- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.074
- 133
- 30
@korfezida
Tubaasare
@eylulyorgunu
Minicikpandam
Cizi22
@RBA18 kızlar bat tarihlerini geçmiş var mı bebek durumunuz nedir
@tokalak canım batın Yarın mış var mı belirtin
28 ekim bat cnm@korfezida
Tubaasare
@eylulyorgunu
Minicikpandam
Cizi22
Ben kan testi yaptırdım tam bat gününde ama bebek çıkmadı, sanırım psikolojik 5 gün geçti hala regl olmadım.@korfezida
Tubaasare
@eylulyorgunu
Minicikpandam
Cizi22
Tebrik ederim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım hamileyimçok yeni Rabbim sizlere de en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah sizlerde bana dua edin nolur
İnşallah canımTebrik ederim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım benim çok sevindim Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım hamileyimçok yeni Rabbim sizlere de en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah sizlerde bana dua edin nolur
Tamam canım inşallah güzel haberlerini alırız28 ekim bat cnm
Sağol canım inşallahCanım benim çok sevindim Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Rabbim bize de göstersin inşallah
İlk hamile misin topiğin maşallah diyelim
İnşaAllah geç döllenmedir seni de hamile olarak eklerizBen kan testi yaptırdım tam bat gününde ama bebek çıkmadı, sanırım psikolojik 5 gün geçti hala regl olmadım.
Gelecek aya kaldı:)
Hoş geldin canım uğurlu gelsin inşallah sana bu topikben de topige dahil olayim. bat 24 ekim
insallah canim benimHoş geldin canım uğurlu gelsin inşallah sana bu topik
Canım bir de bize belirtilerin var mıydı bira, bahseder misinCanım hamileyimçok yeni Rabbim sizlere de en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah sizlerde bana dua edin nolur
Ederiz canım inşallah Allahım sağlıkla kucagına almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsinSağol inşallahRabbim sizlere de nasip etsin dualarimdasiniz sizlerde bana dua edin nolur ❤
Hadi inşallah hamilesindir canım çok teşekkür ediyorum bilgiler için evet haköısın herkeste farklı farklı belirtiler Allahım hepimizin bu belirtileri yaşamasını nasip etsin haber ver çç bize deben ilk gebeligimdeki belirtileri yazayim. goguslerde sislik ki ben de adet zamaninda sisme vs olmaz. alt karnimda minik minik kramplar. normalde erkenden olmasi zor olan ama bende olusan mide bulantisi. ve ben reglime 6 gun kala ogrenmistim. bi de bel kisminda kismi agrilar. bel alt karin agrilari klasik regl belirtileri hepsi birlesince bir tuhaflik oldugunu anlamistim. herkeste belirti farkli oluyo canim. bunu da ekleyeyim. bu ay hamileysem eger sadece alt karin kasilmalarini belirti saycam
Canım bir de bize belirtilerin var mıydı bira, bahseder misin
Bir de ovu testi yaptın mı nasıl çıkıyor bahsedildiği gibi koyumu oluyor gebelik varsa
Eger elinde varsa eger yapmadıysan ovu testi yapıp buraya atabilir misin
Tamam canım çok teşekkür ediyorum tekrar tebrik ediyorumCanım ben tedavi gördüm polikistik over var bende çatlatma iğnesi oldum göğüs ağrısı yaşadım hiç geçmedi ağrı iğne etkisi bu kadar uzun sürmez dediler 13. Gün kan verdim pozitiftielimde ovulasyon yok malesef olsa atardım canım
insallah canim. insallah sizlerde ben de tez vakitte bebislerimize kavusuruzHadi inşallah hamilesindir canım çok teşekkür ediyorum bilgiler için evet haköısın herkeste farklı farklı belirtiler Allahım hepimizin bu belirtileri yaşamasını nasip etsin haber ver çç bize de
Amiiiiinnnninsallah canim. insallah sizlerde ben de tez vakitte bebislerimize kavusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?