ama kan testinde çıkardı sanırım.
Bir de benim gibi ilk aydan tutmaz diyenlere şunu diyeyim, doktorum bi sağlıklı yumurta ve sperme bakar moral bozmadan devam dedi :)
Öncelikle hoş geldin ve geçmiş olsun inşallah bu topik sana hayırlı gelirde öbür ay hamilelik haberini verirsinBenide ekler misiniz 5 ekimde düşük yaptım inşallah bu kervana bende katılırım tahmini bat 10 kasım bu ay olmasada belki bı dahakilere
Ay inşallah inan tek dileğim buÖncelikle hoş geldin ve geçmiş olsun inşallah bu topik sana hayırlı gelirde öbür ay hamilelik haberini verirsin
Tabiki canım hoş geldin ekliyorum seni22 Ekim bat tarihim beni de ekleyebilir misiniz?
Amin canım inşallahAy inşallah inan tek dileğim buçok teşekkür ederim Allah hepimize hayırlısını versin tez vakitte
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsinCanım hamileyimçok yeni Rabbim sizlere de en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah sizlerde bana dua edin nolur
Amin canım. Çok bir belirtim yoktu farklı olarak sadece ovulasyon gününden sonra 3-4 gün kasıkta seyirme oldu birde göğüslerim hassaslaştı dokundukça acıyordu normalde göğüs hassasiyetim hiç olmaz.Ayyy çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah dua et bizede canım bir de belirtilerini yazarsan sevinirim
Anladım canım tekrardan gözün aydınAmin canım. Çok bir belirtim yoktu farklı olarak sadece ovulasyon gününden sonra 3-4 gün kasıkta seyirme oldu birde göğüslerim hassaslaştı dokundukça acıyordu normalde göğüs hassasiyetim hiç olmaz.
Sağol canım inşallahHayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin
bugun test yaptim 2.gun bugun hic bisey cikmadi galiba yine yokHadi inşallah hayırlısı olsun
Biraz daha bekle bakalım kuzum bir kaç gün daha çıkar o zamana kadar ne oldugubugun test yaptim 2.gun bugun hic bisey cikmadi galiba yine yok
Beni de ekler misiniz 8 KasımKızlar bat ını yazmayı unuttukları varsa tekrar bana yazabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?