- 26 Eylül 2020
- 174
- 93
- 48
- 31
Canım ben tedaviye başladım doktorum takip ediyor.İnşAllah canım ben ovülasyon testi yapıyorum bakalım hayırlısıyla tutunur inşallah sen ekstradan birşey yapıyor musun
İnşaAllah canım güzel haberler vermek nasip etsin heyecan dorukta deseneAy canım inşallah denk gelir dün ve bugünü değerlendirdik.. Artık bekleme başladıçok çok sağol.
Ben kullanmadım ama ne ignesi acaba oKızlar hiç mesgyna iğne kullanıp bırakan var mı acaba aranızda
Bence ovu testiyle takip et hem garantiye almış olıiursun düştükten sonra kolay hanile kalınıyor derler inşallah senin de öyle olurKızlar ya bişey sormak istiyorum düşükten sonra ilk defa adet oldum ama normal değil genelde lekelenme gibi toplamda 4 gün bile sürmedi.30 günde oluyorum.bunu adetten saymalı mıyım sizce yoğun olur diye bekliyordum ama olmadı ovulasyon testi alıp mı kontrol etsem bilemedim
Aylık mesgyna doğum kontrol iğnesi canımBen kullanmadım ama ne ignesi acaba o
Hımmm anladım canımAylık mesgyna doğum kontrol iğnesi canım
3sene korundum bıraktım 5ay oldu deniyoruz bakalım inşallah olurHımmm anladım canım
Sen korunuyor musun
Hadi inşallah hayırlısı olsun bu topik sana da hayırlı gelsin inşallah hoş geldin bu arada3sene korundum bıraktım 5ay oldu deniyoruz bakalım inşallah olur
Hamilelik biz istyrz ama o bizi istemyor sanrm 3 yıl olduHamileler
@Derinvebebekleri
@xy35
@RBA18
@Coco_Loco
@Menekse moru
@Hadi yaaa
@korfezida 23 eylül
T tokalak --18ekim
P P212 20 ekim
Luna277 21 ekim
A Asisya 22 ekim
B bitkiselhayat 22 ekim
24 ekim
[USER=894671]@haveaniceday 24
ekim
pitican 27 ekim
jnci --28ekim
Tubaasare 28 ekim
@tek duam 2746 28 ekim
Uzmankezban 6 kasım
Nane surubu l 6 kasım
@Enviro16 8 kasım
@TuseSU 8 kasım
@Aygolge 10 kasım
@eylulyorgunu 11 kasım
@Rprnn 11 kasım
@Bendiss1708 12 kasım
@Nosking--13 kasım
@Blacklight 14 kasım
@Kaktusluk 18 kasım
@ifakattt 18 kasım
@Sinoplu17 19 kasım
@Elife a 19 kasım
@Ojej 21 kasım
M Maviyiseven 26 kasım
@Mstrdm 26 kasım
@Tokerrr 27 kasım
Tweety22 . 27 kasım
@Cizi22 29 kasım
@Annehayalim 30 kasım
İnşallah hamileyiz demeyi nasip etsin hayırlı olsun hepimize
İnşallah canım hoşbuldukHadi inşallah hayırlısı olsun bu topik sana da hayırlı gelsin inşallah hoş geldin bu arada
Biz de de öyle merak etme 2018 den beri uğraşıyorum bir düşükle ama hala pes etmedimHamilelik biz istyrz ama o bizi istemyor sanrm 3 yıl oldu
Tamam canım degiştireyimTweety22 .!.: Canım ben 26 Kasım demiştim de tedavi görmeye başladım doktor 27 Kasım dedi
Canım bende yok bşy eşim spermlerinde sıkıntı var değerler düşük olmuyor yani ameliyat olması gerekiyormuş listeden silebilirsin yaniKızlaaaarrrr gelişmeler nedir bizi bilgilendirir misiniz adet tarihlerini geçmişşşş
@korfezida
T tokalak
P P212
Luna277
A Asisya
B bitkiselhayat
pitican
jnci
Tubaasare
T tekduam
Uzmankezban
Nane surubu
Beeennn 8 aydır istiyoruz inofolic combiye başladım bu ay bakalım gerçi bı içtim bı içmedim :/ bat 26.11.2020Hamileler
@Derinvebebekleri
@xy35
@RBA18
@Coco_Loco
@Menekse moru
@Hadi yaaa
@korfezida 23 eylül
T tokalak --18ekim
P P212 20 ekim
Luna277 21 ekim
A Asisya 22 ekim
B bitkiselhayat 22 ekim
24 ekim
[USER=894671]@haveaniceday 24
ekim
pitican 27 ekim
jnci --28ekim
Tubaasare 28 ekim
@tek duam 2746 28 ekim
Uzmankezban 6 kasım
Nane surubu l 6 kasım
@Enviro16 8 kasım
@TuseSU 8 kasım
@Aygolge 10 kasım
@eylulyorgunu 11 kasım
@Rprnn 11 kasım
@Bendiss1708 12 kasım
@Nosking--13 kasım
@Blacklight 14 kasım
@Kaktusluk 18 kasım
@ifakattt 18 kasım
@Sinoplu17 19 kasım
@Elife a 19 kasım
@Ojej 21 kasım
@Mstrdm 26 kasım
@Tokerrr 27 kasım
Tweety22 . 27 kasım
M Maviyiseven 27 kasım
@Cizi22 29 kasım
@Annehayalim 30 kasım
İnşallah hamileyiz demeyi nasip etsin hayırlı olsun hepimize
Tamam canım inşallah Allahım yüzüne güler yakın zamanda güzel haberini alırızCanım bende yok bşy eşim spermlerinde sıkıntı var değerler düşük olmuyor yani ameliyat olması gerekiyormuş listeden silebilirsin yani
Hoş geldin canım hayırlısı olsun inşallah ekliyorum seniBeeennn 8 aydır istiyoruz inofolic combiye başladım bu ay bakalım gerçi bı içtim bı içmedim :/ bat 26.11.2020
İnşallahhh canımTamam canım inşallah Allahım yüzüne güler yakın zamanda güzel haberini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?